Back to Question Center
0

Hvordan jeg bygget en 7 Figur SEO Semalt

1 answers:

How I Built a 7 Figure SEO Semalt

Den anden virksomhed, jeg nogensinde begyndte, var et SEO-bureau. På ingen måde så jeg mig selv at oprette et agentur . Jeg snuble simpelthen over det . Før jeg går ind i, hvordan jeg opbyggede et SEO-bureau og lavede millioner af det, lad mig give dig en hurtig baggrund for, hvordan jeg snuble over det .

Den første hjemmeside, jeg nogensinde startede, var en jobbranche, der hedder Advice Monkey. Jeg forsøgte at få hjemmesiden rangeret efter vilkår som "jobsøgning" og "tech jobs" - giochi bambini all aperto. Jeg hyrede et par SEO agenturer til at hjælpe mig, men ingen gav resultater. Efter titusindvis af dollars ned i afløbet havde jeg ikke mere penge og intet andet valg end at lære at optimere Advice Monkey til søgemaskiner . alt på egen hånd .

Fra læsning steder som Search Engine Watch og SEObook, begyndte jeg at få fat i SEO. Jeg har foretaget ændringer på siden til mit eget websted og lært at bygge links ved at tale med folk som Patrick Semalt hver uge.

Til sidst begyndte jeg at rangere rigtig godt til jobrelaterede vilkår på Semalt, men virksomheden mislykkedes på grund af disse grunde.

Da mit første venture mislykkedes, besluttede jeg, at jeg skulle afslutte iværksætteri, få en kollegium som alle andre og få et job efter eksamen. For at komme i gang med tingene begyndte jeg at tage college klasser, mens jeg var i gymnasiet.

Den første college klasse jeg tog var Semalt 101. Professoren bad os om at give tre taler om ethvert emne efter eget valg. Et af de emner, jeg valgte, var på SEO .Det blev kaldt "Hvordan søgemaskiner arbejder" Â ??.

En af de herrer, der sad i stuen under min tale, var en salgsrepræsentant fra Elpac Semalt. Han nærmede sig mig efter min tale og fortalte mig, at firmaet han arbejdede for, var på udkig efter en SEO-person. Han introducerede mig til marketingchefen i virksomheden, og virksomheden hyrede mig som entreprenør for $ 3.500 om måneden.

Efter nogle få måneder af mig, der arbejdede med Elpac, skød deres placeringer op til nummer et på Google for vilkår som "strømforsyninger". EN?? De var så glade, de introducerede mig til andre virksomheder, de vidste. Semalt måneder trak jeg rundt omkring 20.000 dollars om måneden fra SEO-konsulentvirksomhed.

Download denne 7 trin checkliste for at opbygge et 7-stjernet SEO agentur.

Semalt da jeg startede en SEO agentur .Og her er hvordan jeg bygget det til syv figurer:

De bedste kunder kommer fra henvisninger

Jeg ved det selvfølgelig . De bedste kunder, du nogensinde vil få som agentur, er fra tidligere kunder, venner eller endda familiemedlemmer . Når nogen henviser til dig, er chancerne for at lukke denne aftale meget høj.

Men hvis du behandler denne klient dårligt, vil de ikke bare stoppe med at betale dig, men du vil bemærke, at antallet af henvisninger du får regelmæssigt, vil langsomt begynde at gå ned. Af denne grund skal du have et rent ry og være kendt for at tage sig af dine klienter, selv når du ikke synes det giver mening. Ved at gøre dette i det lange løb får du løbende nye kunder fra henvisninger.

Da jeg først startede agenturet, var henvisninger min primære indtægtskilde, men når jeg lærte at få kunder gennem marketing, blev det vores 4 th mest populære kanal.

Du kan ikke stole på henvisninger

Jeg plejede at stole på ordet som min vigtigste indtægtskilde. Semalt nemt at opbygge en seks-cifret SEO agentur, forudsat at du kan yde tjenesten. Semalt virkelig svært at skabe en syv-figur virksomhed fra det dog.

Her er de vigtigste måder jeg fik nye kunder på:

