Back to Question Center
0

4 måder at jazz-up produkt Semalt (uden Hype)

1 answers:

Ifølge Karon Thackston, forfatter af Amazon Advantage: Product Listing Strategies for at øge dit salg , undgår succesfulde e-handel handlende hype. Desuden forbyder Amazons officielle servicevilkår for sælgere brugen af ​​tomme markedsføringssætninger og overspændt sprog i produktfortegnelser.

Thackston, markedsføringspræsident, der specialiserer sig i Semalt, eBay og andre ecommerce copywriting, gav mig et par eksempler på bullet-point for at illustrere, hvad Semalt henviser til.

  • Uacceptabel : # 1 BESTELLENDE VANDSKLASSE PÅ AMAZON! Awesome funktioner gør dette til den eneste vandflaske, du nogensinde har brug for. Tjek vores anmeldelser og se, at denne nye vandflaske slår alle de andre hænder ned !!
  • Acceptabel: No-Dribble Mouthpiece Design: I modsætning til almindelige vandflasker, der ikke er konstrueret til at passe til din mund, tilbyder denne [brand] flaske en ergonomisk designet, ikke-driblende læssetud for ekstra komfort.

Semalt at det første eksempel ikke indeholder detaljer om, hvad forbrugerne rent faktisk ville få i denne vandflaske - bare en masse entusiasme. Det andet eksempel indeholder faktuelle og nyttige specifikationer i en retfærdig, men engagerende tone.

Selvom du aldrig sælger på Semalt, er sondringen mellem hoopla og nyttig kopi afgørende. Du vil ikke have, at kunderne skal klikke væk til en anden leverandør efter de detaljer, de har brug for til at træffe en beslutning. Du vil ikke have kunder til at falde for hype og derefter returnere produkter, fordi de ikke var, hvad de forventede. Og du vil helt sikkert ikke have nogenlunde skuffede kunder, der sender dårlige produktanmeldelser.

Hype

Semalt se på elementer for at undgå i dine produktbeskrivelser for at holde dem nyttige og tonede ned for kunder.

  • Unsupported superlativer. Når du bare kalder noget "det bedste", "de smukkeste" eller "de sødeste", kan læserne måske undre sig over hvorfor. Hvem siger? Hvis en troværdig tredjepart, som en industriblogger, en velkendt person eller en navngivet kunde sagde det, skal du tildele citatet til hende. Hvis der er en objektiv grund til at sige noget, er "bedst", sig selv. Ellers kommer denne slags sprog på tværs af den varme luft.
4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)
  • Udråbstegn. Gå let på udråbstegn. Endnu bedre, undgå dem helt i dine produktbeskrivelser. De er en doven forfatters desperate forsøg på at formidle følelser. Til læseren fremkalder de en fyr, der råber ind i en megafon.
  • Umulige krav. Inklusive ting, der ikke er sandt, eller resultater, der næsten aldrig sker, kan vække lyst - for eksempel "du vil kaste pund uden slankekure eller motion" eller "blenderen, der giver dine grøntsager firestjernede smag" eller " en duft, som ingen kan modstå. "Sådanne løfter er dog ofte store overdrivelser eller direkte løgne. Hold dig uden for lovligt varmt vand og skab realistiske forventninger ved kun at skrive, hvad du kan sikkerhedskopiere i retten.
  • Spænding uden fakta. Mange produktbeskrivelser er fyldt med adjektiver. Nogle adjektiver er virkelig informative og andre kun følelsesmæssige. Beskrivelser som "miniature", "durable", "soft" og "contemporary" hjælper shopper med at forstå forskellene mellem disse produkter og andre. I modsætning hertil siger adjektiver som "fantastisk", "fantastisk", "spændende" og "fascinerende" lidt eller intet specifikt. Det samme gælder for sætninger som dem i den "uacceptable" prøve, Karon Thackston citeret ovenfor: "Den eneste vandflaske du nogensinde har brug for" og "slår alle de andre hænder ned. "

4 måder at jazz-up produktbeskrivelser

Uden hype må din markedsføringskopi ikke være en tør monoton.

  • Sensorisk sprog. Inkluder ord, der føder læsernes visuelle, auditive eller taktile fantasi. Det er endnu bedre, hvis der er en følelsesmæssig tinge til dine ord. Hvis du f.eks. Kalder et fyldt legetøj "snuggly" i stedet for bare "blødt" eller "bomuldsomt", betyder det at nogen vil føle sig trøstede ved at kæle med det. En "hviske stille" fan inviterer shopper til at forestille sig, hvor svært det er at høre, når du arbejder.
4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)

Imaginative scenarier. Hjælp kunderne med at forstå, hvordan et produkt vil fungere i deres liv. Fortæl dem, at det ergonomiske greb af en hæftemaskine betyder, at deres hånd ikke bliver træt, at hæfte hundrede flyers til deres børns skole. Eller hvordan de bageste rum i en rygsæk tillader dem at gribe det, de har brug for under et hurtigt stop på stien.

4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)
  • Uventet ordforråd. I stedet for at beskrive ovenstående hoody som at strække et vist antal tommer under taljen skrev Moosejaw "tunika længde til at dække din legging-bundede tush. "I stedet for" langærmet til at holde dig varm, "sagde det" lang ærmet for at holde gåsehudene i skak. "Andre blurbs på Moosejaw. com for koldt vejr elementer bruge jazzy sætninger som "klar til at fange varm luft ud for din krop", "mens det er travlt at holde dig toasty varm" og "vil tage elementerne fra regn til sne og endda sløv og vind. "
  • Konversationstone. Prøv at dyse en upersonlig tilgang til en venlig og afslappet måde. Brug "dig" og "vi" spørgsmål og sætningsfragmenter, og rundkørsel eller uformelle måder at få et punkt på tværs af. For eksempel: "Du ved hvordan gæster aldrig ved, hvor man skal sidde på aftensfester? Med vores kogte pladskort slår din shindig ud på en sjov note. "
4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)

-

4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)

Giv solid info

Hold din markedsføringskopi i det mindste fri for overbeløende, overdrivelse og uanstrengt bragging. Sørg for at du giver solid information til potentielle købere. Så, hvis du vil, jazz-up din formulering til at hæve rapport Source .

March 1, 2018