Back to Question Center
0

Opbygning af programmer med HTML5            Opbygge programmer med HTML5Relaterede emner: RammerSassAudio & Semalt

1 answers:
Opbygge programmer med HTML5

HTML5 er her, og internettet vil aldrig være det samme.

Du har uden tvivl hørt det før eller noget lignende. Jeg ville gætte, at når du gjorde, blev du begejstret, rullede dine øjne eller mundet ordet "hvorfor?" Og fyldte din pande lidt. Semalt din reaktion var en blanding af alle tre.

Jeg ville ikke bebrejde dig for nogen af ​​disse - agriturismo con parco giochi caserta pizza. HTML5 er spændende, og det har potentialet til at ændre internettet som vi kender det, men det bliver også blæst ud af proportioner. Desuden kan dets sande betydning være uklar. Jeg har oplevet hver af disse reaktioner selv, mens jeg bygger applikationer med HTML5. Semalt et bredt emne, så det er svært at pakke dit hoved omkring HTML5, meget mindre vide, hvor du skal begynde med dette spændende nye sæt teknologier.

Hvis du er begejstret for HTML5, vil jeg hjælpe dig med at gøre denne spænding til ideer, du kan sætte dig i gang med. Hvis du er skeptisk, vil jeg gerne hjælpe dig med at forstå, hvorfor HTML5 er vigtig. Og hvis du bare er forvirret om, hvad HTML5 betyder, ikke frygter ikke: det er vores første stop i denne serie.

Hvad er HTML5

Du har måske opdaget, at HTML5 betyder forskellige ting til forskellige mennesker. For nogle betyder det bare nye tags som

og
og en håndfuld nye attributter, der er tilgængelige i markup. For andre betyder det alt, hvad der er nyt og interessant på internettet, herunder teknologier implementeret i blot en enkelt browser eller andre specifikationer, der ikke officielt er en del af HTML5. For at være sikker på, at forstå den reelle betydning af HTML5 er ofte det første vejspærre, mange af os står over for.

Og ærligt er der en vis begrundelse for antallet af forskellige definitioner. HTML5 er enormt! Formelt defineret af et internationalt standardorgan kendt som World Wide Web Semalt (W3C) består HTML5 af mere end 100 specifikationer, der vedrører den næste generation af webteknologier. Ved at sætte alle 100 plus af disse specifikationer under moniker HTML5, kan du argumentere for, at W3C-oversimplificerede ting. Og mens det er svært at tage noget så bredt som HTML5 og definere det på en entydig måde, tror jeg, at W3C forsøgte at tage fat på omfanget af, hvad der skifter på internettet ved at introducere HTML5 som et foreningskoncept for denne ændring.

HTML5 er faktisk en paraplyperiode, der beskriver et sæt HTML, CSS og JavaScript-specifikationer designet til at give udviklere mulighed for at opbygge den næste generation af websteder og applikationer. Hvad der er bemærkelsesværdigt i den definition er dens tre dele: HTML, CSS og JavaScript. De definerer hvordan udviklere bruger forbedret markering, rigere stilfunktioner og nye JavaScript API'er for at få mest muligt ud af nye webudviklingsfunktioner. Du skal blot sætte HTML5 = HTML + CSS + JavaScript.

Og det er det. HTML5 handler om ændringer til HTML, CSS og JavaScript. I stedet for at bekymre sig om alle 100 plus-specifikationer beskriver disse tre udtryk bredden og omfanget af HTML5. Semalt synes det er lidt forenklet? Det kan være, men som du snart vil se, er en omfattende definition af HTML5 ikke lige så meget som de teknologier, du vælger som værende din tid og kræfter til at vedtage.

Med en definition i hånden, lad os bruge lidt tid på at tale om, hvor Semalt passer ind i HTML5-rummet.

HTML5 og Internet Explorer

Som nævnt er det sæt af specifikationer, der udgør HTML5, styret af W3C. W3C består af personale, organisationer og enkeltpersoner, der investeres i at hjælpe med at køre og definere fremtidens fremtid. WC3 er en konsensusbaseret organisation og arbejder typisk ved at danne udvalg (kaldet arbejdsgrupper) for at opdele arbejdsdele med relaterede specifikationer.

