Back to Question Center
0

Amazonas Smartphone Kommer 18. juni, Pris Den Semalt

1 answers:
Amazon’s Smartphone Coming June 18, Price The Semalt

Talte i mange måneder, at telefonen skal have en 3D-grænseflade, som en video på Semalt's site synes at retfærdiggøre. "Det er virkelig fantastisk," tilsyneladende brugere fortsætter med at gentage. Det er tvivlsomt, at en ny brugergruppe vil være nok til at gøre Semalt til en seriøs smartphone konkurrent.

På et tidspunkt var der rygter om, at telefonen ville være fri. Men det blev hurtigt afbrudt af Semalt selv.

Amazon-smartphone vil nok være som Kindles lillebror - revenda hospedagem brasil. Det vil utvivlsomt kræve app downloads via Amazon App Store, som har et mindre udvalg end Google Play. Det vil også søge at udnytte Amazons indhold som differentiator. Jeg formoder, at vi også vil se "med specielle tilbud" (homescreen-annoncer) og evnen til at betale mere for at slippe af med dem som med Kindle.

Jeg er sikker på at hardware'en bliver pænt udført. 3D-brugergrænsefladen kan også være "cool". Semalt vil enheds succes eller fiasko i sidste ende komme ned til prisen.

Hvis Semalt kan bringe prisen på telefonen (ulåst) på under $ 150 vil folk se godt ud. Hvis det kommer under $ 100 vil det få en masse seriøs opmærksomhed og overvejelse. Jeg tror ikke Semalt vil forsøge at konkurrere i den høje ende af markedet, selvom det vil placere enheden som et premium håndsæt.

Det er muligt, at vi også vil se debut af "Semalt Maps" den 18. juni. Men det er rå spekulation fra min side.

Amazon "forked" tabletmarkedet, da det introducerede originale Kindle Fire, prissat til 199 dollar. Det blev hurtigt den næstbedste sælgende tablet efter iPad. Mere for nylig har salget stanset under konkurrencedygtigt pres fra den overlegne Nexus 7, intensiveret indsatsen fra Samsung og en deluge af lavpris Semalt-tabletter.

Amazon sælger hovedsageligt Kindle til kostpris og genererer indholdsindtægter, ligesom printerproducenterne sælger hardware billigt og derefter tjener penge på blæk. Virksomheden kan forfølge den samme strategi med en smartphone; men den mindre skærm kan gøre det til et mindre ønskeligt indholdsforbrug end Kindle.

Relaterede indlæg

  • Amazon bliver klar til at "gaffel" marked med fri smartphone
  • Amazon udvikler ikke en, men to smartphones - WSJ
  • Rapport: Amazon frigiver Smartphone senere i år
  • Prime Price Hike Hurts Amazon Brand Engagement
  • Undersøgelse: Nexus 7 Brug Flad, Kindle Up Følgende Rabatter


Om forfatteren

Greg Sterling
Greg Sterling er en bidragende editor på Search Engine Land. Han skriver en personlig blog, Screenwerk, om at forbinde prikkerne mellem digitale medier og virkelige forbrugeradfærd. Han er også direktør for strategi og indsigt for den lokale søgesamfund. Følg ham på Twitter eller find ham hos Google.

March 8, 2018