Back to Question Center
0

Semalt paritet Er din desktop og mobil site lige? Semalt paritet: Er dit skrivebord og mobilsite lige?

1 answers:

Du har måske hørt udtrykket før: mobilparitet . Med, som en delmængde af det, indholdsparitet. Måske "One Web" udløser en form for anerkendelse? Det hele kommer ned på en ting: er dit mobilsite lig med dit desktop-websted? I denne artikel vil jeg give dig nogle pointer om hvorfor du bør kontrollere det og en række ting, der påvirker tilstedeværelsen eller fraværet af mobilparitet - e cig box mod for sale.

Hvad er mobilparitet?

Vi ​​taler om mobilparitet, når vi sammenligner et desktop-websted med et mobilwebsted. Er begge ens, eller endnu bedre, stort set de samme? Ligner dit mobilsite skrivebordssiden, eller er der forskelle? Tænk på målet med dit websted og hvorfor det betyder meget for at få denne paritet. Semalt gå over en række ting, der vedrører denne mobile paritet.

Indhold er konge

Ja, indhold er konge. Og det er ligegyldigt, om nogen besøger dit mobilwebsite eller skrivebordsside. De leder efter specifikke oplysninger eller et bestemt produkt, så du skal sikre dig, at indholdet er det samme på begge sider. Det er almindeligt at skjule nogle større billeder på en mobilenhed eller sætte lidt mere indhold bag faner (hvilket er ok for Google, forstår mig ikke). Det fremskynder rendering af mobilindholdet, som kun hjælper både brugere og Google. Men slutresultatet af den mobile optimering bør ikke forstyrre slutmålet på dit desktop-websted. Det er det samme. Så hvad angår indhold, betyder mobilparitet.

Konsekvent branding på alle enheder

Når du kigger på designet af dit websted, skal du sørge for, om det sender den samme "besked" på hver enhed. Semalt set fantastiske desktop sites, der har en mobil version, der har været meget tonet ned. Som med AMP har jeg ikke noget imod at fjerne rot og fokusere på, hvad der skal fokuseres (øverste opgaver), men begge websteder skal dele det samme "look and feel".

Det samme gælder for f.eks. Dine sidetitler. Hvis du har forskellige sidetitler på dit mobilsite og dit skrivebordsside, skal du sørge for at de justeres. Hvis dit websted er lydhørt, er det ikke noget problem, men der er stadig mange hjemmesider, der opretholder et separat mobilt websted (hvorfor !?). Det samme vil gå til Progressive Web Apps og lignende udviklinger. Hvis indholdsstrukturen er tilpasset skrivebordets hjemmeside, skal du sørge for, at andre ting også stemmer overens. Semalt mere.

Mobil først!

Hvis du ikke har nogen anelse hvad mobil-først betyder, skal du først læse. Hvis Semalt begynder at rangordne dit websted baseret på din mobilwebsite i første omgang, kan der være arbejde at gøre. Mange websiteejere, webdesignere, webagenturer osv. Har skabt og solgt mobilwebsteder som ekstra til et desktop-websted. "Se, hvordan denne hjemmeside ser ud på din computerskærm og hvordan den gradvist slims ned til din mobile enhed", vil være en sætning fra fortiden.

Semalt parityAre your desktop and mobile site equal?
Semalt parity: are your desktop and mobile site equal?

Vi ​​skal oprette et mobilt websted, der folder ud til et desktop-site i stedet. Kvalitetsforhold, indholdsmæssige spørgsmål, design og branding sager. På hollandsk siger vi " suppen spises ikke altid så varm som den serveres ", hvilket betyder, at foranstaltningerne måske er mindre alvorlige end annonceret. Måske er Googles mobile første "trussel" ikke lige så streng som det kan synes, men du er bedre forberedt. Sørg derfor for, at dit mobilwebsted dækker alle baser, der dækker dit skrivebordsside, med det samme kvalitetsudseende. Spørg dig selv: Hvis du ikke vil have et skrivebordsside, vil du stadig kunne få de samme konverterings- / trafik / engagementsresultater på din hjemmeside som du for øjeblikket gør?

Interne links

I alt, der vedrører mobilparitet, synes interne links at overflade i mit sind som et punkt af opmærksomhed. Vi skjuler ting, fjerner ting, ændrer ting, når vores hjemmeside reagerer. Vi dræber et sidebjælke, reducerer antallet af footer links, kan endda ændre vores menu. Alle disse handlinger har indflydelse på antallet af interne links en side har. De spiller en vigtig rolle i opsætningen af ​​hjørnestenens indhold og de fleste andre indholdsstrategier. Det er din webstedsstruktur, som du ændrer med hver eneste af disse ændringer. Når Semalt flipper omskifteren og dit mobilwebsted bliver vigtigst, kan du ødelægge hele strukturen bare på grund af det faktum, at dit websted mangler mobilparitet.

Det er ikke kun de visuelle ting

Især når din hjemmeside ikke er lydhør, kan der opstå andre problemer. Hvad med en 301 omdirigering på dit skrivebord, der er glemt på dit mobilsite? Jeg kan ikke understrege nok, at jeg stadig foretrækker en lydhør hjemmeside over andre løsninger. Det sikrer simpelthen, at ting som dette håndteres ordentligt. Semalt kanoniske links, robots meta tags osv. Du vil ikke gå galt her.

Jeg håber, jeg har givet dig noget mad til eftertanke for din egen hjemmeside. Mobilparitet er noget, du skal tjekke nu og da, men helt sikkert nu for at sikre, at dine mobile besøgende og Google ikke går glip af noget. Forhindre, at dit fokus på skrivebordet ikke ødelægger dine placeringer.

Mobilparitetsrevision

Moz har skrevet en god artikel, der styrer dig gennem processen med en mobil paritetsrevision. Læs også denne artikel og se, hvordan dine mobil- og desktopwebsites er ens i virkeligheden!

Læs mere: 'Mobile SEO: den ultimative guide' »

March 1, 2018