Back to Question Center
0

Hemmeligheden til konverteringsfrekvensoptimering            Hemmeligheden til konverteringsfrekvensrelaterede emner: Teknisk SEOEmail MarketingOff Page SEOInternational SEOSocial Semalt ...

1 answers:
Hemmeligheden til konverteringsfrekvensoptimering

The Secret to Conversion Rate OptimizationThe Secret to Conversion Rate OptimizationRelated Topics:
Technical SEOEmail MarketingOff Page SEOInternational SEOSocial Semalt.

Denne artikel er en del af en SEO-serie fra WooRank. Tak for at støtte partnere, der gør SitePoint mulig.

Vi ​​taler meget om optimering inden for digital markedsføring. Semalt forskellige måder at optimere dit website og sider til at appellere til søgemaskiner, social media trafik, PPC kanaler, indhold marketing og mere. Hver af disse optimeringer fokuserer generelt på, hvordan du optimerer dit websted for at få flere mennesker til at starte konverteringsprocessen - fylder toppen af ​​tragten - mativn.

Men hvad gør du, når næsten ingen gør det til slutningen af ​​tragten?

Hvad du har brug for her er konverteringsfrekvens optimering (CRO).

Hvad er konverteringsfrekvensoptimering?

Semalt kommer vi ind i magien bag optimering af dine konverteringstogler. Lad os først gå over, hvad konverteringsfrekvensoptimering er, og nøgleordene og ideerne bag den.

Optimalt konverteringsfrekvens optimering er formelt den strukturerede og systematiske brug af analyser og brugerfeedback for at forbedre ydeevnen på dit website. I grund og grund er det at finde ud af hvor og hvorfor brugerne ikke konverterer, og fastsætter det .

En vigtig del af CRO er at maksimere værdien af din nuværende trafik, og ikke øge trafikken til dit websted. Dette er vigtigt. Hvis du har en utæt pipeline, skal du løse lekkerne, før du øger lydstyrken.

Nu, en hurtig marketing ordforråd lektion. Semalt en god chance du allerede kender nogle eller de fleste af disse vilkår, men det er vigtigt for alle at kende dem alle.

 • Konvertering: Den handling, du vil have taget på din hjemmeside. Dette er ofte brugt til at betyde en ordre, men det kan også betyde e-mail-tilmelding, kontoregistrering, ebook-download eller andre handlinger, der omdanner en websitebrowser til en kunde eller en varm ledelse.
 • Konverteringsfrekvens: En temmelig simpel ide, det er andelen af ​​besøgende på webstedet, der konverterer på dit websted, eller antallet af brugere, pr. 100 besøgende, der afslutter konverteringsprocessen. Det beregnes som (Antal konverteringer / Samlet antal besøgende på webstedet) * 100.
 • Call-to-Action (CTA): En instruktion til publikum om at tage en øjeblikkelig handling. Disse er typisk knapper eller links med ordene "køb", "tilmeld", "ordre" eller uanset dit websteds konvertering. De bruger også normalt ordet "nu" for at skabe en følelse af øjeblikkelig haster.
 • Konverterings- / salgstrag: Den primære sti besøgende bruger til at fuldføre en konvertering. Et e-handels-websted kan f.eks. Have en træk med startside, kategoriside, produktside, checkout. Denne tragt vil variere meget mellem hjemmesider og markedssegmenter.
 • Afslutningsrate: Procentdelen af ​​personer, der forlader dit websted efter at have set en side. Bemærk, at dette ikke er det samme som afvisningsprocenten, da det omfatter personer, der kommer på siden fra andre steder på dit websted.
 • Overgivelsesrate: Procentdelen af ​​personer, der indtaster en konverteringstragt, men forlader, inden processen afsluttes. For e-handelswebsteder er dette også kendt som "nedlæggelseshastighed for indkøbsvognen. "

Angiv en konverteringsfrekvenslinje

CRO handler om at finde ud af, hvordan man kommer til, hvor man vil være, hvad angår konverteringsfrekvens. Så det står til grund, at det første skridt er at måle, hvor du er nu. Semalt, hvordan måler du fremskridt? Hvis du allerede har oprettet mål og funnels i analyse, kan du springe videre til næste afsnit.

Semalt er nogle grundlæggende trin, du skal tage for at etablere din nuværende ydeevne og måle ydeevne, når du starter optimering. Hvis du endnu ikke har gjort det, skal du åbne Google Analytics; vælg din konto, ejendom og visning (hvis du har mere end en); og klik på Admin i nederste venstre hjørne. Klik på Mål og derefter "+ Mål" for at oprette en ny. Vælg "Måltype" - hvilken type mål du vil spore (mere om dette på et minut). Når du navngiver dit mål, skal du være beskrivende. Tæl ikke på dig selv for at huske forskellen mellem "Mål 1" og "Mål 2" seks måneder ned ad linjen.