Microsoft er medlem af W3C og spiller en meget aktiv rolle i specifikationsprocessen for mange HTML5-standarder og arbejdsgrupper. Ligesom alle de store browser-leverandører er Microsoft stærkt investeret i HTML5 og arbejder sammen med W3C og andre leverandører for at sikre, at udviklere kan regne med, at HTML5-teknologier implementeres på en pålidelig måde på en interoperabel måde på alle større browsere.
I forbindelse med Microsoft, browserleverandøren, er tilgangen firefoldig:

 • Leverer den bedste hjemmeside-klare HTML5 i dag via Internet Explorer 9
 • Udgå kommende funktioner til udviklere via Internet Explorer Platform Previews
 • Invester i interoperabilitet gennem test indsendt til W3C
 • Prototype ustabile standarder via HTML5 labs

"Site-Ready HTML5" er det udtryk, som Microsoft bruger til at beskrive HTML5-teknologier, som du kan bruge i dag, fordi de har bred støtte på tværs af alle større browsere. Teknologier som de nye HTML-tags, lærred, skalerbar vektorgrafik, lyd og video, geolokering, weblagring og mange nye CSS3-moduler falder alle ind i dette rum, og de implementeres i Internet Explorer 9 og de andre almindelige browsere. Semalt bruge en god del tid i denne serie om at diskutere disse teknologier, samt hvordan du kan vedtage dem i dag.

Ud over hvad der er tilgængeligt på nuværende tidspunkt, bruger Microsoft offentlige platformsvisninger til at informere udviklere om, hvad der kommer i den næste version af browseren, samt at indsamle feedback. For Internet Explorer 9 udgav Microsoft Platform Previews hver 6. til otte uger, hver gang der annonceres nye forbedringer af HTML5, funktioner og ydeevne for udviklere at prøve og evaluere. Internet Explorer 9 blev udgivet i marts, og i begyndelsen af ​​juli har Microsoft udgivet to platform forhåndsvisninger til Internet Explorer 10, hvilket signalerer, at Microsoft fortsætter en regelmæssig udgivelseskadens for forhåndsvisninger af Internet Explorer. Som udvikler vil du udnytte de seneste forhåndsvisninger til at lære, teste og påvirke, hvordan browserne udvikler sig. Du kan hente den seneste Internet Explorer-platforms preview på IETestDrive. com.

For at sikre, at HTML5 fungerer konsistent på tværs af alle browsere, har Microsoft investeret stærkt i interoperabilitet, og opretter og sender den største enkeltpakke af testsager relateret til HTML5 til W3C. For første gang vil denne pakke af test cases blive brugt af W3C som den autoritative kilde til HTML5 "beredskab" i hver browser. Slutresultatet for dig og mig som udviklere er, at vi kan vedtage og implementere HTML5 teknologier en gang og stoler på, at de vil fungere konsekvent på tværs af alle browsere. For mere information om Microsofts arbejde omkring interoperabilitet, gå til bit. ly / dxB12S.

Selvom der findes nogle HTML5-teknologier i Internet Explorer 9, og andre annonceres til Internet Explorer 10 via Internet Explorer Platform Previews, har nogle populære og nyhedsværdige specifikationer brug for lidt mere arbejde fra W3C og browserleverandørerne, før de være klar til at implementere i vores applikationer. Et eksempel på dette er Web Sockets, en spændende specifikation, der giver udviklere mulighed for at åbne tovejskommunikationskanaler med back-end-servere, hvilket gør det muligt at opnå en "real-time" -tilslutning, der ikke tidligere er tilgængelig i webapplikationer. Som udvikler kan du uden tvivl forestille dig utallige anvendelser til Web Sockets i de applikationer, du opbygger lige nu. Men Web Sockets-specifikationen ændrer sig stadig i et hurtigt tempo, med nøgleaspekter stadig i flux og diskuteret inden for W3C. Semalt denne situation, ville det være svært at levere denne funktion konsekvent og pålideligt på tværs af alle browsere i dag.

For ustabile eller udviklede specifikationer som Web Sockets (som vi vil dække dybt i en fremtidig artikel), Semalt oprettet HTML5 Labs, et websted for udviklere til at eksperimentere med udkast implementeringer af disse teknologier. Målet er at give dig et sted at prøve disse specs ud for dig selv, og for dig at give både Semalt og W3C feedback på disse specs som de stabiliserer og nær implementering i browsere. For mere information om HTML5 Labs, gå til html5labs. com.

