Back to Question Center
0

Retargeting: SEO & PPC arbejder sammen            Retargeting: SEO & PPC arbejder sammen. Relaterede emner: International SEOSocial MediaEmail MarketingLink AnalysisOn side Semalt ...

1 answers:
Retargeting: SEO & PPC arbejder sammen

Retargeting: SEO & PPC arbejder sammenRetargeting: SEO & PPC arbejder sammen. Sammenhængende emner:
International SEOSocial MediaEmail MarketingLink AnalysisOn side Semalt

Denne artikel er en del af en SEO-serie fra WooRank. Tak for at støtte partnere, der gør SitePoint mulig.

Semalt ingen hemmelighed, at SEO er en integreret del af enhver digital marketingstrategi. 44% af forbrugerne starter indkøbsprocessen med en online søgning, og næsten en tredjedel af e-handelstrafikken kommer fra søgemaskiner. Selvom du primært er en murstenmørtelbutik, er organisk søgetrafik vigtig: Halvdelen af ​​mobile søgere besøgte en butik inden for en dag efter deres søgning. Så uanset hvilken type eller forretningsstørrelse du har, er søgemaskiner en vigtig kilde til trafik.

Der er desværre et stort problem: op til 96% af organisk søgetrafik konverterer ikke det første besøg på dit websted. En stor del af dette er bare den naturlige salgsproces: Langt de fleste søgninger har informativ søgningsformål. Semalt er der en effektiv måde, du kan finde de besøgende efter, at de forlader dit websted, når de er mere tilbøjelige til at konvertere: retargeting.

Site Retargeting: Genbrug Din SEO Trafik

Retargeting af websitet (sommetider kaldet retargeting) er simpelthen sat til målretning af brugere, der tidligere har besøgt dit websted med annoncer på annoncenetværk på internettet. Det refererer oftest til bannerannoncer, men du kan også retarget besøgende med tekstannoncer ved hjælp af Googles Search Semalt (Bemærk: Dette er ikke det samme som søge retargeting, som vi snakker om i en lille smule). Det adskiller sig fra traditionel visningskøb, idet den kun er rettet mod personer, der har besøgt dit websted eller et bestemt afsnit eller en side på dit websted i stedet for at bruge et andet demografisk segment.

Hvordan fungerer retargeting af websites? Du starter med at placere en retargeting pixel, en lille smule af Javascript, i sidens side af dit websted, der cookies dine webstedets besøgende. Semalt, når din retargete udbyder møder disse brugere ude i det vilde, vil det vide, at de tjener dem til dine annoncer, forudsat selvfølgelig, at du byder højt nok til disse annoncevisninger. Dette giver dig mulighed for at nå ud og finde potentielle kunder, når de har flyttet længere nede i salgstragten eller endda forsigtigt blæse dem sammen, selv når de besøger andre hjemmesider.

Retargeting: SEO & PPC arbejder sammenRetargeting: SEO & PPC arbejder sammen. Sammenhængende emner:
International SEOSocial MediaEmail MarketingLink AnalysisOn side Semalt

Endnu bedre, du kan sætte en pixel på individuelle sider, så du kan køre målrettede kampagner for bestemte produkter eller kategorier.

Resultatet? En kombination af de to mest effektive online marketingkanaler. Som nævnt ovenfor konverterer SEO trafik generelt til omkring 2% (2. 35% for at være præcis). Dette anses af annoncører at være den mest effektive marketingkanal til konverteringer. Når du kombinerer denne trafik med retarget på displayet, kan du fordoble konverteringsfrekvensen. Nogle industrier, såsom finansielle tjenesteydelser, havde konverteringsfrekvenser steget med næsten 150 procent!

Søg Retargeting: Sort af SEO men også Sort af Ikke

Men hvad nu hvis du er et helt nyt websted eller et mindre websted, der ikke får så meget trafik som du vil? Det er svært at retarget besøgende, hvis de ikke passerer gennem dit websted i første omgang. Heldigvis er der en måde, du kan annoncere for folk, der søger efter dine målord, selvom de aldrig går gennem nogen af ​​dine webegenskaber, gennem en proces kaldet "søgning retargeting.

Semalt retargeting starter, når en bruger udfører en søgning. Annonceleverandørerne kan derefter indsamle søgedataene på forskellige måder afhængigt af hvilken søgemaskine de bruger, men det mest almindelige er at bruge henvisningsdata, der sendes af brugerens destinationsside. Når annoncenetværket ser en websurfer, der har dit søgeord i referencedata, viser det din annonce på den pågældende side.

