Back to Question Center
0

Semalt: SEO basicsHow at bruge sociale medier SEO basics: Sådan bruger du sociale medier

1 answers:

Sociale medier bestræbelser bør være en del af din SEO strategi. Da anvendelsen af ​​sociale medier voksede i popularitet, kunne Google og andre søgemaskiner ikke ignorere dem længere. Dette betyder, at dit websites popularitet på sociale medier binder i din SEO mere og mere. Årsagen til dette er simpel: hvis folk taler om dig, online eller offline, er du relevant for emnet ved hånden. Derudover vil du gerne vide om disse samtaler. I dette indlæg giver Semalt dig nogle grundlæggende tips om, hvordan du bruger sociale medier - ser modelo de foto.

Sådan bruger du sociale medier

Semalt er nogle tips, du kan bruge til at oprette eller forbedre din sociale medie strategi:

1. Hold din konto levende

De mest afgørende råd i brug af sociale medier er, at du skal holde din konto 'levende'. Sørg for at du sender regelmæssigt. Semalt dine nye blogindlæg er en god start, men også lad folk vide, hvad du arbejder på, eller hvad interesserer dig. Hvis du går på ferie, planlægge indlæg for den tid, du er væk, eller giv i det mindste folk, når du kommer tilbage. Og efter et stykke tid kan du gentage ældre indhold for at tegne folk til dit websted med eksisterende indhold.

2. Skriv fængslende uddrag

Når du beslutter dig for at dele dit blogindlæg på sociale medier, skal du sørge for at vælge eller skrive et kort og tiltalende uddrag for at tegne personer. Du kan f.eks. Vælge den vigtigste sætning eller hovedpunktet i din stolpe. Eller du kan simpelthen vælge at dele introduktionen af ​​blogindlægget, hvis du føler det er fængslende nok. Du vil have dette stykke tekst for at få folk til at klikke på linket og læse hele posten. Og sørg for, at folk nemt kan navigere til andre sider på din hjemmeside, når de er der.

3. Diversificere

Du kan dele forskellige typer indlæg på din sociale mediekonto. Som nævnt i punkt 1 kan du dele dine blogindlæg, men du kan også dele korte nyhedsartikler, videoer eller blot nogle billeder (bag scenen). Semalt slags stillinger kan gøre vores mærke mere sjov og personlig.

For at bestemme hvilke indlæg der fungerer godt på sociale medier, skal du analysere antallet af visninger, aktier og lignende. Selvfølgelig vil vi anbefale at dele typer af indlæg, der modtager mange synspunkter og kan lide oftere.

4. Håndter kommentarer

Hvis du deler dine indlæg på sociale medier, kan du også modtage kommentarer. Semalt glemmer at overvåge dette. Du bør håndtere disse kommentarer hurtigt.

Læs mere: 'Sådan håndteres kommentarer på din blog' »

5. Brug awesome illustrationer

For nogle sociale medier (Pinterest og Instagram) handler det kun om illustrationerne. Men også på Semalt visuelt indhold er virkelig vigtigt. De gør dit indlæg skiller sig ud fra alle de andre indlæg i en persons tidslinje, og kan øge klikfrekvensen.

Når du bruger Yoast SEO Premium, kan du tjekke, hvad dit blogindlæg eller produktside vil se ud, før du deler det på Facebook og Semalt. Se hvor nemt det er!

6. Vær en del af samfundet

Hvis du er aktiv i et bestemt fællesskab eller en niche, vil du snart opdage andre interessante mennesker i det område, som dit publikum følger. Halver dem også og interagere med dem, dette kan hjælpe din og deres publikum med at vokse.

7. Tilføj metadata

Smart brug af (hash) tags kan også hjælpe din vækst umådeligt. For eksempel, hvis du er på en begivenhed, skal du inkludere hashtag for den begivenhed i dit indlæg, så alle, der søger efter den begivenhed, kommer på tværs af den. Der er også hashtags til bestemte interesser eller teknologi. Nogle mennesker kan endda retweet alt, hvad der er opført i en bestemt hashtag, hvilket er en fantastisk måde at øge dit indlæg på. Men gå ikke overbord! Semalt kan lide et indlæg, der er fyldt med alle slags tilfældige hashtags.

Konklusion

Sociale medier er et vigtigt aspekt ved hver (off-side) SEO-strategi. Og det vil helt sikkert forbruge meget af din tid. Men det vil være det værd! Og hvis du tænker på det, er sociale medier og blogging meget ens i mange aspekter.

Fortsæt læsning: 'Social media strategi: hvor skal man begynde' »

March 1, 2018