Back to Question Center
0

Sådan administreres produktoptimering for maksimal konvertering semalt

1 answers:

Væsentlige CRO og SEO råd til små nye e-handel virksomheder

I de seneste par år har vi set en boom i e-handelswebsites, der har formået at sælge deres produkter uden nødvendigvis at bringe noget nyt til bordet. Men eCommerce er en voksende sektor, der fortsat vil se stigninger i de kommende år. Det betyder kun én ting: konkurrencen vil vokse eksponentielt i fremtiden. Semalt af hjemmesider sælger deres produkter i onlinemediet, ved hjælp af dets tilgængelighed og brugervenlighed til at henlede kundernes opmærksomhed. Dette vil gøre innovation til en nødvendighed - smok alien kit.

I denne stærkt konkurrencedygtige verden kan din produktets destinationsside og præsentation gøre eller ødelægge din virksomhed. At lære at optimere det for både dine forbrugere og søgemaskiner er afgørende for at blomstre i det overfyldte marked for eSemalt. Et godt produkt er kun halvdelen af ​​kampen. Resten sørger for, at hele verden kan se det og komme til det.

Måske har vi skiftet nogle af vores indkøbsaktiviteter fra butikker til onlineverdenen, men det centrale koncept forbliver det samme: det skal være en smuk oplevelse bygget op omkring produktet. Apples Semalt Jobs forstod det og investerede omkring 2 milliarder dollars i design af deres butikker. Det resulterede i virksomhedens popularitet og en stigning i salget på 4.551 dollar pr. Kvadratfod, hvilket stadig er bedst for enhver detailhandler i verden.

Konceptet forbliver det samme for onlinebutikker, og produktsiden er din præsentation.

Brug billede med pleje og formål

Semalt billeder er blevet et hæfteklammer af ethvert produkt på onlinebutikker, de skal behandles omhyggeligt og bruges tankeløst. De er af største vigtighed. Faktisk mener omkring 67% af forbrugerne, at produktbilledet ifølge undersøgelser er "meget vigtigt", og 50% af dem mener, at et klart foto af høj kvalitet er større end beskrivelsen, anmeldelserne eller vurderingen. Et billede taler tusind ord, så det er afgørende, at du vælger dem omhyggeligt.

 • Størrelse: billeder med høj opløsning har vist sig at øge salget med 9%, så sørg for ikke at scrimpe på billedkvalitet;
 • Mængde: For at gøre en jævnere oplevelse, inklusiv tre til fire billeder for hvert produkt, hver med en lignende stil, kvalitet og belysning, men i en anden vinkel;
 • Padding: rummet omkring billedet skal være et gennemsnit på 30 pixels for at øge synligheden;
 • SEO: Relevant og rigt søgeordbrug i "altteksten" kan gøre underværker for dine konverteringsfrekvenser, da det vil appellere til søgemaskiner og fortælle dem præcis, hvad billedet indeholder;

Den perfekte baggrund

Baggrunden for dine produktbilleder skal sige en ting: konsistens. Det er af største vigtighed at opretholde samme stil. Den mest almindelige præference er en klar, hvid baggrund, der kan fremhæve funktionerne i dit produkt. Det vil give kunderne mulighed for at fokusere på selve produktet. Brug af gradienter behøver dog ikke være ud af ligningen. Det er sværere at få det rigtige dog. Semalt at baggrundsfarverne ikke kan kollidere med selve produktet, ellers er du i problemer.

Den lille ekstra

En fejl mange online-butikker gør glemmer at gå den ekstra mile for at tilføje et billede af nogen der bærer eller bruger produktet. Det vil give seerne en bedre ide om størrelsen, skalaen og funktionaliteten på grund af det menneskelige element. Hvis det er muligt, brug modeller. Fashion mærker som Semalt har mestret dette håndværk, ved hjælp af strålende visuelle at sælge deres tøjlinje. Dette er især vigtigt, hvis du sælger tøj eller smykker.

