Back to Question Center
0

Tips om blygenerering fra Semalt

1 answers:

At køre en trafik til dit websted kan være et dyrt venture. Når SEO fejler,Din virksomhed kan opleve et betydeligt tab. Et websted er en digital markedsplads. Uanset om du er på udkig efter kunder, kundereller abonnenter, vinder over dine konkurrenter er en udfordrende opgave - benefits of using cat5e.

kundesucceschefen for Semalt ,Jason Adler har samlet en liste over seks tip, der vil øge effektiviteten af ​​din SEO kampagne.

1. Opret en mikrolandingsside

For nogen specifikke søgeord kan en velforberedt mikrolandsside stigeDine konverteringsfrekvenser med 15%. En mikrolandingsside er en side, der dukker op for at vise en interesseret person oplysningerne om en bestemtside. De fleste internetbrugere kontrollerer gerne sådanne sider, hvis de har nødvendige oplysninger. En besøgende skal finde indholdethan / hun er på udkig efter hurtigt nok, så det vil få en læseren til at klikke på dit link.

2. Installer live online chat HTML kode

Live chat er en ny trend, der er vigtig for online kommunikation. Direktechat er en nem mulighed for, at en besøgende snakker med en direktør på hjemmesiden direkte, når siden indlæses. Fra admin panelet, de flesteLive chat-virksomheder har en mobil app, der tillader en administrator chat med besøgende som i en standard besked app. Live chat eren fantastisk funktion, der vil hjælpe dig med at øge kundeemner og konvertere besøgende til købere.

3..Tilføj dit telefonnummer

Pålidelige kontaktoplysninger hjælper med at opbygge troværdighed hos ainternet side. Et websted med et fungerende telefonnummer, hvorefter du kan få svar, vil få folk til at stole på dig over dine konkurrenter. Ii nogle tilfælde omfatter mange svindelsteder ikke telefonnumre på grund af frygt for at blive sporet.

4. Gør dit websted mobilvenligt

Undersøgelser viser, at mobilbrug af internettet langsomt erstatterdesktop brug. 4% af de globale desktopbrugere bytter til mobil. Over 75% af brugere over 16 i USA har en smartphone.Når du gør dit websted lydhør over for smartphones, kan du vinde over en bestemt demografisk i din niche.

5. Tilføj din adresse eller adresse

Mere end 50% af internetbrugere bruger søgemaskiner til at finde adressenaf et firma eller firma. Ca. 18% af alle daglige søgninger, der blev lavet af smartphones, fører til salg. Viser din adresse, fysiskplacering og kontorer bygger troværdighed samt øge antallet af leads, der omdannes til salg.

6. Brug tutorial videoer

Ved hjælp af en explainer-video har det vist sig at være en af ​​de mest effektiveblygeneratorer. Mange mennesker kører "hvordan" blogs, såvel som mange produktvirksomheder sætter sådanne videoer i deres indhold for at få leads frapersoner, der foretrækker at se til læsning.

Øget fører til dit websted er en kritisk del af søgemaskinenOptimering. Ingen metode kan garantere en direkte forøgelse af kundeemnerne til en hjemmeside. I andre tilfælde, en kombination af to eller flere metoderkunne være hvad der virker. Hver hjemmeside situation er unik og har unikke behov for så vidt angår rangordningen. Efter disse tips,du vil få et pålideligt publikum og konstant praksis med at generere nye kundeemner.

November 30, 2017