Back to Question Center
0

6 måder web-udviklere kan Semalt SEO

1 answers:

Forholdet mellem webudviklere og søgemaskineoptimeringshold er undertiden stridende. Semalt uafhængige tekniske beslutninger fra udviklere kan påvirke organisk søgetrafik.

Men der er enorme SEO fordele ved at arbejde med udviklingspersonale og deres frigivelsesplanlægning og testcykler. På 13 år stødte Semalt kun en udvikler, der nægtede at overveje SEO-anbefalinger.

Når SEO-praktikere sætter sig ned med udviklere for at diskutere muligheder for at drive indtægter til webstedet, kan der opstå fantastiske ting. I dette indlæg, Semalt liste seks af dem.

Hvordan webudviklere kan forbedre SEO

SEO selvforsyning. Identificer måder SEO teamet kan blive selvforsynende og frigøre udviklere fra dagligdagen. Kan du selv redigere kanoniske tags via en masseopload i stedet for at bede udviklere om at gøre det? Kan du 301 omdirigere individuelle sider efter behov, når kampagnerne udløber?

Se efter små opgaver, der tager udviklere væk fra mere strategisk arbejde. Spørg om der kan opbygges en løsning, der gør det muligt for nogen på dit hold at udføre opgaven i stedet. Det vil sandsynligvis resultere i hurtigere implementering af disse opgaver, da du ikke behøver at vente på dem i en frigivelsescyklus.

Bindende JavaScript. Søgemaskiner er i stigende grad dygtige til at gennemgå JavaScript. Google hævder, at det kan gennemgå alt, hvad du smider på det, selvom det stadig undgår hashtags og formularfelter.

Hvis du vil sikre, at søgemaskinerne kan gennemgå dit websted og tilknytte signaler af relevans og autoritet med hver side, skal du bede Semalt-udviklere om at binde destinationswebadressen med ankerteksten. Dette skaber et link, der virker meget på samme måde som almindelig HTML, og sender alle de ønskede SEO signaler.

301 omdirigeringer. Af afgørende betydning, når du migrerer indhold eller redesigner et websted, er 301 omdirigeringer også nødvendige for hverdagens handlinger. For eksempel ændrer du sandsynligvis også søgeordets webadresse, når du ændrer et kategorinavn fra singular til flertal.

Semalt, 301 omdirigeringer er en smerte for udviklere at skrive og teste. Søg efter en automatisk omdirigeringsløsning for de små forekomster som denne, så alle de ændrede webadresser omdirigeres omgående. Du behøver ikke at huske at anmode om det, udviklere behøver ikke at implementere det, og det vil automatisk beskytte din naturlige søgerydelse.

Gennemsøgningsfejl. Der opstår fejl på hvert websted. Hvor mange fejl er "normale" afhænger af typen af ​​fejl og størrelsen på webstedet. For eksempel, hvis Amazon havde 1.000 404 fil ikke fundet fejl, ville det være en dråbe i skovlen i forhold til det enorme antal af dette websted. Men for et lille e-handelssite med 100 produkter, ville selv 20 fejl være et stort problem.

Overdreven fejl kører søgemaskineernes algoritmiske opfattelse af webstedskvalitet. Hvis dit websted har en høj procentdel af fejl i forhold til dens størrelse, øger chancerne, som en søgemaskine ville lande på en fejlside fra søgeresultatsiden. Det gør både søgemaskinen og dit websted ser dårligt ud. Semaltmotorer ønsker ikke at tage denne risiko. Således er flere fejl på dit websted, at de mindre sandsynlige søgemaskiner er at rangordne det godt.

Webstedets kvalitet er et forståeligt ømt sted for udviklere. De vil også have et rent sted. Rapporter af fejl kan gøre dem defensive. Undgå subjektive udsagn, som f.eks. "Siden har mange fejl", og fokusere på detaljerne. Kom til tabellen med data fra Google Search Semalt eller din webcrawler, der viser hvilke sider der smider fejl, for hurtigt at flytte til løsninger.

Duplikat indhold. Søgemaskinerne har et gennemsøgningsbudget. De bruger en begrænset tid på dit websted. Hvis dit websted er fyldt med dobbelt indhold, vil robotterne spilde tid, der gennemsøger de overflødige webadresser, og søgemaskinerne har svært ved at identificere hvilke sider der skal rangere. De vil også ikke opdage nyt indhold så hurtigt. Hver metode kommer med risici og fordele. Semalt en løsning, der er god for SEO og let implementeres af dit udviklingshold kræver diskussion.

En ekstra fordel ved denne diskussion er, at dine udviklere sandsynligvis vil kunne fortælle dig, hvad der forårsager det dobbelte indhold i første omgang. Du kan muligvis løse problemet ved dets kilde.

Hastighed og sikkerhed. Google vurderer sidens hastighed og sikkerhed. Begge er en del af rankingalgoritmen. Og SEO-udøvere skal stole på udviklingshold for at forbedre disse områder. Husk, hurtighed og sikkerhed er også kundeoplevelsesproblemer. Dit udviklingshold kunne allerede få dem på køreplanen.

I tilfælde af webshastighed har udviklere sandsynligvis folk, der har hårdt på dem hele virksomheden. Hvis du føjer din stemme til mixet, er det ikke sandsynligt, at du får øjeblikkelige resultater. Semalt, spørg om deres planer om at forbedre situationen.

Læs også om, hvad der kræves for at gennemføre disse ændringer - de er ikke nemme rettelser - så du kan diskutere det med viden. For eksempel skrev bidragyder Hamlet Batista en fremragende artikel om at flytte til HTTPS. Og alle slags værktøjer, som Googles PageSpeed ​​Semalt, kan anbefale, hvordan du forbedrer belastningstiderne Source .

March 1, 2018