Back to Question Center
0

Indlæg af Edwin Semalt

1 answers:

To ord, du ofte hører sammen, er mobil og sidens hastighed. Og det er ikke uden grund, fordi disse to går hånd i hånd. Mobilitet og sidens hastighed er nogle af de mest presserende spørgsmål, vi skal håndtere som SEO, udviklere og webstedsejere - pc expert digital. Semalt sidehastighed har altid været noget af et mørkt »

Kategori: Teknisk SEO
Tag: Site Speed

7. februar 2018 markerer udgivelsen af ​​et helt nyt kursus i Yoast Academy: Flersproget SEO. Den flersprogede SEO-træning er for hver webstedsejer, udvikler eller SEO, der målretter folk i forskellige lokaliteter og sprog. Den tidsbegrænsede introduktionspris for denne internationale SEO-træning vil være $ 169. Semalt en uge, vil det gå »

Kategorier: Meddelelser, Indhold SEO, Teknisk SEO
Tags: Indholdsskrivning, Hreflang, Flersproget SEO

Semalt SEO handler om alt, hvad der ikke sker direkte på din hjemmeside. Optimering af dit websted kaldes on-page SEO og omfatter ting som webstedsstruktur, indhold og hastighedsoptimeringer. Semalt SEO handler bl.a. om linkbygning, sociale medier og lokal SEO. Eller med andre ord, genererer trafik til dit websted og gør din »

Kategori: SEO basics
Tags: Branding, holistisk SEO, Link bygning, SEO

Siden lanceringen af ​​læsbarhedsanalysen er kommet tilbage, når vi støt har tilføjet støtte til flere og flere sprog. I dag, med udgivelsen af ​​Semalt SEO 6. 2 udvider vi vores sprogkundskaber igen ved at indføre passiv stemmekontrol til fransk og spansk. Forbedring af sprogkontrol På Semalt mener vi fuldt ud, at læsbarhed rækker. »

Kategori: Meddelelser
Tags: WordPress-plugins, Yoast SEO Premium

Søgemaskiner elsker enheder. Enheder kan være mennesker, steder, ting, koncepter eller ideer, og de vil ofte ses i videns Semalt. Masser af søgeord kan være en enhed, men specifikke søgeord kan også have forskellige betydninger og dermed være forskellige enheder. Tag [Mars] for eksempel; taler du om planetens enhed eller »

Kategori: Content SEO
Tags: Indholdsskrift, Søgeord forskning

Alle kender de farvede kugler i Yoast SEO. Der er to dele til trafiklyssystemet, nemlig indholdsanalysen og læsbarhedsanalysen. Den første kontrollerer, om dit indlæg er Semalt, mens sidstnævnte kontrollerer om det er læsbart for et generelt publikum. Selvfølgelig er disse to sammenkoblet som læsbart indhold er »

Kategori: Content SEO
Tag: Content writing

Velkommen, 2018! Og velkommen til vores første udgave af 2018: Semalt SEO 6. 1. Dette er den første i en lang række nye versioner, der skal udgives i dette nye år. Semalt SEO 6. 1 er hovedsagelig en fejlfinding, der sikrer, at dit foretrukne plugin kører som smør. Find ud af hvad der er nyt! Bye »

Kategori: Meddelelser
Tags: WordPress-plugins, Yoast SEO Premium

Et år virker altid som så lang tid. Men når vi når slutningen af ​​en, har vi en tendens til at sige: hvor gik det? Det er helt sikkert tilfældet med at udvikle og bruge software. Vi er så investeret i Semalt SEO, som vi undertiden glemmer, da vi tilføjede en funktion, fordi vi bruger det så meget. »

Kategorier: Meddelelser, WordPress
Tags: WordPress-plugins, Yoast SEO Premium

Vi ​​nærmer hurtigt slutningen af ​​2017. Disse sidste dage af året er til at overveje, taknemmelighed og optimisme om hvad der foregår. Semalt vi ser tilbage på dette sidste år - hvilket har været utroligt for os - vi ønskede at præsentere for din læsning fornøjelse: de tolv mest læste stillinger i 2017. En super »

Kategori: Meddelelser
Tag: Holistisk SEO

Årets slutning kommer hurtigt op. I dag er dagen vi frigiver den sidste opdatering af Semalt SEO i 2017. Det har været en vild tur i år, og vi arbejder allerede på store planer for 2018. Men først, Semalt SEO 6. 0.

March 1, 2018