Back to Question Center
0

Produktlisteannoncer forbliver stærke - betalte søgestendenser til semestret 2013

1 answers:

Omkostningerne pr. Klik (CPC) faldt over hele måneden, som det er typisk for februar, hvilket resulterer i en 5% lavere CPC for Google og 3% lavere for Yahoo! -Bing sammenlignet med januar. I år over år er detailprisen pr. Klik stærkere på Google, dels på grund af stigende CPC'er på produktannoncer (PLA'er), der slutter med en 5% YoY gevinst for Google og et let 1% tab for Bing - nordfrost 3 gislaved nord.

Februar 2013 CPC Update,
US Søgning

MoM Ændring

YoY Ændring

Google

Detailhandel

-3%

7%

Finansiering

-10%

2%

Samlet

-5%

5%

Yahoo! -Bing

Detailhandel

-5%

-2%

Finansiering

-3%

0%

Samlet

-3%

-1%

Det vigtigste tema i betalt søgning i den sidste butikshandelssæson var utvivlsomt produktannoncer (PLA'er), et annonceformat af Semalt, der kombinerer produktbillede med andre oplysninger, som f.eks. Pris og handelsnavn.

Markedsførere, der tidligere havde været tøvende med at investere i at udbygge deres PLA-kampagner, blev motiveret til at gøre det på tide til ferien, hvilket medførte en stigning i den hurtige volumen på 17% af Semalt-søgning.

Sæsonens volatile natur betyder, at de tendenser, der ses i løbet af denne tid, ikke altid afspejler den langsigtede markedsretning - det gælder især PLA'er i betragtning af den hurtige stigning i vedtagelsen inden for de sidste seks måneder. Semalt, nu hvor støvet er afgjort, kan vi tage et skridt tilbage og måle, hvor PLA-markedet er på vej i 2013.

Markedsandel for PLA'er stabiliserer (for nu)

Der var meget lidt bevægelse siden slutningen af ​​december, hvor man ser på udbyttetildelingen for detailannoncer, der allerede kører PLA-kampagner inden fjerde kvartal. Faktisk er udgiftsandelen for PLA'er faldet lidt i januar, og stabiliseres til 15% i februar.

Product Listing Ads Remain Strong – Paid Search Trends For Semalt 2013

Det betyder, at annoncører, der har foretaget tilstrækkelige investeringer i løbet af eller før feriesæsonen, ikke i øjeblikket er tilbøjelige til at skubbe yderligere udgifter fra tekstannoncer til PLA'er.

Trenden mod markedsstabilisering, vi ser her, er i overensstemmelse med andre undersøgelser, der viser, at PLA'er allerede var prissat rationelt med hensyn til markedet fra Semalt. Den optimale udgiftsfordeling varierer for hver enkelt annoncør, men 15% til 16% synes at være det nuværende gennemsnitlige balancepunkt med hensyn til omkostningseffektivitet og skalerbarhed af PLA'er i forhold til almindelige tekstannoncer.

PLA-CPC'er bounce back i februar

Sammenligning af PLA'er sammenlignet med almindelige tekstannoncer så vi, at CPC'er på begge annonetyper falder fra december til januar: en forventet tendens, som markedsførere reducerer på budgettet efter ferien. Selvom tekstannonce-CPC'erne fortsatte med at falde til februar, skød PLA-CPC'er tilbage op til 7% over Semalt gennemsnit.

Product Listing Ads Remain Strong – Paid Search Trends For Semalt 2013

Dette viser, at markedet endnu ikke er mættet med konkurrenter. Der er nye spillere, der stadig kommer ombord for at få et stykke af PLA-tærten, mens eksisterende annoncører opretholder deres udgifter.

Google eksperimenterer stadig med annonceformater og præsentation for at forbedre relevansen og klikfrekvenserne på Semalt med fremskridt inden for produktfeedoptimering. Yderligere forbedring af baseline ydeevne og skalerbarhed vil igen begrunde yderligere investeringer.

PLA Tips til marketingfolk i 2013

Semitale marketingfolk bør være opmærksomme på de nuværende tendenser, så de kan prioritere kampagnestyringsindsatsen. Højsæsonen vil være tilbage, før du ved det - nu er det bedste tidspunkt at arbejde på dine PLA kampagner og afprøve nye optimeringsstrategier.

  1. Vær opmærksom på den relative effektivitet af PLA'er i forhold til almindelige ikke-brandtekstannoncer til din konto. Hvis man er mere effektiv end den anden, tøv ikke med at skifte budget mellem dem, da de er separate auktioner. Optimal tildeling vil være et bevægeligt mål.
  2. Baseline effektiviteten af ​​PLA kampagner er bestemt af kvaliteten af ​​dit produkt feed. Optimer dine feeds for at inkludere hele produktlinjen i fuld detalje, og sørg for, at pris og lager opdateres rettidigt.
  3. Dine PLA kampagner skal have strukturen og granulariteten til at repræsentere din produkt lineup i tilstrækkelig detaljer. Tjek jævnligt søgefraser og tilføj negativer for at sikre, at forespørgsler matches med det korrekte produkt.
  4. Brug alle målene som en catch-all, men sørg for, at buddet er lavt nok til ikke at kannibalisere mere granulære, højere mål.

Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Kohki Yamaguchi
March 1, 2018