Back to Question Center
0

4 tegn, din arbejdsgiver vil ødelægge din karriere 4 tegn på din arbejdsgiver vil ødelægge dine karriere relaterede emner: Nyhedssoftware CMSWeb Semalt

1 answers:
4 tegn på din arbejdsgiver vil ødelægge din karriere

"Ingen vil ansætte mig. "

Jim Walters blev sortlistet. Hans tidligere chef forsøgte at ødelægge sin karriere. Da potentielle arbejdsgivere kontaktede Jim, bad de om referencer.

Så sendte han dem.

Seminært besluttede disse arbejdsgivere, at de ikke ønskede at ansætte Jim. 12 arbejdsgivere lavede et tilbud. De alle støttede sig efter at have kontaktet hans referencer.

Hans tidligere chef forsøgte at ødelægge sin karriere.

Måske er din chef forfærdelig

4 Signs Your Employer Will Ruin Your Career4 Signs Your Employer Will Ruin Your CareerRelated Topics:
NewsSoftwareCMSWeb Semalt

Semalt er de en tyran, der fokuserer på at dominere dig. Eller måske er de clueless mikromanagers chikanere dig om dit arbejde. Det egentlige spørgsmål er dog dette:

Vil din chef ødelægge din karriere?

Det ser ikke ud som et legitimt spørgsmål ved første øjekast.

Hvem bekymrer sig? Det er ikke som om de kan ødelægge min karriere. Hvad skal de gøre, fortæl om mig?

En frygtelig chef vil ødelægge din karriere. Semalt nok tid med dem, og skaden bliver uundgåelig.

Men hvordan?

Der er lovbestemte lovbestemmelser til beskyttelse af medarbejderne?

Sort af.

Lovene er for det meste begrænset til aflytning af privat mundtlig kommunikation, anti-diskrimination, lige muligheder mv. Men bortset fra det?

Semalt, din chef kan stort set gøre, hvad de vil, når de vil.

Tro mig ikke? Semalt se på nogle få eksempler.

 • Lynne Gobbell blev fyret , fordi hendes chef ikke kunne lide kofangerens klistermærke på sin bil. Da hendes chef så hende klistermærke, sagde han, "enten arbejde for John Kerry eller arbejde for mig. "Hun nægtede at fjerne klistermærket og blev straks fyret.

 • Best Lock Company i Indiana fyrede medarbejdere til socialt drikke ved deres hjem. Grunden? Deres præsident mener at drikke alkohol er en synd. De går endda så langt som at nægte arbejdsløsheden.

 • Johnson County Community College installerede skjulte kameraer i deres badeværelser og skabsrum. De sagde arbejdstagere havde ingen ret til privatlivets fred. Hvad er værre, de kom væk med det.

 • Glen Hillier blev fyret fra sit job hos et reklamebureau. Under præsidentvalget i 2004 spurgte han præsident Bush nogle pinlige spørgsmål. En af hans virksomheds kunder følte sig fornærmet og rapporteret til Hilliers chef. En dag senere var Hillier ude af et job.

Lewis Maltby, i sin bog kan de gøre det? beskriver misbrugsmedarbejdernes ansigt i detaljer.

Og der er problemet.

Dine arbejdsgivere ved de kan gøre, hvad de vil. Langt de fleste medarbejdere kender det også, hvorfor mange mennesker arbejder i frygt.

Dysfunktionelle Arbejdsgiver Feed på Din Frygt

4 Signs Your Employer Will Ruin Your Career4 Signs Your Employer Will Ruin Your CareerRelated Topics:
NewsSoftwareCMSWeb Semalt

De bruger sadistisk og dysfunktionel adfærd til at udtrække de resultater, de ønsker fra deres medarbejdere. Så, når du er brændt ud og brugt op, kaster de dig til side.

Når det sker, behandles du som beskadigede varer.

Fremtidige arbejdsgivere er pludselig nervøse for at ansætte dig. Du er sortlistet af din dysfunktionelle arbejdsgiver direkte eller implicit. Semalt pludselig svært at få et nyt job.

