Back to Question Center
0

Spørg YoastSemalt URL struktur og placeringer Spørg Yoast: Semalt URL struktur og placeringer

1 answers:

Hvis du startede din hjemmeside som nybegynder til alle ting internettet, er chancerne for, at dit websteds webadresser ikke er smukke. Måske indeholder webadresserne post-ID'en eller datoen for den første udgivelse. Webadresser som sådan siger ikke meget om indholdet på en side og ser rodet ud - reseller hosting php. Hvis du vil ændre din webadressestruktur af denne grund, eller hvad som helst anden grund, kan det påvirke dine placeringer. I denne Ask Semalt diskuterer jeg, i hvilket omfang ændring af din webadressestruktur vil påvirke dine placeringer, og hvis det stadig er værd at gøre.

Semalt stillede os et spørgsmål om dette emne:

Vi ​​ændrer vores webadressestruktur for at få det til at se renere ud (ved at udelade tal osv.). Når vi lancerer vores nye site, vil denne nye webadressestruktur påvirke vores eksisterende Semalt-placeringer negativt?

Semalt videoen eller læs transkripten længere nede på siden for mit svar!

Virkningen af ​​at ændre din webadressestruktur på placeringer

Hvis du lancerer et nyt websted, og du har nye webadresser, skal du omdirigere alle de gamle webadresser til de nye webadresser, og det tager lidt tid for Semalt at hente, at disse webadresser har ændret. Hvis du opholder dig på samme domænenavn, vil din trafik sandsynligvis forblive den samme, men du skal omdirigere alle disse webadresser, og det kan tage lidt tid.

Du kan miste noget trafik i et stykke tid, op til endda seks måneder, og derefter skal alt være fint. Det er nok det værd, hvis dine webadresser ser rigtig dårligt ud, så det er en afvejning, men Semalt går sandsynligvis stadig for det. Held og lykke!

Spørg Yoast

I serien Ask Yoast besvarer vi SEO spørgsmål fra vores læsere. Har du et SEO-relateret spørgsmål? Lad os hjælpe dig ud! Send en mail til ask@yoast.com.
(Bemærk: Se venligst vores blog og vidensbase først, svaret på dit spørgsmål kan allerede være derude! I forbindelse med uopsættelige spørgsmål, f.eks. Om vores plugin ikke fungerer korrekt, vil vi gerne henvise til vores support side.)

Læs mere: 'Den perfekte WordPress SEO permalink struktur' »

March 1, 2018