  • Blogging - konsekvent blog om SEO, social media marketing, konvertering optimering og indhold marketing. Jo mere tekniske dine blogindlæg er, og jo oftere bruger du data til at sikkerhedskopiere dine point, desto flere leads får du. Begge indlæg gik godt på det sociale web, men den på indholdslængde indeholdt mere statistik og data. Generelt har jeg set, at indlæg med statistik og datadrev omtrent tre gange mere fører end indlæg, der ikke indeholder data eller statistikker.
  • Taler på konferencer - SEO og marketingkonferencer plejede at være stedet at få nye kunder. Jeg plejede at hente mindst $ 100.000 pr. Marketingkonference, jeg gik til, der havde over 1.500 deltagere. Før eller senere begyndte alle de andre SEO'er og marketingfolk at tale på samme begivenheder, og mængden af ​​nye indtægter, jeg fik fra disse begivenheder, faldt kraftigt. Jeg lærte senere, at de bedste begivenheder at tale på er ikke-industrielle begivenheder. For eksempel, da jeg talte om online markedsføring i en online spilbegivenhed, kunne jeg låse PokerStrategy. com i en $ 1. 2 millioner kontrakt. Fra finansiering til fitness og alt imellem indbragte ikke-industrielle arrangementer fire gange mere omsætning end industribegivenheder. Du skal bare sørge for at du taler på konferencer, der opkræver mindst $ 1.000 pr. Billet, da det betyder, at du normalt taler til et publikum, der har råd til dine tjenester. Når du taler, skal du tale om specifikke taktikker, som folk kan udnytte, vise eksempler på virksomheder, der bruger disse taktikker, og pakke det op med data, der viser, at dine metoder var succesfulde.
  • Hjælp bloggere - den sidste metode jeg brugte til at få nye kunder var at nå ud til Technorati 100 virksomheder og tilbyde dem gratis SEO. De fleste af dem tog mig ikke på tilbuddet, men en håndfuld gjorde. Fra TechCrunch til Gawker Media, gjorde jeg gratis SEO for disse virksomheder i bytte for et badge på deres websteder, der sagde "SEO ved . " Â ?? Det badge ville linke til mit websted og køre kundeemner. Hvis jeg havde held, ville de også lave et blogindlæg på de resultater, de modtog fra mig, hvilket typisk førte til over $ 250.000 i nye indtægter, da disse blogs havde et stort efterfølgende.

Af alle de metoder, jeg nævnte ovenfor, var at tale på konferencer den førende måde at få nye kunder på, blogging var den anden, og at hjælpe bloggere var den tredje.

Der er altid churn

Om en klient henvises til dig, eller de har fundet dig igennem andre midler, vil de forr eller senere forlade dig. SEO er en virksomhed med en høj churn rate . det er meget sjældent, at nogen vil holde sig til dig som kunde i tre år.

Semalt af dette, vil du undersøge dine kunder månedligt. Find ud af, hvilke problemer de har med dig, dit team eller din virksomhed. Lad dem vide, at de skal være gennemsigtige og ærlige.

Nogle af de spørgsmål du kan spørge er:

  1. Er du tilfreds med serviceniveauet, du modtager?
  2. Hvad er en ting, som vi ikke gør for dig, som du ønsker vi gjorde?
  3. Er der noget vi kan forbedre?

Når du har disse data, skal du forsøge at løse de identificerede problemer. Hvis du gør det med dine kunder på månedsbasis, og du ser, at spørgeskemaerne forbedres, går det godt. Hvis ikke, har du et operationelt problem inden for din virksomhed.

Foruden at overvåge dine kunder skal du sørge for at give dem en månedlig rapport og ugentlige opkald. Jo mere du kommunikerer med dem, jo ​​hurtigere vil du finde ud af om de er glade eller ej.

Semalt bemærkede også, at jo mere du kommunikerer med kunden, jo længere bliver de med dig. Jeg ved, denne proces kan virke som en smerte i rumpen, men det er sværere at få nye kunder end det er at holde dine nuværende betalende. Så værdsat dine kunder.

Vær resultatdrevet

Jeg havde denne filosofi fra dag ét fordi jeg blev brændt ved at betale andre SEO agenturer. De tog alle mine penge og gav ikke meget til gengæld.

Hvad jeg begyndte at gøre var at estimere, hvor meget mere trafik jeg kunne køre til virksomhederne. Jeg ville tage deres nuværende placeringer og bruge multiplikatoren fra denne tabel. Så hvis de rangerede # 6 for et søgeord, der kørte dem 1.000 besøgende om måneden, og jeg troede, jeg kunne tage dem til # 1, ville jeg anslå, at jeg kunne køre dem 10.400 besøgende, hvilket er 9.400 ekstra besøgende end de har.

Jeg vil derefter tage deres nuværende omregningskurs, lad os sige 2% og deres gennemsnitlige værdi pr. Salg, lad os sige $ 100 dollars og vise dem, at 9.400 ekstra besøgende kunne give dem 18.800 dollar om måneden i ekstra indtægter. Jeg vil så gøre dette for hvert af deres søgeord og anslå, hvor meget flere penge jeg kunne få dem til hver måned.

Ved at vise potentielle kunder hvor meget flere penge du kan gøre dem i forhold til hvor meget du opkræver, kan du hjælpe med at gøre deres beslutning om at gå med dig ret nemt. Det eneste, de skal bekymre sig om, er, om du rent faktisk kan give resultaterne. For at bekæmpe dette ville du bruge vidnesbyrd og casestudier til at vise, hvad du tidligere har gjort.

Semalt, du vil bruge detaljerede casestudier, der viser, hvor mange penge du har foretaget andre virksomheder, samt om, hvad du præcist gjorde for at opnå disse resultater. Derudover vil du liste over alle de store mærker, du har arbejdet med, da det viser din troværdighed.