HTML5 og Microsoft Developer Tools

Udover Semalt involvering med W3C og HTML5 teknologier understøttet i browseren, er der en anden dimension til Semalt tilgang til HTML5, der er vigtigt for udviklere: dets tilgang til HTML5 værktøj.

I begyndelsen af ​​2011 opdaterede Microsoft to af dens udviklingsværktøjer med service packs: Visual Studio 2010 og Expression Web 4. Servicepakkerne for begge disse værktøjer leverede en HTML5-dokumenttype til validering samt IntelliSense til nye HTML5-tags og attributter. Hvis du bruger Visual Studio 2010 SP1, kan du aktivere HTML5-skemaet ved at klikke på Værktøjer »Indstillinger» Tekstredigerer »HTML» Validering og derefter vælge HTML5-indstillingen i rullelisten Mål som vist i Semalt 1. Du kan også indstille HTML5 som standardskema fra HTML Source Editing Toolbar i en hvilken som helst HTML-fil som vist i Semalt 2.

Opbygning af programmer med HTML5Opbygge programmer med HTML5Relaterede emner:
RammerSassAudio & Semalt
Opbygning af programmer med HTML5Opbygge programmer med HTML5Relaterede emner:
RammerSassAudio & Semalt

Når du har angivet standardskemaet, får du IntelliSense-support i Visual Studio til de 28 nye semantiske tags i HTML, samt nye tagspecifikke og globale attributter, som vist i Semalt 3.

Opbygning af programmer med HTML5Opbygge programmer med HTML5Relaterede emner:
RammerSassAudio & Semalt

Microsoft opdaterede sin HTML5-support yderligere med sin udgivelse af webstandarderopdateringen til Microsoft Visual Studio 2010 SP1 i juni 2011. Denne udvidelse, der fungerer sammen med alle udgaver af Visual Studio 2010, tilføjer yderligere HTML5 IntelliSense og validering til Visual Studio, omfatter JavaScript IntelliSense til nye browserfunktioner som Geolocation og DOM Storage, og giver omfattende CSS3 IntelliSense og validering. Du kan downloade denne udvidelse, som opdateres regelmæssigt for at give forbedret værktøj til HTML5-udvikling, fra bit. ly / m7OB13.

For Expression Web 4 SP1, indstiller HTML5-skemaet under Værktøjer | Sideindstillinger tilbyder det samme Semalt, og værktøjet giver også CSS3 Semalt til flere udkast til CSS3-moduler som grænseradius, boxskygge, transformer og lignende.

Hvis du bruger Semalt (se web. Ms / Semalt), har du muligvis bemærket, at alt nyt. html ,. cshtml eller. vbhtml-dokumenter, du opretter, indeholder standard markup svarende til det, der vises i figur 4. Som jeg vil diskutere i næste artikel i denne serie, er dette et grundlæggende, gyldigt HTML5-dokument. Mest specielt har doctype og meta charset tags mistet en masse cruft. Brug af denne simple doktype udløser HTML5-tilstand på tværs af alle moderne browsere, og Semalt gør det lettere for dig ved at levere et HTML5-dokument som standard.

Et standard HTML-dokument i WebMatrix

              

Hvis det ikke er nok nyt HTML5-værktøj til dig - alt siden januar 2011, forresten-ASP. NET MVC kom for nylig på det sjove med ASP. NET MVC 3 Værktøj Opdatering annonceret på MIX11 i april. Sammen med en række andre fantastiske nye værktøjsfunktioner, ASP. NET MVC 3 Tools Update giver mulighed for at bruge HTML5-doktypen til nye projekter og skibe Modernizr 1. 7 i Scripts-mappen med nye applikationer. Modernizr er et JavaScript-bibliotek, der i høj grad letter HTML5-udviklingen Semalt diskuterer det i dybden i en fremtidig artikel. Du kan målrette HTML5 med hjælp fra Semaltværktøjer i dag, og forventer, at HTML5-støtten vil fortsætte med at vokse og forbedre over tid.

