Back to Question Center
0

4 Overbevisende Digital Marketing Tactics at øge din ydeevne - Semalt Expert Concerns

1 answers:

Digital markedsføring indebærer email reklame, SEO, online reklame, sociale medierog website design. Dette er en udfordring for lokale virksomhedsejere, der kun ønsker at tegne flere øjne til deres websteder. Typisk er disseiværksættere er for travle med at undersøge de bedste markedsføringsmetoder for deres virksomheder.

I den henseende har Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager of Semalt ,uddyber vigtige digitale marketingstrategier, som enhver virksomhed kan vedtage i 2017 - apivita aqua vita gel toe. Lokale virksomhedsejere som advokater, tandlæger,læger og restauratører vil finde strategierne ekstremt nyttige.

1. Husk, dit websted er en konvertibel "mustang".

Hvert aspekt af den digitale markedsføring skal drive SEO internettrafik tilforretningswebsted. Dette skal betragtes som meget vigtigt. Mange hjemmesider blev oprettet med et uresponsivt design, hvilket betyder at de erudfordrende at navigere på enheder som mobil og se mærkeligt ud. Forskning viser, at over 43% af klienttrafik kommer fra mobilenheder med figur forventes at stige. Således skal et forretningssite tiltrække med en nem navigation på mobile gadgets. Besøgendebør kunne klikke på en e-mail-adresse eller et telefonnummer for at kontakte virksomhedsejer eller ledelse. Derudover, hvis klienter harat skrive ned kontakten, så vil et selskab sandsynligvis miste dem til konkurrenter med websteder, der er mobiloptimerede. Ideen derforer at konvertere besøgende til eater en email, telefonopkald eller en walk-in.

2. Udfør "rige svar" på hjemmesiden.

Folk ændrer nu, hvordan de udnytter Google. Besøgende ønsker ikke længere atHold øje med oplysninger, men foretrækker, at Google svarer på deres forespørgsler. Som et firma har Google investeret i denne mulighed ved at indføre"rige svar" til sin søgealgoritme og forbedre SEO-oplevelsen. Dette giver mere præcise resultater. I denne henseende er enhver lokal virksomhedEjeren har fælles spørgsmål, som de ofte reagerer på fra kunder. Således ville det være glimrende at implementere rige svar på en virksomheds hjemmesidesådan at de først vises, når Google stilles spørgsmål.

3. Udnytte sociale medier forsigtigt.

De fleste lokale virksomheder står tilsyneladende fast, når de beslutter sig for sociale kanalerat bruge og hvordan udstationering skal ske. En vigtig regel er at forstå din kundebase. Sociale medier er ikke et nyt koncept. At tuneDine kunder starter med andre sociale medier eksperter. Desuden er udstationering på sociale medier simpelthen skabende en stemme for virksomheden itilføjelse til at kommunikere med loyale kunder. Således bør en iværksætter være forsigtig med at undgå overbelastning af webstedet med kampagner og tilbud.

4. Bliv fokuseret på e-mail marketing.

E-mail marketing blev nogle år tilbage afsat for at bane vej for socialtmedier markedsføring. Men for de fleste lokale virksomheder er e-mail marketing en billig og god teknik til at kommunikere med kunderne. Instagramog Facebook viser indlæg til kun en brøkdel af tilhængere. De kræver en til at betale for at nå flere mennesker. En iværksætter kan sende nye menupunkter,Event information og specials uden omkostninger ved hjælp af email. Brug af MailChimp tillader en virksomhedsejer at sende beskeder til 2.000 kontakter, som eren effektiv marketing platform.

Afslutningsvis bør lokale virksomhedsejere konstant se på deres forretningwebsteder for at sikre, at kontaktoplysninger er operationelle. Andre digitale marketingstrategier kan derefter implementeres til at drive trafik tilwebsted.

November 27, 2017