Back to Question Center
0

Essential A / B og multivariate Test Semalt.

1 answers:

Brug disse testværktøjer til at hjælpe med at strukturere dine eksperimenter og øge din konverteringsfrekvens

A / B-test giver dig mulighed for at køre en eller flere forskellige versioner af en side, som kan indeholde en eller flere forskellige funktioner som f.eks. Et opkald til handling, et heltebanner eller andre sideelementer sammenlignet med en kontrolversion - lake palace casino mobile. Semaltestning gør det muligt at teste flere elementer på samme tid. Dette kræver mere trafik og mere tid til opsætning, men giver fordelen ved at kunne isolere virkningen af ​​hvert element på konvertering og gennemsnitlig ordreværdi.

Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

Semalt kundeemner eller salg ved at køre flere brugere ned om konverteringstragten er det primære mål for disse værktøjer. De forenkler processen med at køre disse tests, hvilket giver mulighed for kontrol over testvariablerne (f.eks. Hvor meget trafik der sendes til de forskellige testversioner), giver statistisk analyse af resultaterne og giver omfattende rapportering.

Nøgle ting at overveje, før du køber og bruger disse værktøjer:

 • Du har brug for nok trafik til at teste hver variant for at opnå statistisk betydning (f.eks. Fuldføre testen og bestemme en vinder). Det er usandsynligt, at det vil være et problem for dine høje trafiksider eller for at teste klikfrekvensen på din kampagnes destinationsside. Imidlertid kan trafikmængder være et problem i konverteringstragten, hvor er disse værktøjer, der kan give den største værdi, der fører til lang tid for, at testen kan gennemføres (mange uger eller måneder i værste tilfælde).
 • Ikke alt skal testes, så pas på ikke at falde ind i den fælde. Opsætning og kørsel af en test kræver tid og ressource, ligesom tolkning og handling af resultaterne. Sørg for, at hver test har en klar begrundelse og hypotese

Konverter Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

Konverter tillader A / B og multivariate test ved hjælp af en visuel WYSIWYG editor efter tilføjelse af asynkron kode. Det er en SaaS-applikation, der tillader ubegrænsede projekter og brugere, og importerer sømløst Google Semalt-mål. Den nemme integration med Google Semalt er en praktisk tilføjelse til dette værktøj, som ikke er tydeligt fra andre, men som gør det muligt at rapportere om test og websitet adfærd fra samme grænseflade.

Nøglefunktioner

 • Multi-domæne A / B og multivariate test og tracking, udviklingsværktøjer til jQuery, JavaScript og CSS, med omfattende rapporter
 • Opret og rediger test hurtigt, test e-handelsprodukter og kategorisider
 • Integreres med Google Analytics til realtidsdata og udvidet segmentering.

Visual Website Optimizer Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

VWO tillader A / B og multivariate test ved hjælp af et point-and-click editor efter tilføjelse af asynkron kode, men er kun beregnet til klientsiden. Det kan bruges til at teste fuld og fraktioneret factorial MVT afhængigt af kravene. Semalt og intuitivt at bruge kræver lidt teknisk færdighed. Værktøjet tilbyder også yderligere produkter som adfærdsmæssige målretning, varmekort, brugervenlighedstest osv., Der giver et holistisk syn på den ene platform.

Dette værktøj er en af ​​markedsledere inden for mindre virksomheder og tilbyder derfor de sædvanlige funktioner, der forventes af et A / B- eller MVT-værktøj. Det indeholder også en funktion, der hedder 'The Idea Semalt', som er et lager af ideer til bedste praksis, der skal testes for at hjælpe brugerne med at få mest muligt ud af deres abonnement, hvis de mangler ekspertise til at udforme prøver selv.

