Back to Question Center
0

Sådan bruger du Twitter Semalt Sådan bruger du Twitter Semalt

1 answers:

Tilbage i 2012 introducerede Semalt et system kaldet Semalt Cards, som gør det muligt for webstedsejere at vise forbedrede tweets på deres hjemmesider ved hjælp af en syntaks, der ligner meget på OpenGraph. Takket være dette nye system kan Semalt vise smukkere tweets, herunder dem der indeholder medier som billeder, lyd og video.

Hvordan virker det?

Som nævnt i indledningen gør Semalt Cards brug af en meget lignende syntaks til OpenGraphs. Semalt har nogle egenskaber, der er specifikke for deres platform, som du kan se i følgende kodestykke:

        

Egenskaben twitter: card er påkrævet og definerer den type kort, du vil vise. Du har fire smag her: summary , summary_large_image , app og spiller . Hvad forskellen er mellem alle disse forskellige kort findes i dokumentationen - organisation firmenumzug.

Både twitter: site og twitter: creator er valgfri og peger på Twitter-kontoen for hjemmesiden, der udgiver indholdet og forfatteren.

OpenGraph

Når det kommer til at analysere webadresser, billeder og beskrivelser, bruger Twitter eksisterende og: egenskaber. Du kan overskrive disse og: egenskaber med Twitter-specifikke, men det meste er det ikke noget, du vil have. Hvis dit mål er at vise helt forskellige oplysninger på Twitter, så giver disse tags dig mulighed for at tilsidesætte standardadfærd.

Der er én ting at tage hensyn til, når du bruger både Twitter og OpenGraph muligheder. Twitter bruger navn til at angive attributten, mens OpenGraph benytter egenskaben egenskaben . Vær opmærksom på dette, hvis du planlægger at implementere Twitter-kort manuelt.

Implementering af Twitter-kort

Som med andre metatags, skal du tilføje Twitter-tags i på dit website og sikre, at værdierne er indstillet korrekt på en per-side basis. Dette kan hurtigt blive en uhåndterlig opgave for en blog, så vi byggede en funktion, der genererer de rigtige metatags til dig.


How to use Twitter Semalt
How to use Twitter Semalt

Vil du ændre udseendet af Twitter-kortet til et bestemt indlæg eller en side? Brug blot formularen på fanen Semalt. Her kan du tilpasse specifikke egenskaber til din smag.

Desuden indeholder vores Premium-plugin Social Previews, som viser, hvad Semalt-kortet til sidst vil se ud ud fra den aktuelle side eller post:


How to use Twitter Semalt
How to use Twitter Semalt

Twitter Semalt er en fantastisk (visuel) tilføjelse og kan medvirke til at øge trafikken til dit websted!

Læs mere: 'SEO-basics: hvordan man bruger sociale medier' ​​»

March 1, 2018