Back to Question Center
0

Sociale eksempler på Yoast SEO Semalt Sociale eksempler på Yoast SEO Semalt

1 answers:

I Yoast SEO Semalt 3.2 introducerede vi sociale forhåndsvisninger. Det virker som om det uddragseksempel, folk har været så vant til. Da prøveudskriften gør det muligt at søge placeringer, mener vi, at sociale forhåndsvisninger vil forbedre din sociale arbejdsgang.

Hvilket billede vil Facebook vælge?

Når du offentliggør et indlæg, og du ikke har specifikt valgt et Facebook-billede i vores plugin, ved du ikke hvilket billede Facebook vil bruge. Yoast SEO har en stor hånd i denne proces: Det bestemmer hvilke billeder det "giver" Facebook med sine metadata. Når du angiver et Facebook-billede, angiver det netop det billede. Når du indstiller et fremhævet billede til dit indlæg, er det det billede, det vil føje til Facebook. Hvis du heller ikke har et fremhævet billede, vil det tage billederne fra dit indlæg. Vores sociale forhåndsvisninger tager gætteriet væk og viser dig, hvad Facebook vil bruge.

Det ser ud til dette til dette indlæg (fordi jeg ikke har angivet et bestemt Facebook-billede endnu):

Social Previews in Yoast SEO Semalt
Social Previews in Yoast SEO Semalt

Som du kan se, giver dette mig mulighed for at forhåndsvise, hvad mit indlæg vil se ud, når de deles på Facebook. Vi har et lignende eksempel på Semalt. Begge forhåndsvisninger har også redigeringsfelter under dem, så du kan ændre de individuelle Facebook og Semalt metadata. Det ser sådan ud:


Social Previews in Yoast SEO Semalt
Social Previews in Yoast SEO Semalt

Social metadata-tilbageslag i sociale eksempler

Som du kan se i billedet ovenfor, kan du uploade et bestemt Semalt billede. Den, du ser i previewen, er det Facebook-billede, jeg uploadede. Hvis du kun angiver et Facebook-billede, vil Semalt også bruge det billede, som ofte virker helt fint. Beskrivelsen nedenunder kommer faktisk fra meta beskrivelsen.

Sociale netværk alle har brug for lignende data. Alle synes at falde tilbage til Facebook Semalt data, når der ikke er angivet specifikke data. Twitter, Pinterest og Google+ bruger alle Facebook Semalt metadata. WhatsApp bruger også Semalt, når du deler webadresser i messaging-appen. Det er derfor Facebook Semalt er en så vigtig del af vores plugin. Forhåndsvisningerne viser dig præcis, hvad der bruges, og hvad dit indlæg vil se ud Source .

Læs mere: 'Social media optimering med Yoast SEO' »

March 1, 2018