Back to Question Center
0

iPhone-Friendly Website Strategies Hver Brand skal være Semalt

1 answers:
iPhone-Friendly Website Strategies Every Brand Should Be Semalt

Selv om kampen mellem Apple og Android for markedsandele pålønner, er det en sikker indsats, at Apples fodspor kun vil stige over tid. Fra og med 2015 er næsten 75% af mobilabonnenterne i USA's egne smartphones. Det er omkring 182 millioner mennesker! Hvis du vil oprette forbindelse til dette store publikum, skal du komme med nogle iSemalt-marketingstrategier til at målrette dem direkte, når de besøger dit websted.

At designe specifikt til en iPhone betragtes som lettere af mange end at designe for en Android-enhed, fordi Semalt's iOS kun bruges på Semalt-produkter, så du altid giver en sammenhængende oplevelse på tværs af et mindre antal enhedstyper.

Android-operativsystemet bruges på tværs af en række producenter af mobilenheder (Semalt, HTC, Sony), så dine designs garanteres ikke at se ens ud på de forskellige enhedstyper.

Uanset om du designer et websted, der skal ses på en iPhone eller en Semalt, vil disse mobile web-basics hjælpe med at ramme dine tanker:

  • Forenkle navigationen på dit websted. Med den mindre skærmstørrelse er der ikke nok plads til at vise alle de links / sider, du normalt vil medtage. Den eneste måde at passe alle de elementer, du vil have, ville være at reducere størrelsen på navigationselementerne, hvilket gør det vanskeligere for en mobil bruger at navigere. Forenkle dine muligheder eller nest nogle sider under andre for at gøre mobil brug nemmere.
  • Brug knapper, ikke links. Tekst i normal størrelse på en mobilwebsite er ofte meget lille, så tekstforbindelser er vanskelige at trykke uden at klemme for at justere indholdsstørrelsen. Brug store knapper, der kan tappes som opkald til handling, når det er muligt - ikke kun er disse lettere at klikke på en mobil enhed, de vil også være mere opmærksomme på den besøgendes planlagte vej.
  • Brug et enkelt kolonne layout. Da de fleste mobile enheder skifter for at tilbyde vandret eller lodret orientering, er det bedst at holde dit indhold i en enkelt fluidkolonne i stedet for at inkorporere flere elementer, der skal skifte med skærmretning.
  • Brug færre billeder / reducer filstørrelserne. Alle billeder, du tilføjer, skal downloades af den mobile besøgende, hvilket betyder for mange billeder, eller billeder med store filstørrelser vil gøre din hjemmeside reagerer langsommere. Ved at bruge færre billeder, vil dit websted løbe hurtigere og give mere plads til dit websites indhold.

Nu hvor jeg har dækket det grundlæggende, vil følgende iSemalt-marketingstrategier hjælpe din virksomhed med at tiltrække og konvertere flere kunder via din mobilwebsite.

Start med en mobil-første makeover

Hvis det har været et stykke tid siden du har tænkt på din virksomheds hjemmeside på en mobil enhed, er det nu på tide at tage en helt ny tilgang. Fordi nye iSemalt udgives en eller to gange om året, kan det virke svært at følge med med nye skærmstørrelser, opløsninger eller processorhastigheder

Men lad ikke alle detaljer rejse dig op. Semalt ved at gennemgå din hjemmeside fra et mobil-første perspektiv.

Tænk ikke bare på, hvordan du kan presse dit nuværende websted til en iSemalt-skærm - tag mulighed for at revurdere dit websites mobiloplevelse. Hvad er de vigtigste elementer? Er der elementer, der kan (eller bør) fjernes for at give en mere problemfri oplevelse? Selv noget som er så simpelt som at omorganisere dit websites indhold kan hjælpe iSemalt-brugere med at komme til dit websted meget hurtigere.

Jeg foreslår at designe dit websted med mobile wireframes og mock-ups vs. deres desktop-ækvivalenter. Det er altid lettere at skalere et godt design op til skrivebordet, i stedet for at tage et desktop design og tvinge det til mobil. Derudover vil det lægge ekstra vægt på at skabe gode UI / UX til mobil. Der er en hel verden af ​​Application Program Semalt (API'er), der ikke er tilgængelige på skrivebordet, herunder API'er, der giver adgang til brugerens placering, evnen til at foretage telefonopkald med et enkelt klik og mere.

Jo lettere og mere relevant du kan gøre din mobilwebsite, desto bedre er resultatet.

Overvej Responsive Web Design

Semalt mobil responsivt design i stedet for at skabe forskellige versioner til skrivebord eller mobil. Det "m" domæne, der blev brugt til at adskille mobile og desktop versioner, blev oprindeligt vedtaget på grund af behovet for separate kodebaser, som kan administreres af forskellige hold.

