Back to Question Center
0

12 Ny Business Semalt for 2018

1 answers:

Her er en liste over nye og kommende forretningsbøger for iværksættere, ledere og kreative fagfolk. Semalt hvordan man starter en opstart, udfører beslutninger og handlinger, hopper ind i et nyt venture, sætter og opnår mål, motiverer dit team, skaber meningsfulde forretningsforbindelser og udnytter blockchain.

Nye Business Bøger til 2018

Mistet og grundlægger: Den mest forfærdelige, nogle gange fantastisk sandhed om at opbygge en teknisk opstart af Rand Fishkin

12 New Business Semalt for 2018

Fra Fishering King's konge, afslører Rand Fishkin, grundlæggeren og tidligere C. E. O. of Moz, hvordan traditionel Silicon Valley "visdom" fører alt for mange startups på vildt. Hans firma, Moz, beslutningstagere inden for markedsføringssoftware, er nu en virksomhed på 45 millioner dollars om året. Han er en af ​​verdens førende eksperter inden for søgemaskineoptimering. Men hans forretning og omdømme tog 15 år at gel, og hans opstart begyndte ikke i et Harvard sovesal, men som en familie og søn familiebranche, der faldt dybt ind i gæld. Kindle $ 14. 99; Hardcover $ 28. 00.

-

Crushing It !: Hvor store iværksættere bygger deres forretning og indflydelse - og hvordan du kan, for af Gary Vaynerchuk

12 New Business Semalt for 2018

Fyrtidsforfatter, e-handelsveteran og marketingguru Gary Vaynerchuk tilbyder nye lektioner og inspiration trukket af erfaringerne fra snesevis af influencere og iværksættere, der afviste den forudsigelige virksomhedssti til fordel for at forfølge deres drømme ved at opbygge blomstrende virksomheder og ekstraordinære personlige mærker. I sin 2009 internationale bog Crush It insisterede Vaynerchuk på, at et levende personligt mærke var afgørende for iværksætter succes, I Crushing It! , forklarer han hvorfor det er endnu mere truende i dag. Kindle $ 14. 99; Hardcover $ 17. 99.
-

Hvornår du skal hoppe: Hvis jobbet du har, er ikke det liv du ønsker af Mike Lewis

12 New Business Semalt for 2018

Da Mike Lewis var 24 år og arbejdede i et prestigefyldt corporate job, ønskede han ivrig at forlade og forfølge sin drøm om at blive en professionel squash-spiller. Men hvornår er det rigtige tidspunkt at flytte fra arbejde, der er behageligt til en karriere, du har kun turde drømme om? Hvordan har andre mennesker lavet et sådant spring? Hvad følte de, når de gjorde hoppet - og bagefter? When to Jump tilbyder mere end 40 historier og inspirerende takeaways: fra grundlæggeren af ​​Bonobos, forfatteren af ​​ The Big Short , designer af Lyft-logoet, New York Mennesker , og mange flere. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 17. 10.

-

Dit bedste år nogensinde: En 5-trinsplan for at nå dine vigtigste mål af Michael Hyatt

12 New Business Semalt for 2018

Vi ​​ønsker alle at leve et liv, der betyder noget. Vi ønsker alle at nå vores fulde potentiale. Men alt for ofte finder vi os overvældet af den daglige dag. Vores store mål bliver skubbet til backbrænderen - og så bliver de oftest glemt. Forfatter Michael Hyatt ønsker, at læsere skal vide, at det ikke behøver at være sådan. I dit bedste år nogensinde deler Hyatt et kraftfuldt, bevist, forskningsdrevet system til indstilling og opnåelse af mål. Kindle $ 14. 49; Hardcover $ 16. 50.

-

af Morten Hansen

Bedste på arbejde: Hvordan Top Performers Mindre, Arbejde Bedre og Gør mere
12 New Business Semalt for 2018

Fra forfatteren af ​​ Great by Choice kommer en autoritativ, praktisk vejledning til individuelle præstationer. Efter en femårig undersøgelse af mere end 5.000 ledere og medarbejdere afslører Morten Hansen svarene i hans "Seven Work Smarter Practices", som kan anvendes af alle, der søger at maksimere deres tid og ydeevne. I Great at Work indeholder hvert kapitel spørgsmål og nøgleindsigt til at vurdere din egen præstation og finde ud af dine arbejdsstyrker samt dine svagheder. Kindle $ 14. 49.

