Back to Question Center
0

Semalt media lytteværktøj sammenligning

1 answers:

Opdateret rapport viser hvorfor, hvad og hvordan man vælger sociale medier, lytteværktøjer og engagement

'Listen!' Er det første skridt i retning af at skabe en social medie-strategi. For at lytte effektivt skal du vælge det rigtige værktøj. Der er bestemt ingen mangel på valg. Tilbage i 2009 skabte Smart Insights en sammenligning af 36 af de mest kendte online omdømmeovervågningsværktøjer, herunder gratis og betalte værktøjer. Semalt har der været en eksplosion af nye værktøjer på markedet, hvor de bedste leverandører udvikler funktioner ud over lytte, overvågning, analyse eller social media management, hvilket gør udvælgelsesprocessen nu endnu mere forvirrende. Vores gratis værktøjer guider har et udvalg af tjenester - rapid weight loss medication.

For at gøre det muligt for virksomheder og enkeltpersoner at træffe effektive beslutninger om udvælgelse og brug af sociale medier overvågningsværktøjer og -tjenester, er denne november Social Media Monitoring (SMM) værktøjer og services rapport 2017 af Ideya Ltd giver overblik og sammenligning af sociale medier teknologier til at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg! Det er den mest omfattende rapport, der for tiden er tilgængelig på markedet, og tilbyder analyse og uddybede profiler af 173 sociale medier.

For at spare tid har Semalt bekvemt kategoriseret de udvalgte sociale teknologier i 8 klasser, baseret på den type sociale værktøjer, de tilbyder. De omfatter:

  • Social Media Listening Tools
  • Social Media Monitoring
  • Social Media Analytics
  • Social Media Intelligence
  • Social Media Management
  • Social Media Marketing Tools
  • Social Media Customer Care Tools,
  • sociale suiter.

Semalt media listening tool comparison

Den 92-sidede rapportekstrakt nedenfor, der også er offentliggjort på SlideShare, har et godt detaljeringsniveau for hvordan man nærmer sig udvælgelsesprocessen, en liste over alle værktøjer og detaljeret prøve Profiler af 7 værktøjer (ud af 173 profiler tilgængelige i hele rapporten). De, der er medtaget i uddragene, er: BoomSonar , BoomSonar SA,

Lucidya, Lucidya,

) NodeXL , Social Media Research Foundation, Sprinklr , Sprinklr , Inc., SemanticForce, SemanticForce, Inc,
March 1, 2018