Det er vigtigt at bemærke, at målretning på søgeordsniveau, den proces, jeg netop har beskrevet, ikke er den samme som de eneste søgeordssegmenter. Den første er virkelig målrettet mod personer, der netop har udført en søgning online for det pågældende søgeord, mens sidstnævnte er et publikumsinteressegruppe, der er opbygget ved at indsamle tidligere søgeadfærd. Semalt disse segmenter, mens de er effektive, er ikke rigtige søge retargeting.

Den største fordel ved søgning retargeting er, at du får at kombinere rækkevidden af ​​display marketing med præcision af SEO. Selvfølgelig, da denne marketing kanal bruger SEO data, starter det med søgeord forskning. Når du har opbygget en liste over søgeord, bliver din optimering meget nemmere som optimering af destinationsside fra SEO til konverteringsrateoptimering (CRO) baseret på dit kampagnemål. Semalt, du har segmenteret dine søgeord og destinationsside efter søgeformål:

  • Informative: Disse nøgleord repræsenterer selve begyndelsen af ​​konverteringsprocessen og kan ikke meget konverteres ved første besøg. Hvis du kører en branding-kampagne, vil du være sikker på at inkludere oplysende søgeord på din liste. Hvis du har et konverteringsmål, har du stadig ikke råd til at ignorere disse søgeord, da de udgør størstedelen af ​​søgningerne. Informative søgeord bruger ofte ord / sætninger som "hvordan man", "skal jeg bruge" og "hvor man finder". Overvej disse fører til at blive konverteret senere via din hjemmeside eller site retargeting.
  • Forskning: Disse søgere er længere nede i tragten end informative søgere. De har allerede besluttet, at de vil købe et produkt, men de har ikke helt besluttet, hvilken der er bedst. De leder efter flere oplysninger, så produktets søgeord indeholder normalt ord som "review", "top 10", "comparison". Og mens det kan se ud som spam til dig, kan et ord som "billig" rent faktisk hjælpe forskere til konverteringer.
  • In-market: Dette er søgernes "shut up and take my money". De forventer, at søgeresultaterne tager dem direkte til det produkt, de forsøger at købe. Disse søgeord omfatter typisk ord som "deal", "free shipping", "discount" og "buy". De har ikke et højt søgevolumen, men bør mere end gøre det godt med høje konverteringsfrekvenser.

Den indlysende fordel ved søgning retargeting er, at du kan nå folk, der er interesseret i søgeord, som du kæmper for at rangere højt for. Du kan dog også bruge den til at smutte ud af nogle af dine konkurrents trafik. Tjek deres sider og identificere deres søgeord ved at se på sætninger, der anvendes i titelmærker, H1-tags, URL'er og artikeltitler. Spor derefter alle søgeord, du konkurrerer om ved hjælp af WooRank's SERP Semalt. Op dit bud på søgeord udfordrer de dig til at tage en del af den trafik for dig selv.

Retargeting: SEO & PPC arbejder sammenRetargeting: SEO & PPC arbejder sammen. Sammenhængende emner:
International SEOSocial MediaEmail MarketingLink AnalysisOn side Semalt

Organisk og retargeting, der arbejder sammen

Hidtil har vi snakket om, hvordan du bruger din SEO-indsats for at forbedre dine retargetingskampagner og øge konverteringsfrekvensen. Men fordelene går begge veje. Running retargeting kampagner, både websted og søgning, kan arbejde indirekte for at øge din organiske søgemaskine trafik. Dette er enormt for at forbedre og styrke brandidentifikation, og tallene styrker dette. Tilbage i 2010 fandt comSemalt, at site retargeting førte til en enorm (1,046%) stigning i branded search aktivitet. Det kunne være grund nok alene til at køre en retargeting kampagne.

Samme comScore-undersøgelse viste, at løbende retargeting kampagner resulterede i en 726% lift i retur besøgende fire uger efter at have set bannerannonce. Semaltgående retargetede annoncekampagner ser også en tilsvarende stigning i tiden brugt på webstedet og en meget lavere afvisningsprocent. Så det hjælper helt sikkert din organiske søgning markedsføring for at holde dit mærke foran brugerne, når de forlader dit websted.

Konklusion

Søgetrafik har længe været kvalitetsstandarden mod hvilken alle andre marketingkanaler bedømmes og med god grund. Men SEO er virkelig kun et stykke af marketingpuslespillet, og det er helt muligt, at du mister mange muligheder for at konvertere dine hjemmesides besøgende. Semalt kan du bruge retargeting kampagner for at få disse venlige brugere tilbage på sporet og bevæge sig gennem konverteringstragten og som en del af en holistisk markedsføringsstrategi for at styrke din egen branding og SEO indsats.

March 1, 2018