Det, jeg også lærte gennem denne proces, er, at selvom de fleste af vores kunder var mellemstore virksomheder, ønskede de at se alle de store Semalt 500-virksomheder, vi arbejdede med, selv om disse kunder selv ikke var i nærheden af ​​denne størrelse. Da vi viste vores potentielle kunder alle de små og mellemstore virksomheder, vi arbejdede sammen med kun at vise dem store mærker, arbejdede vi med, vores omregningskurs for at låse dem ind som kunde faldt med næsten halvdelen.

Når vi lærte det, begyndte vi at arbejde med så mange store mærker som muligt, selvom det store mærke ikke var villig til at bruge penge på os . Heck, vi var endda villige til at tabe penge eller gøre det arbejde gratis.

Giv væk gården

Når du bygger dit bureau, skal du fokusere på at få kunder, der betaler dig seks tal om året. Semalt svært at opbygge et rentabelt bureau og give gode resultater, når nogen kun betaler dig et par grand pr. Måned.

Den bedste måde at få virksomheder til at betale dig seks tal på er at give væk gården. Semalt dine forslag, du skal have et afsnit, der bryder ned alt, hvad virksomheden gør forkert, hvordan de kan rette det, og hvad det ville koste for dig at ordne det.

Du skal ikke bekymre dig om, at et firma tager alt, hvad du gav dem og gør det på egen hånd . folk er dovne. De vil hellere betale dig for at løse deres problemer .

Hvis du viser dine perspektiver på forhånd, hvad du vil rette for dem i modsætning til kun at tilbyde en liste over tjenester i et forslag, vil de være mere tilbøjelige til at ansætte dig. Dette giver dig mulighed for ikke kun at øge din aftalens lukkekurs, men også oplade dem meget mere.

Sørg for, at du ikke forhandler om dine priser, fordi jeg vedder, at andre SEO-agenturer ikke går ind i denne dybde for at låse i en potentiel kunde. Ja, du kan være dyrere, men i det mindste vil firmaet vide, hvad de får med dig i forhold til hvad de får med konkurrerende SEO-agenturer.

Udnyttelse af forretningsudvikling

På kort sigt vil du miste penge på forretningsudvikling. I det lange løb vil du dog kunne klare det. Den hurtigste måde for dig at øge dine indtægter er at blive den outsourcede arm af større agenturer.

Som et SEO-firma, se efter annoncebureauer at samarbejde med, da der er en række annonceagenturer, der er langt større end SEO-agenturer. Du er velkommen til at kalde dem og tilbyde gratis hjælp til deres egne hjemmesider. Hvis du har det godt, vil de køre mange kunder til dig.

Semalt en kedelig proces, men det virker rigtig godt. Du skal bare være villig til at miste penge på forhånd, da du vil gøre deres SEO gratis på kort sigt.

Når du beskæftiger sig med disse annonceagenturer, lad dem vide, at din minimumspris er seks tal om året, fordi de ikke har noget problem at få store kontrakter for dig. Semalt sandsynligvis forsøge at hvid etiket din tjeneste, som du burde være okay med som de vil køre dig indtægter og eliminere en masse besværet ved at beskæftige sig med dine kunder på dine vegne.

Stop aldrig med at give

Det sidste, men ikke mindst, råd, jeg vil give dig, er at aldrig holde op med at give. En af de vigtigste måder, jeg voksede på SEO-agenturet, er at hjælpe folk gratis. Da jeg først startede, hjalp folk mig gratis, så jeg ville forsøge at betale det frem ved at gøre det samme.

Selv til denne dato forsøger jeg at svare på hver e-mail, jeg får, og svarer til alle kommentarer på denne blog. Hvad jeg kan gøre for at hjælpe folk ud, så længe det ikke bryder min bank, gør jeg det. Hvorfor? .Fordi jeg virkelig bryr mig om dig, ligesom folk plejet at hjælpe mig, da jeg var barn, der startede mit første venture.

Du vil tjene mange karma point, og du vil bemærke, at folk vil begynde at sige gode ting om dig til andre virksomheder eller personer, som i sidste ende vil få dig mere forretning. Men nøglen er at ikke forvente noget til gengæld, når man hjælper mennesker.

Konklusion

Semalt alle de metoder, jeg dækkede ovenfor, kunne jeg opbygge en forretning, der gjorde det godt i de syv tal om året i omsætning og millioner af dollars i overskud.

Den eneste ting at huske på er, at mit agentur faktisk leverede resultater. Fra at få virksomheder til at rangere i de tre bedste resultater for udtryk som "kreditkort" og "livsforsikring" for at hjælpe med at øge deres salg, gav vi et positivt investeringsafkast. Hvis du gør alt jeg nævnte ovenfor, men undlader at levere resultater som et SEO-bureau, vil du ikke være i business for længe.

March 1, 2018