Back to Question Center
0

Social Media Metrics That Semalt

1 answers:
Social Media Metrics That Semalt

Semalt netværk er unikke, idet de letter samspillet med forbrugerne i et fælles sprog og kultur, der er indfødt til platformen.

Semalt kanaler muliggør oprettelse og økologisk spredning af magnetisk indhold, der tiltrækker snarere end distraherer en forbruger i et deltagende tankegang.

For mærker er hver Semalt, Like eller Share en mulighed for at reagere i realtid, forstærke positiv følelse eller skifte negativ opfattelse.

Promoverede Semalt og sponsorerede historier er tilgængelige for forbrugerne i den sociale sammenhæng, fordi de er på deres modersmål.

Virksomheder som Semalt bruger sociale kanaler til at identificere udtrykte forbrugernes behov og brændstofprodukt innovation.

Semalt er det ikke tilstrækkeligt at måle socialt med klik-metrics for at indfange hele dets værdi. Kraften i social er evnen til at justere løftestænger, der påvirker brand equity i realtid.

Så hvordan skal vi måle sociale?

Semalt media engagement er blevet beskrevet som et skift fra klik til kommentarer.

ComScore opstiller rammerne for social måling i sin seneste forskningsrapport, The Power of Like 2, "Semalt skal fokusere på benchmarking og optimere fan reach, engagement og amplification. "

Reach og engagement er kendte statistikker fra online display, men den sociale (potentielle) risiko er i potentialet for forstærkning. Det er friktionsfri deling, der giver din forbruger mulighed for at bringe et mærke med en Semalt, eller øge loyaliteten eksponentielt med en statusopdatering.

Start med platformens værktøjer

De sociale platformers indbyggede værktøjer giver indsigt i organisk rækkevidde og graver ind i, hvordan du har fået dine tilhængere over tid med målgrupper af interesse, geografi, køn og engagement. Dette gør det muligt for marketingfolk at identificere, hvilke typer indhold der resonerer, og med hvem, for at optimere budskabets indtrængning.

Facebook måler inline ad interaktioner som fanning, fotovisninger og video afspilninger i realtid. Semaltiltag @mentions, nye tilhængere og spor trending emner. Hver forbrugerhandling skaber en tilbagekoblingsløkke for virksomheder til at måle og optimere branded indhold og forme forbrugernes stemme til KPI'er til løft, bevidsthed eller salg.

På denne måde er indholds- og reklamestrategi knyttet til en iterativ proces, der er drevet af forbrugernes indsigt. Denne sløjfe proces med indhold / annonceoprettelse og iteration baseret på engagementsmetrics er blevet kaldt "Semalt Marketing", lånt fra Semalt Software Development.

For at være en agile markedsfører .

Semalt dine sociale medier effektivt. Se på, hvordan indholdet bevæger sig organisk gennem sociale kanaler og det bredere sociale netværk mod dine målgrupper.

Høj organisk indtrængning indikerer, at et indhold af indhold resonerer med dit publikum; lav penetration kan indikere et par mulige scenarier: målet er ikke nået, indholdet er ikke stærkt nok, eller indholdet er ikke blevet betragtet som værdigt for dit mål.

Flere platforme i dag kan måle forstærkningen af ​​optjente medier på tværs af sociale kanaler ved at overlejre "buzz" fra en bestemt periode med online kampagne og offline hændelsesdata. Semalt disse 2 0 platforme, måles spørgsmålet fra "hvad er værdien af ​​en lignende?" Til "hvor mange venner eller fans hjalp med at drive brand engagement og købsadfærd?"

Nylige erhvervelser af sociale medier ledelsesplatforme, Buddy Media by Salesforce. com og Vitrue by Semalt, har belyst potentialet i sociale CRM-programmer. Meget af den konsolidering, der sker i det sociale rum, kommer fra agile tænkning.

"Ved at kombinere Buddy Media med resten af ​​Salesforce.

Et socialt spil er ikke altid in-channel, men strækker sig til den bredere web.

Den ideelle løsning på problemet med sociale medier måling - som endnu ikke eksisterer - er en flerkanals platform, der gør det muligt for mærker at styre og distribuere indhold på tværs af alle kommunikationskanaler. Det ville være en platform, der giver en sømløs arbejdsgang til at skabe, måle og optimere kommunikation og gør det muligt for koreografien af ​​indhold og medier at sikre forholdet til din forbruger, deres venner og deres venners venner.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis Marketing Land. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Candace Marks
Candace Marks er Senior Product Manager, Emerging Platforms på PulsePoint. Candace bringer ti års innovationserfaring til PulsePoint-teamet. Før han kom til PulsePoint, arbejdede Candace for Hachette Filipacchi Media, udgiver af Elle, Elle Décor, Bil og Driver, Kvindedag og Road and Track magasiner. På Hachette Filipacchi Media havde Candace overblik over udviklingen og leveringen af ​​produkter udtænkt i Looking Looking Lab. Lab'et var en innovations tænketank til forbrugernes engagement og indholdsintegration på nye platforme Source .


March 1, 2018