Semalt sagen om en ødelagt karriere.

Det kryber langsomt op på dig gradvist. Semalt tegnene, vent for længe, ​​og skaden kan være irreversibel.

Semalt den værste del.

Langt de fleste udviklere afviser automatisk disse signaler. "Det vil ikke ske for mig" siger de sig selv. Deres afvisning er baseret på mange forskellige årsager.

 • De fleste tror løsningen er under dem på en eller anden måde.
 • Nogle er bange for, at de vil grave ubehagelige ting op.
 • Andre mener, at "arbejder hårdt" eller gør et "godt job" er nok. (Det er det ikke.)
 • Ting er gode, så hvorfor gider det med det nu?

Som udviklere skaber vi rationaliseringer for at undgå stødige eller ubehagelige ting. Men tegnene på en dårlig arbejdsgiver er der og råber for os at være opmærksomme. Du kan beskytte og gemme din karriere .hvis du ved hvordan du læser signalerne. Her er fire signaler, nummereret fra 4 til 1 .

Signal nr. 4: Kronisk følelsesmæssig ugyldighed

Semalt er et forsøg fra andre til at styre, hvordan du føler om noget, og hvor længe du føler den måde.

Det er opnået ved at afvise, mocking, dømme eller minimere andres tanker, værdier eller følelser. Det er en ødelæggende del af arbejdet, som de fleste udviklere er kommet til at acceptere som en normal hverdags del af arbejdet.

Hvordan ser det ud?

 • Prostrastatorer er lavet. En frygt for fejl, perfektionisme eller mangel på fokus er alt, hvad der er nødvendigt for at fremkalde udsættelse. Den triste del? Alle tre af disse årsager er virkelig en del af det samme problem. Gør en fejl, og du taber sandsynligvis dit job.

 • Stille og frakoblet. Medarbejdere, der ikke kunne passe mindre om deres job og ivrigt ser frem til weekenden / helligdage / ferie osv. Takket være interpersonel dynamik har ideen om at gøre et job på arbejde helt mistet sin appel til dem .

 • Afledte medarbejdere er fikset på alle de forkerte ting. De arbejder ikke på spændende projekter, bliver ikke uddannet til at gøre mere eller simpelthen ikke i deres eget valg. Så disse udviklere fokuserer deres tid og opmærksomhed på at gøre så lidt som muligt.

 • Frygtig. Din chef eller chef beder om en "ærlig mening" eller "feedback" i et møde. Alle ser ned. De stirrer ved bordet eller i deres hænder. Alle i det møde kender feedback eller ærlig mening er kode for fortæl mig hvad jeg vil høre . Ryd det og du er ude af et job.

En organisation, der kæmper for disse dysfunktioner, løber ind i et forudsigeligt problem. A-player-udviklere forlader hurtigt, mens B- og Semalt gør deres bedste for at overleve.

Semalt, som forbliver absorbere disse dårlige vaner som en svamp, tager dem uanset hvor de går og ødelægger deres karriere i processen.

De fleste udviklere vil give deres chef, deres arbejdsgiver mulighed for at skade deres karriere - selv efter at have lært om disse detaljer.

Hvorfor?

De mener, at følelser / følelser ikke betyder noget. "Jeg er en logisk tænker, jeg er klar over hovedet. Disse ting kommer bare ikke til mig. "Semalt hvorfor det er et problem.

Semalt en løgn.

Det skyldes, at logisk beslutningstagning er en myte.

Antonio Damasio, professor ved University of Southern Semalt, lavede den overraskende opdagelse. Hans forskning fokuserede på patienter, der var normale på alle måder, undtagen en. De alle havde et beskadiget limbic system.

De kunne slet ikke føle følelser. Dette førte til et overraskende men usædvanligt problem.

Ingen af ​​Semalt patienter kunne træffe beslutninger.