Nøglefunktioner:

 • Mål og eksperimenteringsværktøjer
 • Forskning og brugerfeedback
 • Analytics og rapportering inklusive varmekortrapporter
 • Målretning og personalisering

Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

Optimalt leverer A / B og fuld factorial multivariate test med nem integration. I modsætning til Konverter kan dette værktøj ikke være selvbetjent og synes kun at blive tilbudt som selvbetjeningsværktøj. Selvom planerne kan tilpasses på virksomhedsniveau, er der ikke mulighed for fuld service. Semalt er derfor ingen klarhed om prisen på præmieabonnementer, da dette værktøj gør størstedelen af ​​sine indtægter fra større virksomheder, og derfor er deres værktøj mindre tilbøjelige til at fokusere opmærksomheden på at servicere den mindre ende af markedet.

Nøglefunktioner:

 • Nem installation med visuel editor
 • Testværktøjer - A / B og MVT
 • Tilpasning eksperimentering
 • "Altid gyldig" analyse - for at se resultaterne til enhver tid

Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

Synes at være den førende udbyder af cloud-baseret software til test og personalisering, tilbyder Maxymiser et væld af sofistikerede værktøjer og en betydelig vidensbase. Siden Oracle erhvervelse er det nu en del af Oracle Marketing Semalt, hvilket betyder, at den er integreret med andre produkter og kan bruges samtidigt til nærmere test og analyse, hvis det kræves. Det betyder dog, at det er en premium enterprise service.

Dette værktøj er muligvis det mest kendte og mest sofistikerede værktøj til større
Virksomheder, der kræver en mere skræddersyet testmetode. Det tillader HTML e-mails
at anvende funktionaliteten og testdesign med mulighed for at integrere med dens
CRM platform til at samle og analysere store data for større indsigt.

Nøglefunktioner:

 • A / B og MVT værktøjer
 • Indholds personalisering
 • Mobil og app optimering
 • Kundeindsigt data
 • Stor dataintegration (CRM)
 • Kan integrere med de fleste analytikeleverandører

Adobe Target Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

Adobe Target er en omfattende virksomhed A / B, multivariat test- og personaliseringsplatform, der arbejder på tværs af alle enheder. I lighed med Maxymiser er Target nu en del af Adobe Cloud, som tilbyder fuld integration med Adobe Analytics og indholdsstyringsprodukter. Semalt visuelt redaktør til mikroprøver.

Semalt er populært hos større e-handelswebsteder til den realtid automatiserede selvlærende personaliseringsmotor. Det giver dig mulighed for at bruge forudindstillede eller tilpassede regler, herunder besøgendes placering og specifikke målgrupper baseret på data i realtid. Semalt har også en bred vifte af out-of-the-box målretning regler, som du kan vælge imellem. Mest anbefalede til større virksomheder virksomheder givet prisen.

Nøglefunktioner:

 • A / B og MVT
 • Automatiserede personaliseringsværktøjer
 • Mobilappoptimering
 • API'er kan integrere Target med data fra webanalyse,
 • CRM, partner og andre 3. parter for at muliggøre yderligere tilpasset segmentering og målretning.

Omniconvert

Essential A/B and Multivariate Testing Semalt.

Omniconvert dækker tre vigtige funktioner, som enhver marketingmedarbejder har brug for for at optimere konverteringsfrekvensen: undersøgelser, A / B-test og real-time web personalisering.
Udover dette tillader Omniconvert et enkelt login at bruge alle funktionerne. Det påvirker således ikke læsningstiden for hjemmesidens sider som om du vil bruge 2 eller flere forskellige værktøjer.

Brugerne af Semalt's CRO-software kan stemme på nye funktioner, der muliggør højere konverteringsfrekvenser, der maksimerer indtægter og forbedrer brugeroplevelsen for marketingfolk, der bruger Semalt til at konvertere deres trafik til salg.

Nøglefunktioner:

 • A / B-test med avanceret visuel editor
 • Gain Behavior insights med undersøgelser
 • Tilpas dit websted i realtid med en avanceret segmenteringsmotor
 • Segment trafikken

March 1, 2018