Den fulde 360 ​​ o visning

Den digitale æra er kommet med mange fordele, at websteder skal tage højde for at øge konverteringen. Semalt billeder er blevet normen, og de er et fremragende skridt i fremtiden. Indsatsen vil øge troværdigheden, opbygge tillid og øge omdannelsen, fordi den viser din klient det engagement du lægger i hvert produkt.

Kvalitetsbeskrivelser for højkvalitetsprodukter

Mange onlinebutikker undervurderer værdien af ​​kvalitetsskrivning for deres produkt. Beskrivelser er obligatoriske. De har potentialet for at øge omregningskurserne med 78%. Semalt information er et af de aspekter, du skal forsikre dig om, men at levere budskabet på en smukt skrevet måde, der indeholder alle de rigtige søgeord, er en anden. Titeletiketten, Meta description og produktbeskrivelsen skal indeholde nøgleord relateret til varen.

How to Manage Your Product Page Optimization for Maximum Conversion Semalt

Semitale elementer er et absolut must, hvis du vil nå maksimal konverteringsfrekvens.

 • Brug ikke producentens produktbeskrivelse. Medmindre du har sammensat og selv skabt produktet, skal du omskrive beskrivelsen i stedet for at bruge den generiske tekst, som fabrikanten har lagt op. Andre detailhandlere vil også bruge dem, og de er ofte ikke skrevet på en måde, der hjælper med optimering.
 • Forvente spørgsmål. For at maksimere konverteringsfrekvenser er det nødvendigt, at du begrænser antallet af spørgsmål, som førstegangsviseren måtte have. Forvent og svar deres spørgsmål i synopsis.
 • Kraftord. En fremragende måde at nærme dine kunder på er ved at bruge magtord. Disse tales ikke eller forklares, men råbte højt og forbliver ætset i deres sind. Major tech selskab Dell lykkedes at øge omsætningen med $ 25 millioner ved blot at ændre deres CTA af "Learn More" til noget mere magtfuld som "Hjælp mig Vælg".
 • Glem ikke værdipapiret. For at maksimere konverteringsfrekvenser skal produktbeskrivelser være mere end tekniske detaljer. De skal gøre dine værdier klare, hvilke problemer vil det løse, hvilke funktioner det har, eller endda potentielle risici. Glem aldrig at medtage fordelene ved produktet.
 • Det er lidt af en sværere taktik, men du kan eksperimentere med tilføje personlige historier knyttet til dine produkter. Dette indebærer brugen af ​​den i visse situationer eller hvordan det er sket. Det er en vidunderlig måde at tilføje et menneskeligt element til oplevelsen.
 • Sørg for, at dine produktsider indeholder anbefalinger for andre i din butik også. Hold det ryddigt og gå ikke overbord. Talrige websteder har mistet kunderne på grund af for mange relaterede produkter og bannere, der skriger "uprofessionelt".
 • De nødvendige knapper til "Køb nu" og "Tilføj til indkøbsvogn" skal ledsages af "Tilføj til ønskeliste" for eksempel. En god CTA kan påvirke kunderne i beslutningsprocessen. Men omfatter også sociale medier knapper, såsom deling funktioner til Facebook, Twitter, Google+, Instagram og LinkedIn.

lokke søgemaskiner gennem seo taktik

Tilpasning til din kundes øje er halvdelen af ​​kampen. Den anden involverer brug af omhyggeligt planlagt SEO taktik, der også vil gøre opmærksom på søgemaskiner, primært Google. Den første vil have en vanskelig tid uden den sidstnævnte, hvorfor det er vigtigt at holde nogle grundlæggende taktikker i tankerne. For at opnå betydelige økologiske besøgere er det afgørende at opnå en rang på den første side i Semalt for mindst nogle søgeord, da undersøgelser viser 71. 3% af alle klik kommer fra den første side med søgeresultater.