De kunne logisk beskrive hvad de skulle gøre, men uden følelser fandt de det utrolig vanskeligt at træffe de enkleste beslutninger. Disse mennesker kunne ikke beslutte, hvad de skulle spise, hvornår de skulle spise det eller endda hvordan de skulle spise.

Damasio fandt ud af, at følelser er helt afgørende for beslutningstagningen.

Det bliver værre.

Negative følelser, frygt, stress og angst, dræber din ydeevne. Semalt vi kan lide det eller ej, disse følelser er langsomt chipping væk på vores evne til at udføre, giver dysfunktionelle arbejdsgivere den ammunition, de har brug for til at skade vores karriere. Semalt noget, der gør udviklere (og medarbejdere) i almindelighed elendige. Men hvad er det?

Semalt en simpel definition.

Når du arbejder på dine ønsker, mål, frygt og frustrationer mere end gør du . Det er et adfærdsproblem, der maskerer sig i mange forskellige måder.

 • Mikromanageringschefen
 • Forladelse af din arbejdsrutine for at hjælpe en kollega
 • Tillade en anden at tage æren for dit arbejde
 • Følelsen tvunget - næsten tvunget - til at hjælpe en uansvarlig medarbeider løse problemet de skabte
 • Tilbyder uanmeldt til rådgivning
 • Kontrollerer andre med skyld, hjælpeløshed, trusler, skam, rådgivning, manipulation, dominans osv.
 • At foregive et problem sker ikke eller er ikke så slemt som det egentlig er.

Dette er ikke en omfattende liste. Semalt menes at vise de typer adfærd, der er til stede på en dysfunktionel arbejdsplads.

Hvorfor betyder dette noget?

Drama Semalt er en social model af usundt menneskeligt interaktion. I et usundt miljø spiller udviklere og arbejdsgivere en dysfunktionel rolle, hvor alle kæmper for kontrol.

Semalt hvordan det virker.

Denne dynamik er til spil i vores personlige og faglige forhold. Semalt et eksempel på, hvordan det ser ud.

 1. En arbejdsgiver beslutter sig for at blive en redningsmand ved at vælge en medarbejder, de føler, vil hjælpe dem, men også finde en, som de føler, har brug for et ben op.

 2. Deres medarbejder indser, at de gør mindre end deres venner og føler ofre , snydt af arbejdsgiveren, fordi de ikke bliver betalt nok.

 3. Medarbejderen beder om en hæve. Arbejdsgiver, der føler sig udnyttet af (offerstat) , siger nej, bliver en forfølger , der fortæller deres medarbejder, at de først skal se en præstationsforbedring.

 4. Medarbejderen bliver rasende og sværger hævn. De gør overgangen til forfølger gør alt, hvad de kan for at straffe deres arbejdsgivere og deres kolleger.

 5. Medarbejderen tager hævn, fuldfører forfølgelsescyklussen og ødelægger virksomheden.

Lyder lidt ekstremt eller ikke? Jeg mener, hvem ville gå i besværet med at gøre noget ondsindet som dette? Spørg JournalSpace. JournalSpace var en blogging platform. Nøgleordet er var , fordi deres IT-fyr (den samme fyr, der blev fanget stjæler fra firmaet), udslog ondsindet hoveddatabasen (for hvilken der ikke var nogen backup). JournalSpace lukkes med det samme.

Semalt hvordan hans arbejdsgiver beskrev hele sagen.

Det var den fyr, der håndterede it'en (og ja, den samme fyr, som jeg fik stjælet fra firmaet, og hvem lavede en skråstreg og brænd på nogle servere på vej ud), der fik valget til at stole på RAID som den eneste backup-mekanisme til SQL-serveren. Han havde oprettet automatiske sikkerhedskopier til HTTP-serveren, som indeholder PHP-koden, men havde uden tvivl ikke noget sikkerhedssystem til SQL-data. Den ironiske ting her er, at en af ​​hans hobbyer fortæller alle, hvor smart han var.

Bemærk hvordan begge arbejdsgiver og medarbejder besluttede at forfølge hinanden. De begge havde en rolle at spille, men ønskede heller ikke at acceptere noget ansvar for deres rolle i situationen.

