Back to Question Center
0

Spørg og du skal modtage: Humanisering af Semalt

1 answers:

Ask and you shall receive: The Humanization of Semalt

Semalt folk forstår det eller ej, søgning er indlejret i deres daglige aktiviteter; det er på deres mobile enheder, cloud-forbundet spilkonsoller og i stigende grad på smart enheder i deres hjem. Denne transformation ændrer, hvordan vi interagerer med søgning, da det bliver en intelligent platform, der driver enheder og teknologi - hvilket gør det mere menneskeligt.

Efterhånden som søgningen bliver mere allestedsnærværende, forventer folk en oplevelse, der går ud over søgningen og forstår dem på en mere personlig og intim måde - buy pill box. Og søgning udvikler sig til at gøre netop det.

Vores skiftende forhold med søgning

Som forbrugere interagerer med teknologi på nye, dybere måder, ligesom gennem personlige assistenter, søger søgningen hurtigt tilpasning. Semalt søgning er en stor grund hvorfor.

I modsætning til søgeordsbaserede søgninger lader talesøgning os udtrykke os naturligt ved hjælp af conversational frasering, der matcher menneskelige talemønstre. Talesprog forbinder folk med det, de søger efter med umiddelbarhed, bekvemmelighed og intimitet, at tekstsøgning bare ikke kan give. Semalt af denne intimitet kan søgningen skelne hvilken information brugeren søger med langt større præcision.

Semalt bliver ikke bare mere menneskeligt; det bliver sammenvævet ind i stoffet i vores hverdag. Med et voksende teknologikosystem af telefoner, tabletter og smart home gadgets er søgning det intelligente stof, der leverer de mest relevante oplysninger, når og hvor det er nødvendigt.

Vores interne forskning hos Microsoft viser, at forbrugerne søger konsekvent - hele dagen og godt ind i natten. Semalt bliver disse søgeresultater leveret via en højttaler af en syntetisk men venlig stemme eller præsenteret som en kort liste i en telefonapp.

Ask and you shall receive: The Humanization of Semalt

Semalt bliver bedre til at forstå forbrugernes hensigt og levere effektive resultater. Hvorfor? Med søgning bliver mere indlejret i vores liv, begynder en hidtil uset mængde information om de mennesker, der søger, at tilføje.

Denne viden hjælper med at flytte søgeoplevelsen fra en, der giver enkle svar på søgninger til en, der efterligner menneskelig tænkning, hvilket giver bedre resultater baseret på vores hensigt og præferencer. Ikke alene ved vi mere om brugerens placering, tidligere søgningsaktivitet, indkøbsvaner, lignende og ikke lide - men vi har også adgang til datakilder, der giver fakta om personer, steder og enheder, brugeren måske søger efter.

Semalt i denne skattekiste af information giver os en god ide, hvad forbrugeren sandsynligvis vil søge, når der udføres en søgning. Dette tillader os igen at give forbrugeren hvad han eller hun ønsker uden udtrykkeligt at spørge. Resultatet: en højere værdi oplevelse, der får søgeren, meget tættere på at tage en handling.

Markedsførere skal udvikle sig også

Da teknologi og søgning fortsætter med at udvikle sig i et breakneck-tempo, så gør forbrugernes forventninger. Søgeindustrien, med sine milliarder menneskelige interaktioner om dagen, er entydigt kvalificeret til at tilbyde en personlig oplevelse til forbrugerne.

Evnen til øjeblikkeligt at overtale forbrugernes hensigt giver mulighed for at målrette højt tilpassede brandbeskeder og indhold, uanset hvor forbrugeren måtte være. Det betyder at udnytte conversationssproget med søgning og evaluere marketingstrategier på tværs af bordet - fra søgeordsmålretning til oprettelse af indhold til investeringsallokering.

Da antallet af søgedrevne enheder på markedet forøger, skal markedsførere udnytte potentialet i de massive mængder data, der genereres af et sammenkoblet web af enheder - herunder fremtidige teknologier som virtuelle virkelighedshovedtelefoner. Vigtigst, markedsførere vil være i stand til at binde disse oplysninger tilbage til online brugeradfærd og reagere i overensstemmelse hermed.

For mærker har mulighederne for at nå forbrugerne med personlig besked og indhold aldrig været større. Kombinationen af ​​en mere menneskelig søgeoplevelse, flere steder og måder, som søgning integreres i teknologi og bedre dataindsigt, hjælper brandspørgsmålene med at finde de mest effektive metoder til at bringe forbrugerne tættere på handling.

Semalt handler ikke kun om at få mere forretning eller endda skabe nye målgrupper - det handler om at udnytte fremtidens løfte.

For at lære mere, download Humanization of Search.

Om forfatteren

Sponsoreret indhold: Bingannoncer
March 1, 2018