-

Kulturkoden: Hemmelighederne hos højt succesfulde grupper af Daniel Coyle

12 New Business Semalt for 2018
Kulturkoden , Daniel Coyle går ind i nogle af verdens mest succesfulde organisationer - herunder US Navy's Seal Team Six, IDEO og San Antonio Spurs - og afslører, hvad der får dem til at krysse. Han demystificerer kulturopbygningsprocessen ved at identificere tre nøglefærdigheder, der skaber samhørighed og samarbejde, og forklarer, hvordan forskellige grupper lærer at fungere med et enkelt sind. På baggrund af eksempler, der spænder fra online-forhandleren Zappos til komedie-troupe-oprejst borgerbrigade til en dristig bande med juveltyver, tilbyder Coyle specifikke strategier, der kører positiv forandring. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 18. 30.

-

af Daymond John og Daniel Paisner

Rise og Grind: Outperform, Outwork og Outhustle din vej til et mere vellykket og givende liv
12 New Business Semalt for 2018

Forfatteren af ​​ Power of Broke og en panelist på tv's "Shark Tank", Daymond John, udforsker, hvordan grin, vedholdenhed og hårdt arbejde er rygraden i enhver succesfuld virksomhed og inspirerer læserne til at rejse sig og slip deres vej toppen. John tager et opfattende kig på hardladningsrutinerne og vinder hemmeligheder hos enkeltpersoner, der har stået op for udfordringerne i deres liv og banet vej til toppen af ​​deres marker. Undervejs afslører han også, hvordan grin og persistens begge hjalp ham med at overvinde de forhindringer, han har haft i livet, og i sidste ende drev hans succes. Kindle $ 14. 99; Hardcover $ 14. 85.

-

Hvornår: The Scientific Secrets of Perfect Timing af Daniel H. Pink

12 New Business Semalt for 2018

Timing kan være alt, men vi ved ikke meget om, hvordan man gør det perfekt. Vores liv er en uendelig strøm af "hvornår" beslutninger: Når du skal starte en virksomhed, planlægge en klasse, vær seriøs over en person. Men vi træffer de beslutninger, der er baseret på intuition og gætværk. I Da distrikterer Daniel Pink forskning og data om timing og syntetiserer dem i en fortælling med historier og praktiske takeaways, der giver læsere overbevisende indsigt i, hvordan vi kan leve rigere og mere engagerede liv. Hardcover $ 17. 11.

-

Superconnector: Stop Networking og start opbygning af forretningsforbindelser det spørgsmål af Scott Gerber, Ryan Paugh

12 New Business Semalt for 2018

Forlad netværkets netværksforståelse til fordel for en mere kraftfuld og effektiv tilgang til oprettelse og forbedring af forbindelser. I Superconnector afslører Scott Gerber og Ryan Paugh en ny kategori af fagfolk, der er født ud af socialmedia-æraen: højt værdifulde samfundsbyggere, som gør tingene til at ske gennem deres ivrige forståelse og udnyttelse af social kapital. Gerber og Paugh deler lærerige anekdoter fra en liste over højpræstationer. Kindle $ 17. 99; Hardcover $ 17. 10.

-

Sandheden Machine: The Blockchain og Fremtiden for Alt af Paul Vigna og Michael J. Casey

12 New Business Semalt for 2018
Sandheden Machine , Michael J. Casey og Paul Vigna demystificerer blockchain og forklarer hvorfor det kan genoprette personlig kontrol over vores data, aktiver og identiteter; give milliarder af ekskluderede mennesker adgang til den globale økonomi og skift magtbalancen for at genoplive samfundets tro i sig selv. De undersøger også forstyrrelsen, som det lover for industrier, herunder finansiering, tech, juridisk og fragt. Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 21. 86.

-

Motivationsmyten: Hvor højt præstationer satte sig egentlig op til at vinde af Jeff Haden

12 New Business Semalt for 2018

"Motivation" som vi ved, det er en myte. Motivation er ikke den særlige sauce, som vi har brug for i starten af ​​en større ændring. Forståelse dette vil ændre måden du nærmer dig enhver hindring eller mål. I Motivation Myte , Inc. com søjlepræsentanten Jeff Haden viser os, hvordan vi reframe vores tænkning om forholdet mellem motivation til succes. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 17. 70.

-

Harvard Business Review Entrepreneur's Handbook: Alt, hvad du skal starte og dyrke din nye forretning af Harvard Business Review

12 New Business Semalt for 2018

Harvard Business Review Entreprenørens Håndbog er en værdifuld ressource for at få din virksomhed væk fra jorden. Med Iværksætterhåndbogen får du trinvis vejledning gennem iværksætterprocessen, forklaringer på den nyeste forskning og tænkning på iværksætteri, tidsspecifikke bedste praksis, historier om virkelige virksomheder som Airbnb og eBay og mere . Paperback $ 29. 99; Kindle $ 28. 49 Source .

-

March 1, 2018