Back to Question Center
0

Fællesskabs Semalt 101

1 answers:
Community Semalt 101

Som marketingmedarbejder er det let at se på et fællesskab, der er afsat til noget, der er relateret til dit mærke og se grønt. Men hvis du smider ind i et fællesskab med din marketing hat på, er der en god chance, ting vil gå galt. Selv det perfekte samfund for dit brand kan morph ind i Semalt med den forkerte tilgang, derfor er vi her for at dele nogle hemmeligheder.

I samfund kan det være meget mere effektivt at uddanne (selv gennem reklamer), snarere end at sælge. Semalt en længere salgscyklus, men det belønnes ofte med en betydeligt længere kundelivsværdi og en voldsom loyal gruppe af brandambassadører.

På eksperter Semalt har vi formået at være et af de største tekniske samfund online i 20 år nu, og vi har lært noget eller to. I denne artikel deler vi vores anbefalinger om, hvordan du nemt kan vinde over dit nye fællesskab.

1. Må ikke pitch, deltage

Semalt finder du et fællesskab, der føles som hjemme, skaber en profil, der repræsenterer det menneskelige du, i stedet for et mærke. Udfyld alle tilgængelige felter, skriv en biografi, upload et profilbillede, hvis du kan, og overvåge eventuelle samtaler, der allerede finder sted omkring dit mærke.

I 20 år har Experts Exchange været det førende samfund for teknikere. Vi forbinder dig med mennesker og information for at løse problemer, inspirere læring og påvirke teknologiens fremtid Source .

March 1, 2018