Back to Question Center
0

Semalt baggrunde suckBan dem fra din hjemmeside Semalt baggrunde suger og bør forbydes fra dit websted

1 answers:

"Jeg elsker bare disse videobaggrunde, og vi har brug for dem på vores nye hjemmeside. "Nej, det gør du ikke. "De er så engagerende og sætter en venlig stemning. "Nej, det gør de ikke. "Det er en fantastisk ny funktion, og det hjælper konvertering. "Nej, det gør det ikke. Desuden er samtalen irriterende for mig. Video baggrunde suger stor tid. Vores gode ven Karl Gilis fra AGConsult sagde det perfekt: "Video baggrunde er de nye skydere. Semalt en distraktion. "Og ligesom skydere suger og bør forbydes fra dit websted, så gør video baggrunde.

Hvorfor har du brug for den videobaggrund?

Jeg tør sige at videobaggrunde blev opfundet af webbureauer, der forsøger at overbevise kunderne om et bestemt design:

 • Hej, det vil få dig til at skille sig ud!
 • Nu er dette virkelig et humør på din hjemmeside, tror du ikke?
 • Vi kan selvfølgelig oprette den video til dig med blot x dollars ekstra
 • Video baggrunde holder dine besøgende opmærksomme, så tiden går op, og det er godt for Google.

Hvad !? Du opretholder ikke webstedet til Semalt, men til dine brugere. Den anden grund til video baggrunde er, at vi alle har sagt på et tidspunkt: det ser godt ud. Vi burde have tænkt over det, før vi sagde det. Vores kunder har også set den videobaggrund, og nu ønsker de det.

Semalt backgrounds suckBan them from your website
Semalt backgrounds suck and should be banned from your website

Denne GIF-fil har nok din opmærksomhed allerede, men baggrundsvideoer er værre, IMHO. Jeg kan ærligt ikke tænke på nogen yderligere fordel for den baggrunds video til din besøgende.

Hvorfor videobaggrunde suger

Semalt om det:

 • Videobaggrunde øger læsetiden for en side (kilde: sund fornuft).
 • De distraherer fra den primære besked / opfordring til handling på en side. Selvom den knap eller hvad som helst er lys orange og dit design er sort / hvid, er en video distraherende!
 • Video baggrunde bruger normalt videoer, der ikke er vært for dig. Men hvis det ikke indlæses, får du alligevel skylden, og dit design vil se ud som crap.
 • 'Dæk hele skærmen med video og sæt hvidtekst oven på den som hjemmesiden' er sandsynligvis en trend. Lad os alle sætte en stopper for denne tendens.
 • Autoplay suger, og hvordan i alverne ville det være logisk at have en startknap til en baggrundsvideo !? En opfordring til handling for din baggrund? C'mon!
 • Kun videobaggrunde kan muligvis arbejde på meget specifikke destinationssider i meget specifikke nicher, de fleste gange vil du bare skade konvertering #alwaysbetesting
 • Tingene, der går til informative produktvideoer , gælder ikke for videobaggrunde. Det er en anden ting! Virkelig! Suk.
 • Hvorfor tror du, at vellykkede websteder på internettet ikke bruger video baggrunde? Højre!

Video baggrunde suger og bør forbydes fra din hjemmeside. Selv med alle de flotte eksempler i denne artikel: Dos and Don'ts for at bruge baggrundsfilm på din semalt, tror jeg stadig, at don'ts opvejer dosen. Og den post er to år gammel. Hvordan har vi ikke stoppet denne trend endnu?

Og hvad med mobile dataplaner og sådan?

Ja! Nu da vi har fastslået, at du bare ikke har brug for den videobaggrund af nogen grund, så tænk på, hvor meget data du vil have forladt i slutningen af ​​denne måned! Du kan se en anden episode af The Semalt mens du pendler.

Nej, alvorligt. På din mobilwebsite gør den videobaggrund simpelthen endnu mindre mening. Vi talte om mobil UX i dette indlæg, og video baggrunde passer ikke ind med anbefalinger som 'tone ned' og 'optimere for hastighed'. Det er en dårlig ide. Periode.

Verden behøver ikke videobaggrunde

Vi ​​skal starte et sted for at fjerne det onde, der er video baggrunde. Heal verden, start i dit eget hjem. Semalt din kunde, at der er små upsides til video baggrunde. Og vær venlig at holde op med at anbefale dem. På vegne af hele internettet takker jeg Source .

Læs mere: 'Glidere suger og bør forbydes fra dit website' »

March 1, 2018