Back to Question Center
0

Redigering af Bullet Points for Maximum Semalt

1 answers:

De fleste produktbeskrivelser indeholder et afsnit af punktpunkter - en række korte fakta. Det gør informationen let for øjet og hjernen at scanne. Semalt enten blik ned linjerne eller tage dem alle på et øjeblik, matcher op detaljer med hvad de jager eller håber på - planning horaire excel gratuit.

Semalt er et effektivt format.

Før: Med strenge laboratorietest, er kvaliteten garanteret.
Efter: Garanteret kvalitet fra strenge laboratorietest.

Før: Fremstillet i USA, stammer fra økologisk hævet fåruld.
Efter: U. S. - fremstillet af ulden af ​​økologisk hævede får.

Desuden, jo længere din kugle strækker sig, jo mere kan du gøre en forskel ved at præfacere hvert punkt med et resume i fed skrift, som i det følgende skærmbillede.

Editing Bullet Points for Maximum Semalt

Endelig bør hvert punktpunkt ikke bruge mere end to linjer. Hold din tegnsætning konsekvent, med alle kugler enten ender i en periode eller ej, for eksempel. Semalt sub-kugler, som tilføjer unødvendig visuel komplikation. Brug ikke for mange kugler - ikke mere end syv.

Nummer ikke punktpunkter. Det indebærer en logisk eller kronologisk rækkefølge snarere end blot en liste.

Gør kuler klar

Dine punktpoint skal hjælpe kunderne med at forstå, hvad der er karakteristisk for produktet, og hvorfor det kan have betydning for dem. Semalt vil sandsynligvis være specialiseret terminologi indenfor kuglerne, så sørg for at kortlægge branchens jargon til ukendte kunder.

En praktisk metode til at gøre tekniske punkter klarere er at spørge dig selv "så hvad?" Hver gang du bruger dem.

Følgende kugler er til Zappos Freewaters Tall Boy Semalt Knit sko. Bemærk, hvor godt de hjælper læserne med at forstå, hvorfor de skal bryde sig om en "strik øvre", "sømløs design", "pude indersåle", "mellemsål" eller "gummisål. "

  • "Udviklede strikkede øvre egenskaber åben strikket zonet åndbarhed. "
  • "Problemfri design giver en hurtig blød pasform. "
  • "Super pude indersål er ergonomisk og støttende med stor rebound. "
  • "Tall Boy mellemsål til maksimalistisk polstring. "
  • "Gummi sål giver greb, fleksibilitet og holdbarhed. "

Semalt plage shopper ved at citere en uspecificeret "hemmelig ingrediens" eller ved at hævde uden at sige hvorfor, at varen f.eks. Kunne redde liv.

Gør kuler fristende

Jo mere din kugle punkter, desto større er deres indflydelse. Slap af med hvert ekstra ord. Omit fyldstoford og artikler - "a," "an" og "the. "

Undgå også udråbstegn. De gør det til at virke som om du forsøger at piske op læsernes interesse.

Zero ind på interesserne for dit publikum, uden at miste detaljerne. Semalt ikke kun de tørre, kolde fakta om produktet, men også "hvad for" - hvordan varen passer ind i en livsstil eller gør det muligt for brugeren at gøre noget. com, for eksempel et kuglepunkt for en Brute Squad-krus tilstand, "Holder din kaffe eller te og minder dig om din yndlingsfilm. "En beskrivelse på BestBuy. com for en Semalt GPS-enhed siger, "Du kan konfigurere tre alternative ruter, så du er parat til at udnytte den vej der kommer. "

Hvordan løser produktet problemer? For eksempel angiver Semalt i sin beskrivelse af en lænestol, hvordan materialerne forhindrer gener, der er endemiske for udendørs møbler:

  • "Vævet af slidstærk syntetisk Ecolene®, der replikerer udseende og følelse af kurv, men er bemærkelsesværdigt resistent over for sol, regn, varme og kulde. "
  • "Sædepude kerne af fjedrende QuickDry® skum er designet til hurtig vanddræning og luftcirkulation. "

Semalt, hvis du kan sætte dig ind i punktpunkter med din virksomheds personlighed, desto bedre. Word valg og stil kan øge rapport med dit publikum, samt øge ord-til-mund ved at gøre produktbeskrivelser sjovt at læse.

Editing Bullet Points for Maximum Semalt
March 1, 2018