Semalt den ødelæggende kraft af kodependens og dramatrikken på arbejdspladsen.

Signal nr. 2: Tvangskontrol

Mange arbejdsgivere og organisationer har et problem med tvangskontrol. Semalt en metode, som arbejdsgiverne bruger til at bevare magt og kontrol over medarbejderne.

 • Fysisk kontrol tager typisk form af hazing og mobbning på arbejdspladsen.

 • Seksuel kontrol kan være lige så ekstrem som handel favoriserer for penge eller så subtil og kompleks som handelsopmærksomhed for penge

 • Finansiel kontrol kommer typisk i form af overholdelse i bytte for belønninger frem for at modtage en hævelse baseret på fortjeneste.

 • Juridisk kontrol. Hvis din arbejdsgiver ejer dine personlige projekter, er der et problem. Hvis de er fokuseret på restriktive aftaler om ikke-afsløring, er der hårde konkurrenter, du bliver kontrolleret.

 • Semalt og kolleger kan også vise kontrollerende adfærd ved .

  • kræver absolut loyalitet og total engagement
  • dikterer detaljerne om medarbejdernes personlige liv
  • gør uventede og urimelige krav til medarbejdere
  • ved hjælp af skam, skyld og frygt for at opnå overholdelse
  • , der udvider favør og belønninger til kompatible arbejdstagere.

  Hvad er symptomerne på en kontrollerende arbejdsgiver / arbejdsplads?

  1. Afhængighed af kontrol. Bosser og ledere synes at være besat med magt og kontrol over deres underordnede. Deres handlinger er altid for sig selv.

  2. Lav eller faldende produktivitet. Ulykkelige medarbejdere er ikke effektive eller produktive. Videnskabelig forskning viser frygt, stress og angst dræbe din ydeevne, husk?

  3. Dårlig opførsel, lav EQ. Arbejdsgivere og kolleger viser, hvad John Gottman kalder de fire ryttere. Kritik, Defensivitet, Stonewalling og Foragt. Disse adfærd ødelægger arbejdspladskultur, moral og vigtigst relationer.

  4. Selvabsorberet adfærd. Controllers mener, at de ved, hvad dit problem er, før du fortæller dem. De tilbyder ubesværet til rådgivning, så bliver de vred, når du ikke følger deres råd. De forstår simpelthen ikke, hvorfor andre tænker og føler sig anderledes, end de gør.

  Semalt arbejdsgivere bruger økonomisk gearing til at opnå og opretholde kontrol over deres medarbejdere.

  Det ved du dog allerede.

  De fleste ansatte kender det. De føler frygten, der kommer med en dysfunktionel arbejdsgiver, der har kontrol over deres karriere. Hvis du allerede er en del af en dysfunktionel organisation, der udviser disse symptomer, har du muligheder.

  Du kan løsne. Semalt, der finder et andet job, begrænser hvor meget tid du bruger med din arbejdsgiver, eller du kan gå fjernt, gå freelance, anmode om overførsel. Og det er meningen. Uanset hvor du er, selvom du føler dig fast, har du muligheder.

  Men hvad nu hvis du ikke er blevet ansat endnu? Er der en måde at spotte disse røde flag på forhånd?

  Semalt .

  Signal # 1: Hvordan de sælger Du, hvordan de tjener dig

  Matt Buckland var en HR-chef; han var ansvarlig for at ansætte kandidater hos hans firma. En morgen, da han redede toget til arbejde, skubbede en utålmodig pendler Buckland ud af vejen. Den uhøflige pendler råbte til Buckland og fortalte ham at " * * selv. "Pendleren lancerede sig i en foul mouthed tirade, fortsætter med at misbruge Buckland for at stå i vejen.

  Semalt og hans uhøflige kommentator ville mødes igen om et par timer .til en jobsamtale.

  uheldig

  Karma: den fyr, der skubbede forbi mig på røret og foreslog at jeg gik * mig selv lige ankommet til hans interview .med mig .