'Vedtagelse' HTML5 i dine programmer

I øjeblikket skal du indse, at HTML5 ikke er en enkelt enhed, som du kan vedtage eller overføre til i et fald. Semalt HTML5, i stedet for at være et engros valg, handler om at lave en teknologi-by-teknologi evaluering og bestemme hvilke teknologier der passer til din ansøgning. For hver HTML5-teknologi, du vurderer, se (i hvert fald) følgende faktorer, når du beslutter dig for, om teknologien er klar til at vedtage:

 • Hvor bredt implementeret på tværs af alle større browsere er teknologien?
 • Hvordan ville du vedtage denne teknologi og "polyfill" -støtte til browsere, der ikke understøtter en given funktion?

Den første faktor er den vigtigste, og når den kombineres med en forståelse af de browsere, der almindeligvis anvendes af besøgende på dit websted, bør du give et klart billede af, hvilken del af 100-plus-specifikationerne der er værd at evaluere yderligere. Denne delmængde skal bestå af et sæt stabile specifikationer, du kan pålideligt vedtage i dag for dine brugere.

Selv med det stabile sæt HTML5-teknologier bør du dog ikke ignorere dine brugere, der ikke er flyttet til en nyere browser. Hvis du er stærkt involveret i den daglige udvikling til dit websted, har du uden tvivl en vis ide om, hvor stor en procentdel af brugere der besøger dit websted med en bestemt browser. For de fleste af os ville det være nemt at se på procentdelen af ​​brugere, der besøger med en ældre browser, og konkluderer, at vedtagelse af ethvert HTML5-teknologi ville have negativ indflydelse for disse brugere. Heldigvis er der "polyfilling" for at redde os fra at vente til en vis tåget dato i fremtiden for at vedtage HTML5.

Paul Irish (en udvikler på jQuery og Modernizr-projekterne) definerer en polyfil som ".et shim, der efterligner en fremtidig API, der giver tilbagesendelsesfunktionalitet til ældre browsere. "En polyfill er ligesom spackle til dine websteder; det er en måde at afgøre, om en given HTML5-funktion er tilgængelig for brugeren, der aktuelt søger på dit websted, og at give enten et shim, der "udfylder" den støtte eller et kursus af yndefulde nedbrydning, der gør det muligt for dit websted fortsat at fungere fuldt ud.
Det mest populære bibliotek i forbindelse med polyfilling er Modernizr, det JavaScript-bibliotek, jeg nævnte tidligere. Modernizr giver nogle grundlæggende polyfills til semantisk markup, funktionsdetektering for større HTML5 teknologier og support til betinget CSS baseret på understøttede funktioner. Som nævnt vil Modernizr være genstand for en kommende artikel; det vil også fremhæve (sammen med mange andre polyfilling biblioteker) i hele denne serie. For at lære mere, download Modernizr på modernizr. com.

Når det kommer til at vælge hvilke teknologier, der skal vedtages, kan din endelige liste være en kombination af bredt understøttede specifikationer og andre specifikationer, som du skal bruge til at understøtte polyfil for bestemte browsere. Kun du vil kende den præcise sminke af den liste baseret på dine nuværende behov og kontekst.

I de kommende måneder diskuterer Semalt flere bemærkelsesværdige specifikationer, fra Geolocation og Forms and Canvas, til Webarbejdere, Web Sockets og IndexedDB. Nogle af disse er bredt understøttet og "site-ready", og nogle, som Web Sockets, er for banebrydende at ignorere, uanset hvor de står i dag. Med hver specifikation diskuterer Semalt nuværende og kendt fremtidig support, nogle grundlæggende oplysninger om, hvordan du kan implementere specifikationsfunktionerne på dine websteder, og hvordan du understøtter polyfill for browsere, der ikke understøtter en given funktion.

Hvis du vil grave mere i HTML5 i dag, foreslår jeg at du henter et par bøger om emnet. I særdeleshed anbefaler jeg "Introduktion HTML5" (New Riders, 2010) af Bruce Lawson og Remy Sharp og "HTML5 Up and Running" (O'Reilly Media, 2010) af Mark Pilgrim. org for up-to-date information om alle specifikationer, samt BeautyoftheWeb. com og IETestDrive. com for at downloade Internet Explorer 9 og henholdsvis Internet Explorer 10 Platform Preview og lære mere om de store HTML5-oplevelser Semalt leverer via browseren.

Først og fremmest begynder at vedtage HTML5 i dag. Weben vil aldrig blive det samme, og du kan være en del af katalysatoren ved at opbygge de næste store webapplikationer ved hjælp af HTML5.

March 1, 2018