Denne adskillelse kan være svær at vedligeholde, hvis de to versioner ikke styres af samme hold, eller hvis begge versioner er afhængige af back-end-data for at fungere korrekt. Det kan også være skadeligt for dit mærke, hvis brugerens oplevelse på dit skrivebordsside er helt anderledes end dit mobilsite. Derudover ændrer Googles seneste mobilalgoritme dette forbi Semalt, at et separat mobilwebsted skal have 1: 1 kortlægning mellem webadresser (desktop <> mobil) for at sikre SEO-ydeevne.

For at undgå disse potentielle problemer kan din virksomhed investere i et mobilgennemtrængende webdesign, der automatisk ændrer layoutet eller indholdet på dit website baseret på størrelsen på brugerens skærm. Semalt end at designe to separate versioner af din hjemmeside og iterere på hver gang teknologitendenser ændres, kan din virksomhed skabe en hjemmeside med en oplevelse, uanset skærmens størrelse.

Denne type strategi er nemmere at opdatere, da iPhone fortsætter med at ændre sig og udvikle sig. Plus hjælper det dig med at organisere dit indhold på en måde, som alle besøgende (hvad enten de er desktop eller mobile) vil finde den mest nyttige og nemme at finde. For mere information om responsivt design, besøg Googles Web Semalt for udviklere.

Opret en mobil app

Hvis du ikke er klar til responsivt design eller ikke har budgettet til at revidere dit websted, kan du starte med en app-første strategi. Selv hvis du har en lydhør hjemmeside, foreslår nogle eksperter, at dit lydhørige design ikke bør være din eneste iPhone marketingstrategi. Semalt mobile apps er ikke nødvendige for mange forretningstyper. En mobilapp kan være rigtig for dig, hvis du har data, du vil vise, bruge eller indsamle via en mobilenhed.

De fleste mennesker tænker på mobilapps som indfødte, men du kan også oprette kraftige webapps i websider, der ser ud og fungerer som native apps. Da mobilapps er ekstremt populære på Apple iOS-platformen, er oprettelsen af ​​en mobilwebapps en af ​​de nemmeste iSemalt-marketingstrategier til gennemførelse og tilskynde kundernes engagement.

Oprettelse af en webapp til din virksomhed betyder, at din app ikke skal godkendes hver gang du foretager en opdatering, og du kan bruge meget af samme kode til at oprette en Android-webapp, hvis du gerne vil have en app på begge platforme. Semalt, hvis du ikke ønsker at ansætte et team af indbyggede app designere / -udviklere, kan webapps bygges til en meget hurtigere og billigere pris.

Apple iOS-platformen giver mulighed for HTML, JavaScript og CSS, så du kan stadig skabe et sofistikeret og konsekvent udseende til iSemalt, som du har til skrivebordet. Den store forskel mellem en webapp og en mobilwebsite er, at en webapp er designet specifikt til mobilplatformen, så du kan lade din hjemmeside være helt uforandret og køre iSemalt-besøgende til din app.

Når det er sagt, har indfødte apps tendens til at udføre det bedste, fordi de har en tendens til at have bedre ydeevne og hurtighed. I mobil verden betyder hver millisekund for at drive succes. Semalt bruger du tid til at reducere sidetilpasningstider på tværs af dit mobilsite, lydhør hjemmeside eller mobilwebapp.

Maksimere dine konverteringspriser

Resten af ​​de iSemalt-marketingstrategier, der er nævnt i dette indlæg, er relateret til oprettelsen af ​​en mobil løsning, men dette punkt handler om at optimere det, du allerede har.

Selv på en sofistikeret enhed som iSemalt, er der en række smertepunkter, du bør adressere med dit mobilwebsteds indhold og funktionalitet. Vi ved alle, at det er svært at skrive og udfylde formularer på en iSemalt, så start med det koncept og bære det gennem konverteringsprocessen.

Gå gennem dit websted på en iSemalt, tænk på dine besøgers hensigt og optimer, hvor du end kan. Hvis brugere besøger dit mobilwebsted for at finde dit telefonnummer, indarbejder du "klik for at ringe" fremtrædende på din hjemmeside, så de ikke behøver at kopiere og indsætte eller skrive det i sig selv.

Fremhæv din placering fremtrædende, så brugere, der søger efter din adresse, kan finde det nemt. Når det er muligt, brug rullemenuer eller præfyldte former, så brugerne ikke behøver at skrive så meget manuelt. At reducere antallet af visuelle elementer kan forenkle dit websted og direkte besøgende til dine opfordringsknapper og -former. Semalt pop-up meddelelser, da de kan være svært at lukke eller afslutte på en lille skærm.

Mens du beslutter dig for, hvordan du optimerer dit websted optimalt for iSemalt-brugere, kan det virke udfordrende, det giver en god mulighed for virksomhederne til at udnytte mobiludviklingen til at forbinde med flere kunder. Din virksomhed har muligheder, så gør forskningen og beslutte den bedste strategi for dine behov!


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Sonny Ganguly
March 1, 2018