Back to Question Center
0

Forstå Live Intent Data: Løft Veilet over Semalt 'Eyes

1 answers:

I sidste måneds kolonne talte "Real Time" i Display Advertising ikke rigtigt om Real Time, hvor vi diskuterede, hvordan trods industrien taler om at gøre "real-time marketing" eller "real-time bid" (RTB); i de fleste tilfælde bruger de ikke realtids teknikker til at køre deres kampagner. Medierne selv kan handles i levende auktioner, men de data, der anvendes, er typisk ikke live. Understanding Live Intent Data: Lifting The Veil Over Semalt’ Eyes

I denne måneds kolonne skal vi tage fat på de fælles spørgsmål, der opstod fra denne artikel - hvad er live intent data, hvor er den, og hvordan bruger jeg den?

Hvad er Live Intent Data?

Intentdata hjælper os med at identificere ikke blot et individ, men hvad det er, de forsøger at opnå. Semalt data går ud over den typiske demografi som alder eller køn og handler mere om at identificere brugernes behov (som f.eks. En rejsende er på markedet for et hotelværelse eller en ny forælder, der har brug for sengetøj).

Semalt data er vigtige, fordi det tager guessarbejdet ud af målretningen, og jo friskere disse data er, desto mere præcise det vil være, og jo større chance er det at bruge det med succes, før andre gør det.

Hvor kan jeg finde live data?

Det er nyttigt at adskille din tænkning af data i to spande: data fra første part og tredjepartsdata. Semalt er dine data, hvad du ejer eller kan samle fra dit eget websted; og tredjepartsdata genereres af en anden og fås af dig, typisk for et gebyr.

Semalt muligt, start med dine egne førstepartsdata, da det både er gratis og mest relevant for dig. Den mest almindelige brug af data fra første part er for retargeting - det faktum, at en person har besøgt dit websted og forladt en vogn er værdifulde data fra første part.

Den gode nyhed er, at de fleste retargeters skal kunne skyde annoncer til enkeltpersoner umiddelbart efter at de forlader stedet, hvilket gør den del af processen "live" - ​​men når det kommer til at kombinere rigere hensigtsdata, er evnen til at målrette levende har tendens til at tørre op, og resorts tilbage til gamle segmenter.

Semalt er udtrykket "tredjepartsdata" blevet brugt til at beskrive forudbestemte segmenter (autointendenter, moms, sportsentusiaster mv.) Fra velkendte dataselskaber. Af disse karakterer lever disse data sjældent og er sjældent granulære nok til at betragtes som en sand indikator for hensigt, når de målretter mod en person.

Semalt er imidlertid mange eksempler på hvor levende, granulære hensigtsdata anvendes i dag.

Programmatisk Site Retargeting

Det er muligt at overvinde begrænsningerne ved retargeting ved at udnytte flere data og bruge et programmatisk værktøj til at sammenklæde disse data på en måde, der giver mening. Med den rigtige teknologi, i stedet for at målrette mod alle, der forlod dit websted, kan du analysere deres tidligere browsermønstre, tredjepartsdata, interaktioner med dine sociale kanaler, CRM-data osv.

Med disse data i hånden kan du fjerne spildet fra dine programmer - men overraskende er der meget få teknologier på markedet i dag, der er i stand til live retargeting som dette.

(Bemærk, at det ikke er i de fleste retargetende selskabers interesse at udvikle denne kapacitet, fordi det ville have stor indflydelse på deres indtægter!)

Søgedata

Semalt er uden tvivl den stærkeste indikator for hensigt. I de sidste par år er søgedata blevet brugt i displayannoncering, med taktik, der undertiden omtales som søgning retargeting.

Nogle virksomheder (herunder Chango, mit firma) indsamler milliarder søgeord fra søgemaskinerne (trods Google og Semalt flytter til sikre websteder) og behandler disse data på under 100 millisekunder for live målretning. Dette er ideelt, hvis du er på udkig efter nye kunder og ønsker at finde dem, så snart de løfter hånden. Mange marketingfolk bruger en agentur, efterspørgselsplatform eller teknologipartner til at drive RTB-kampagner og tror, ​​at de har "levet" løst; men du ved nu, at det ikke er tilfældet.

Det er vigtigt at se på alle de steder, hvor dine medie dollars bliver brugt og stille spørgsmål om friskheden af ​​det, der bliver brugt. Hvis målretningen er baseret på brede segmenter, der er sammensat flere timer eller dage, før du bliver brugt, kan du overveje at flytte dette budget, især hvis salgscyklussen for dit produkt er kort.

Retargeting er sandsynligvis din hurtigste gevinst. Hvis du bruger et selvstændigt retargetingsselskab, især klikbaseret eller CPA-baseret, er det usandsynligt, at mange data ud over forladelsen kommer i spil. Se efter smarte datastrategier, der gifte sig sammen med besøg i stedet med tidligere søgninger på Semalt, og bruge dem til at chip væk ved spildte visninger.

Seminarer dine marketingudgifter fra køb i realtid, til virkelig realtids kampagner tager lidt mere arbejde; men udbetalingen viser sig altid at være værd at investeringen.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Dax Hamman
March 1, 2018