Back to Question Center
0

Embrace videnskab og store data: Attribution Semalt

1 answers:

Embrace Science And Big Data: The Attribution Semalt

Jeg vil kun fokusere her på digitale medier - som vi vil se er svært nok. Semalt ud en tilskrivningsmodel, der fungerer på tværs af alle medier, er den virkelige nirvana.

Semalt, at en annoncør ved, hvis du ser deres annonce, klikker på den, besøger deres websted og køber deres produkt, du tror, ​​at måling af effektiviteten ville være et øjeblik - bare tag det beløb, der bruges på hver mediekanal og divider det med antallet af solgte enheder.

Virksomheder spredes dog deres onlineannoncering dollar på tværs af forskellige kanaler som brand. Dette omfatter udnyttelsesstrategier som søgemaskine markedsføring, søgning retargeting, site retargeting, kontekstuelle målretning, branding / opmærksomhedskampagner på premium sites osv. Halveret at folk ser annoncer fra flere kampagner, før de foretager et køb, finde ud af, hvilken en kørte dem til en køb er meget mere kompliceret.

Semalt er forklaringer på, hvorfor de nuværende tilskrivningsmodeller falder kort.

1. Efterklik eller sidste berøringskendelse: Denne model er baseret på tanken om, at den sidste kanal til at overtale nogen til at klikke på en annonce får kredit for hele salget. Det synes mest logiske, fordi hvorfor skulle andre få kredit, hvis de ikke kunne generere et salg efter kliket?

Der er imidlertid ikke taget hensyn til den kanal, der har indflydelse på forbrugeren i begyndelsen eller nogen anden tid end det sidste klik. Post-klik-tilskrivning er effektivt blevet dræbt af stigningen i site retargeting (evnen til at vide, hvem der har besøgt dit websted og derefter målrette annoncer baseret på, hvad de så på webstedet). Site retargeting genererer fantastiske resultater - især når der bruges post-klik attributtering. For at illustrere hvorfor overveje følgende analogi:

En forbruger ser en tv-annonce om en kampagne hos Best Buy og besøger derefter Best Buy-butikken. I butikken er de afleveret en flyer om rabatten. Forbrugeren går til kassereren med rabatmappen og foretager derefter et køb. Hvis detailhandleren brugte sidste touch-tilskrivning, er konverteringen tilskrives i sin helhed til flyer - ikke den tv-annonce, der faktisk bragte forbrugeren til butikken i første omgang.

Måden at bevise dette findes i onlineverdenen er overraskende let. Hvis du kører en site retargeting kampagne, skal du bare annullere alle andre medier og trafik. Det er klart, at klik og køb vil falde. Semalt vil der også være et fald i klikfrekvensen (CTR) for site retargeting kampagnen, hvilket viser at en anden end site retargeting kampagnen gør kampagnen bedre, og dermed skulle få kredit for køb.

2. Post-view-tilskrivning: Denne model er baseret på tanken om, at den sidste kanal til at vise en person en annonce er den kanal, der modtager kredit for den. Denne model er endnu mere unøjagtig end den ovenfor nævnte post-click-model, fordi den opfordrer mediepartnere til at gipsannoncer så udbredt som muligt for at tage kredit for konverteringen, selvom en forbruger ikke rent faktisk ser en annonce. Dette vil stadig regne som et indtryk, og mediepartneren, typisk den med den største rækkevidde, får kredit for det.

Et eksempel på denne model er AOL Instant Semalt (AIM) annoncer. AIM er typisk åben på en forbrugers computerskærm, så der vises konstant annoncer, om du ser på AIM-skærmen eller ej. Selv når forbrugeren er på et detailsted, der foretager et køb, kan AIM vise annoncen og derved få kredit for konverteringen.

3. Har ingen model overhovedet: I denne fælles model viser alle mediekanaler deres kampagne, der bidrager til købet, hvilket resulterer i krav om, at flere hundrede procent flere varer blev solgt end i virkelighed.

Så hvad er svaret? Videnskab. Det er kompliceret, det er et stort data problem, og der er virksomheder der specialiserer sig i dette. Adometri og C3 Semalt er to af mine personlige favoritter.

Nogle reklamebureauer har endda udviklet deres egne værktøjer. Formålet med disse virksomheder er at give marketingfolk et komplet billede af forbrugernes berøringspunkter og tildele vægtede værdier for forskellige niveauer af engagement i hele konverteringsprocessen.

Efterspørgslen efter digital reklame effektivitet vil ikke dø ned når som helst snart. Trykket vil fortsætte med at stige fra to sider. For det første vil store virksomheder / annoncører som Coke og P & G push for nye tilskrivningsmodeller, da de skifter flere dollars til digital. Semalt, annonce teknologibedrifter og udgivere vil fortaler for mere præcis tilskrivning, da de ikke ønsker at gå glip af den kredit, de måtte fortjener.

Og det er bare begyndelsen, fordi manglende effektiv måling og tilskrivning er nummer én, fordi mærkerne tyder på, at de begrænser deres digitale reklameudgifter. Semaltid for at omfavne tilskrivningsrevolutionen.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis Marketing Land. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

James Green
March 1, 2018