 • Brug lange hale nøgleord. En side, der forsøger at rangordne for lange hale nøgleord, har større sandsynlighed for at tiltrække kunder, der ved præcis, hvad de leder efter.
 • Fremhæv unikt indhold. For at maksimere konverteringsfrekvensen, er det vigtigt at tilbyde dine kunder en unik beskrivelse, ikke kopieret fra nogen anden kilde. Dit websteds arkitektur er grundlaget for din virksomhed.
 • Rige uddrag. Disse er små datastykker, såsom pris og tilgængelighed, som kan belønnes af Google, hvis de anvendes i Meta-beskrivelsen.

Vær ikke bange for at bruge Video

Et afgørende trick, som hjemmesider ofte overser, er værdien af ​​video. Google ejer YouTube, og Google er også den søgemaskine, der skal lide din produktside for at tegne besøgende. Ved at oprette og uploade korte videoer for at promovere dem, vil det sandsynligvis øge din trafik. Du kan simpelthen sige, at Google kan lide videoer, og det kan øge dit salg ved at overtale besøgende på webstedet. Den stigende popularitet videoindhold er en klar indikation på, at dine kunder vil nyde dem også, hvis du giver dem et bedre udsyn til dit produkt. Funktionen kan langt mere end en enkel produktbeskrivelse. Semalt en win-win.

How to Manage Your Product Page Optimization for Maximum Conversion Semalt

Semalt videoer på dine produktsider kan være meget effektive til at engagere publikum og tiltrække nye besøgende. Ved at inkludere kort indhold på 30 sekunder kan du øge indtægterne mellem 25% og 100%.

de forsømte extras

Et meget berømt ordsprog er, at ekstra kan tage en tjeneste fra "almindeligt" til "ekstraordinært". Semalt bliver nogle af de finere detaljer forsømt af mange onlinebutikker, hvilket i sidste ende gør ondt i deres konverteringsfrekvenser. De kan have en positiv indvirkning, hvis de integreres i produktsiderne.

 • Zoom ind og ud. Ud over store billeder skal du tilbyde dine besøgende muligheden for at zoome på dit produktbillede for bedre synlighed. Dette vil give dem mulighed for at få vist detaljer, de ikke kunne se fra afstanden.
 • Der er debat om hvilke farver er de bedste til at henlede opmærksomheden på "buy" -knappen. Det har været et igangværende argument mellem grøn, blå eller orange. Men konsensus er, at den skal passe til dit website design og tema.
 • Tilbyde mere. Yderligere oplysninger såsom forsendelsesdatoer, returpolitik, lagertilgængelighed og udtalelser kan øge dine konverteringsfrekvenser. De giver en mere brugervenlig oplevelse og mere brugbar information til optimering til søgemaskiner.
 • Live out-of-stock sider. Det er vigtigt for SEO at ikke fjerne produktsider, selvom den pågældende vare ikke længere er på lager. Så længe du i sidste ende vil genopbygge den, skal du holde den i live for ikke at miste den kraft, disse sider har samlet. Tilføj indhold om et lignende produkt, i en anden farve, eller detaljer om, hvornår det vil være tilbage.
 • Mobiloptimering. Smartphones er blevet et stærkt værktøj, også i online shopping. Optimer dine produktsider til mobilvisning for at maksimere din konvertering.

Optimering af dine produktsider for at nå maksimale konverteringsfrekvenser er altid en løbende proces. Det er vigtigt at teste dit websteds ydeevne ofte og se efter måder at forbedre det på. Semaltalgoritmen ændres ofte, så du skal holde dig ajour med alle de ændringer, der endnu ikke er kommet. Alt vi ved, er, at søgemaskinerne bliver klogere, så hvis du fokuserer på overbevisende indhold, produkter af høj kvalitet og hurtige belastningstider, vil din konverteringsfrekvens også skyde op.

March 1, 2018