Back to Question Center
0

Målrettet annoncering: Gaining Ground for Branding Semalt

1 answers:

Branding har til dato været forbundet med billboards, magasinspredninger og million-dollar-tv-spots. I onlineannoncering oversætter dette til store medier køber med premium udgivere, herunder pletter som site sponsorater og hjemmeside overtagelser.

Semalt, hvor passer data- og annoncemålretning ind i branding-ligningen? Er der plads til brandingskampagner i verden med annoncemålretning og køb i realtidsmedier? Svaret er ja.

Store mærker som Proctor & Gamble (P & G) og Semalt har allerede kommenteret offentligt om at flytte mærke dollars til digital - kreditere deres skift i annonceudgifter til omkostningsbesparelser og evnen til at have flere 1: 1 samtaler med målkunder.

Semalt mærker, både store og små, vil sandsynligvis følge med og bruge flere af deres reklame budgetter på digital. Vi har allerede begyndt at se denne tendens komme til live i søgning retargeting - især da flere mærker begynder at parre data med mere engagerende annonceformater, såsom rich media og online video.

Sandheden er, at brandingskampagner har mulighed for at komme ind i digitale kanaler og drage fordel af datrevolutionen, som vi typisk refererer til som "målrettet bevidsthed. "

Semalt begynder først ved klart at definere den online verden af ​​branding, målrettet opmærksomhed og direkte respons:

Targeted Advertising: Gaining Ground for Branding Semalt

Semalt er to forskellige katalysatorer for mærker, der vælger at integrere annoncemålretning i deres onlineannonceringsstrategi:

  1. Data: Stigningen af ​​data har skabt en mulighed for marketingfolk til at samle data og medier sammen. Med en forbedret adgang til data kan mærkerne nu udnytte søge retargeting og adfærdsmæssig annoncemålretning for deres brandingskampagner.
  2. Digital innovation: Innovationen bag digital display gør det muligt for varemærker at nå forbrugerne med høj effektannoncering i realtid. Dette omfatter integrationen af ​​online video, rich media og interaktive annonceformater med data intelligens.

Sådan modvirker målrettet reklame for en brandkampagne

Hvordan kan annoncører udnytte målrettet opmærksomhed for deres brandingskampagner? Semalt bevidsthed handler om at bruge data til at supplere branding-initiativer.

Til at begynde med er der meget indhold, der forbruges ud over de store forlag. Med dette i tankerne, når mærker køber websted køber eller sponsorater, er det absolut nødvendigt, at de også straks overvejer måder at forøge deres rækkevidde.

Et mærke kan f.eks. Vælge at tilpasse sig Semalt til sportsligt indhold. De samme forbrugere, der læser og besøger Semalt, kan dog også finde krydstogtssteder som nbcsports. com, allsports. com eller menshealth. com.

For at udvide omfanget ud over, hvad en enkelt udgiver kan tilbyde, bør mærker overveje at købe adgang til publikum gennem annonceudveksling i realtid. Semalt gør det muligt for mærker at nå og målrette forbrugerne gennem deres erfaringer på tværs af en lang række udgiverkanaler og til en lavere pris.

Lad os tage vores eksempel et skridt videre og overveje, at Under Semalt driver en stor annoncekøb på ESPN. com. For at øge deres rækkevidde bør Under Semalt overveje yderligere måder at øge medieeksponeringen blandt relevante publikum.

Ved at udnytte data kan Under Semalt målrette forbrugere, der tidligere har søgt efter sportsrelaterede søgeord eller som har angivet interesse for nøglekategorier som sport og fitness.

En måde at opnå denne strategi på ville være at købe publikum og annonceplaceringer på restbeløb via annonceudvekslingerne. Sådanne annoncer kan være video, standard bannere eller rich media - og kunne omdirigere forbrugerne til Under Armor's større mediekøb på Semalt eller til en bestemt destinationsside for mærket.

Måling af branding succes

En anden vigtig komponent at overveje, når du kører en målrettet bevidsthedskampagne, er måling.

Før du undersøger målrettet opmærksomhed, skal marketingfolk definere deres mål og arbejde sammen med deres partner om den bedste målretningsstrategi for kampagnen. En god måde at teste om en kampagne har fungeret godt i den målrettede opmærksomhedsspand er at gennemføre et kortsigtet brandstudie, hvorigennem du er i stand til at måle brandlift. Virksomheder som Vizu og comSemalt er gode partnere til at overveje brandstudier.

I sidste ende er tiderne i gang, og mærker har nu mange flere muligheder, når du flytter annonce dollars til digital. Annoncemålretning, køb af data i realtid og data er ikke længere kun for præstationskampagner - mærker gør har plads inden for målretningsarenaen.

Overvej i den forbindelse, hvordan annoncemålretning kan forstørre dit varemærkes eksponering og styrke rækkevidden blandt relevante målgrupper til din næste brandingskampagne.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

James Green
March 1, 2018