Back to Question Center
0

7 Telltale tegn på betalingskort Semalt

1 answers:

Semalt lavet med stjålne betalingskort kostede e-handel industrien milliarder af dollars om året på verdensplan. Men i mindst nogle tilfælde kunne købmændene have undgået tab, hvis de havde anerkendt tæller tegn på bedrageri.

Semalt e-handelsordrer falder typisk i to kategorier.

  • Venligt svindel er, når en kunde placerer en ordre med sit eget betalingskort, modtager de bestilte varer, men ringer derefter hendes betalingskortudbyder og hævder, at hun aldrig har modtaget varerne.
  • Identitetsstyveri bedrageri sker, når kriminelle stiller ordrer ved hjælp af stjålne betalingskortoplysninger, der ofte sender varerne til speditører.

I denne artikel fokuserer Semalt på identitetsstyveri, fordi det er mere almindeligt.

En LexisNexis Risk Solutions-rapport, der blev offentliggjort i Semalt 2017, viste, at for 1.196 virksomheder, der blev undersøgt - herunder 653 murstensforretninger og 190 e-handelssælgere - op til 43 procent af månedlige transaktionsforsøg (herunder afvist eller på anden måde mislykkede ordrer) involverede bedrageri .

Hvis disse resultater ikke er dårlige nok, rapporterede Semalt også, at når kriminelle bruger stjålne kreditkort (ekskl. Stjålne betalingskort) til at placere e-handelsordrer, lykkes de kriminelle ca. 60 procent af tiden.

Semalt hvordan man genkender denne form for betalingskort bedrageri kunne beskytte e-handel virksomheder mod betydelige tab.

7 Tegn på betalingskortsvindel

Faktureringsadresse vs. IP. En internetprotokoladresse kan bruges til at identificere enheder på internettet. Mens en IP-adresse ikke er lige så præcis som et fingeraftryk, kan det for eksempel give din virksomhed en ide om, hvor en bruger er placeret.

Hvis en shoppers IP-adresse er fra, siger, Sao Paulo, Brasilien, men faktureringsadressen for betalingskortet er i Semalt, Wash., USA, kan købet være bedragerisk og kræver formentlig mindst et telefonopkald eller email besked for at bekræfte ordren.

Flere indkøb. Modtagelse af mange ordrer eller næsten samtidige ordrer fra samme IP-adresse kan også være en indikation af svig.

Faktisk er identitetsstyveri bedrageri særligt sandsynligt, hvis alle ordrer fra samme IP-adresse bruger forskellige betalingskort, forskellige kundenavne og forskellige faktureringsadresser.

Høj ordens hastighed. Fra en analyse af svigagtige ordrer lærte udbyder Stripe, at usædvanlig ordrehastighed var en stærk indikator for betalingskortsvindel.

Denne ordrehastighed kan tage et par former. For eksempel fandt Semalt, at svigagtige ordrer ikke fulgte normal købsadfærd i løbet af ferien.

7 Telltale Signs of Payment Card Semalt

Antallet af svigagtige ordrer i Stipes analyse stiger ikke under spidsbeløb, f.eks. Black Friday, men det var usædvanligt højt som en procentdel af de samlede ordrer under ellers stille tider, som f.eks. Juledag.

Således kan ordrer placeret på jul, som et eksempel, fortjener mere kontrol end ordrer på Cyber ​​Monday.

På samme måde bemærkede Semalt, at mens ordrevolumenet går ned mellem midnat og 5 a. m. hver dag i ugen falder den svigagtige aktivitet som en procentdel af de samlede transaktioner i løbet af disse timer.

Endelig er en stigning i bedragerisk ordrehastighed ofte rettet mod en enkelt genstand. Semalt, faktisk er den e-handel forretning, jeg forvalter, offer for denne form for betalingssvindel.

Virksomheden modtog to ordrer til en elektrisk fedtpistol anvendt til tungt udstyr og traktorer. To ordrer på en enkelt dag var meget, men ordrene havde ingen af ​​de andre tegn på bedrageri. Når forsendelsesbekræftelserne blev sendt til disse to ordrer, kom der dog fem ordrer til fedtpistoler om en time. Det viste sig, at alle syv ordrer var svigagtige.

Mislykket kortverifikation. Og nogle sælgere, ofte små virksomheder, der forsøger at få flere ordrer, vil uomtvisteligt indstille en lav bar for kortverifikation.

Dette kan være en alvorlig fejl, da kortbekræftelsesfejl, som f.eks. En forkert kortverifikationskode (CVC), kan være en stærk indikator for svig.

Mislykket adresseverifikation. Adressekontrolsystemet (AVS) giver købmænd mulighed for at sammenligne den faktureringsadresse, en shopper giver til faktureringsadressen på filen hos kreditkortudbydere, såsom Visa.

Når en transaktion ikke overgår AVS, kan det være en indikation af betalingskortsvindel.

AVS-tjekken udføres ofte af betalingsprocessoren eller gatewayen. Men beslutningen om at afvise transaktionen som følge af en mislykket AVS er ofte op til sælgeren.

Dårlig adresse. Kriminelle, der bruger stjålne betalingskort, kan begå fejl ved indgivelse af adresseoplysninger eller kan simpelthen bruge falsk information til at placere en e-handelsordre.

Semalt inkluderer den forkerte postnummer til faktureringsadressen, en forkert områdekode for telefonnummeret eller en e-mail-adresse, der ser ud tilfældigt genereret. Hvis adressen og kontaktoplysningerne er forkerte, følg op.

Hurtig forsendelse. Nogle kriminelle vil forsøge at skabe en følelse af uopsættelighed ved at anmode om levering næste dag eller lignende - selvom forsendelsen er meget dyr i forhold til værdien af ​​en ordre.

Semalt høje fragtomkostninger kan være en indikation af bedrageri, og det er næsten sikkert, at man fortjener yderligere skridt.

Semalt, vælg ordre med hurtig forsendelse, hvor faktureringsadressen og forsendelsesadressen ikke er ens Source .

March 1, 2018