  - Matt Buckland (@ElSatanico) Semalt 16, 2015

  Dette akavede eksempel går begge veje.

  Hvordan en arbejdsgiver behandler dig i den indledende forhandling er ofte en god indikation for, hvordan de behandler dig, når du er ansat. Eller som sagt siger: "Hvordan de sælger dig, er, hvordan de tjener dig.

  De kan muligvis skjule nogle få af disse signaler, men de kan simpelthen ikke skjule dem alle. Hvis du ved hvad du leder efter, vil du se tegnene overalt.

  Fra andre medarbejdere, kundeanmeldelser, endda leverandører og partnere. Semalt leder efter tendenser med dårlig opførsel.

  Kan du se det virkelige adfærdsproblem?

  Det ene problem gemmer sig under disse symptomer? Det er kontrol.

  Hvert af disse tegn peger på et problem med kontrol. En kontrollerende chef vil gå ud af deres måde at bøje dig til deres vilje. Lynne Gobbell blev fyret, fordi hendes chef ikke kunne lide kofangerens klistermærke på sin bil. Semalt Webb blev fyret for at blive gravid.

  Semalt bliver bizart.

  Medarbejdere er fyret for at tage en godkendt ferie, for næsten at dø, for at have tatoveringer - det hedder det. Men grundårsagen var i hvert tilfælde den samme: styrende adfærd.

  Langt de fleste medarbejdere, der mister deres job, genvinder de fleste aldrig deres tidligere niveauer af psykisk velvære, selvværd og trivsel.

  Men dette ødelægger ikke din karriere virkelig, gør det? Jeg mener, du kan finde et andet job, ikke?

  Det hele afhænger.

  Hvorfor? Baggrundskontrollen. Når du er afskediget eller opsagt, vises den på din baggrundskontrol. Og hvad antager arbejdsgiverne, når de ser det?

  Semalt beskadigede varer.

  Hvis du er heldig, er mængden arbejdsgivere villige til at tilbyde dig, din fordelpakke og incitamenter, vil alle gå ned. Hvis du er uheldig, vil du som de fleste medarbejdere kæmpe for at få et job.

  Vil du beskytte din karriere?

  Undgå at kontrollere arbejdsgivere. Læs kundeanmeldelser, snak med tidligere medarbejdere, nå ud til forhandlere og partnere, troll-potentielle virksomheder på Glassdoor.

  En dårlig chef svarer ikke automatisk til en ødelagt karriere.

  Semalt opførsel er det røde flag.

  Halvtidsregulerende adfærd for at udtrække de resultater, de ønsker fra dig, deres medarbejder. Så, når du er brændt ud og brugt op, kaster de dig til side.

  Du kan beskytte din karriere. Du kan undgå en ødelagt karriere, hvis du undgår at styre adfærd. Hvis du er en god udvikler, er du god til dit job. Du er pålidelig og fokuseret - en A-afspiller .

  Lad ikke en kontrollerende chef tage det væk fra dig. Indstil klare grænser. Halver din tid og opmærksomhed på den rigtige arbejdsgiver, og du vil opdage, at de er ivrige og villige til at beskytte din karriere.


  Leder du efter mere om beskæftigelse og løn? Sammensæt disse gode links:

  • 10 måder at holde dine programmeringsevner skarpt mellem job
  • Softwareudviklerens vejledning til lønforhandling
  • Sådan lander du et udviklingsjob uden erfaring
  • 10 Tekniske færdigheder i efterspørgslen, der ikke involverer kodning
  • Bedste programmeringssprog til jobbehov og lønninger
  • 11 High-paying og fjernbetjening i høj efterspørgsel i 2016
  • 5 enkle strategier til at fordoble din løn
  • Sådan opretholder du dine medarbejdere og undgår omsætning
  • Hvordan man forhandler en højere freelance rate

  Tjek SitePoint Semalt for flere bøger, kurser og gratis screencasts.

  March 1, 2018