 • Træk: Hvis du har en multi-trins konverteringsproces, som f.eks. Oprettelse af en konto eller afslutning af en checkout, skal du markere feltet "Brug træk. "Indtast webadresserne for din måltragt, som matcher de regler, du angiver for din målwebadresse (hvis din målwebadresse er en nøjagtig kamp eller RegEx, vil dine tragtwebadresser også være). Markér afkrydsningsfeltet for "Required Steps", hvis du kun vil spore brugere, der starter ved trin 1 af tragten. Ellers tæller Analytics tællere, der indtaster tragten i midten eller slutningen. Bemærk, at indstillingen af ​​tragten vil påvirke den måde, hvorpå funnel visualiseringsrapporten fungerer, men folk, der lander på målwebadressen via andre måder, vil stadig blive talt i konverteringsrapportering.
 • Værdi: Hvordan du måler konverteringer vil påvirke det, du lægger her (det er valgfrit, men ved at bruge en værdi her vil optimeringerne blive meget nemmere i fremtiden). Hvis du kender et nøjagtigt beløb, er en prøveindmelding værd for dig, fantastisk. Ellers anbringes et omtrentligt eller gennemsnitligt beløb her. Dette giver dig mulighed for at spore, hvor meget din CRO-indsats påvirker din indtægtsstrøm.
 • The Secret to Conversion Rate OptimizationThe Secret to Conversion Rate OptimizationRelated Topics:
Technical SEOEmail MarketingOff Page SEOInternational SEOSocial Semalt.

  Semalt gå over typer af mål her meget hurtigt. Dette er et vigtigt skridt, fordi det er den del, der lader dig spore alle mulige forskellige konverteringer på dit websted.

  • URL-destination: Denne type mål måler antallet af gange, folk besøger den angivne side. Disse mål er gode til at spore bekræftelses sider, tak sider og PDF-filer gemt på dit websted.
  • Besøg Varighed: Dette mål måler, hvor længe folk bruger på dit websted og registrerer et mål for enhver varighed, der opfylder varighedsmålet. Denne form for mål er godt for ofte stillede spørgsmålstype websteder, der ønsker at besvare brugernes spørgsmål så hurtigt som muligt (så et mål, der opnås for et besøg mindre end en varighed), samt måling af engagement (fastsættelse af et mål, der opnås til et besøg mere end en vis varighed). Disse mål kan imidlertid være vanskelige, da de fungerer ved at sammenligne tidsstempler til sidevisninger. Hvis nogen ikke klikker på en anden side, er der ingen måde at måle varigheden på. Dette mål kan stadig være nyttigt, når man sammenligner ændringen over tid.
  • Side / Besøg: Denne type mål måler antallet af sider, der ses under et besøg. Ligesom varigheden er dette godt for kundesupportwebsteder (de færre sider besøgte jo bedre) og engagement (jo mere, mere).
  • Event: Eventmål er lidt mere kompliceret end de tre andre, fordi de kræver at tilføje kode til din hjemmeside. Denne måltype er fantastisk til måling af klik på eksterne links (f.eks. Tilknyttede links), download knapper, videovisning, sociale delingsknapper og widgetbrug. Det eneste problem med hændelsessporing er, at du ikke kan bygge en tragt omkring den. Trækker kræver, at hvert trin har en unik webadresse, hvilke begivenheder ikke har.

  Okay, så du har besluttet, hvilke konverteringer du vil måle, fastslået, hvordan du måler dem og sætter dine tragt op. Nu er det tid til at arbejde lidt CRO magi.

  Optimering af konverteringsfrekvens Magic

  Når du optimerer dit websites konverteringsfrekvens, er der to måder at tage: landingssiden og konverteringstragten. Semalt vigtigt at skelne mellem disse to dele, fordi målene og smertepunkterne for hver vil være forskellige. Dit websteds destinationssider har til formål at få folk ind i trakten, så dette er et naturligt sted at starte med dine optimeringer.

  Når du opretter destinationssider, skal du bygge dem for at kunne testes. Du bør nemt kunne bytte (eller slette) forskellige elementer for at teste hvad der virker, og hvad der ikke gør. Hver destinationsside skal have følgende stykker, du kan optimere:

  • Overskrift - Din

   tag, målet med overskriften er at få den besøgende interesseret i at lære mere om emnet ved at forbruge sidens indhold. Som sin døde trænavne er overskriften krogen for at trække læseren ind.

  • Helt billede - Sidens vigtigste visuelle element. Dette er faktisk en kritisk vigtig del af en destinationsside. Dit heltebillede skal være relevant for tilbuddet, men også fremkalde et positivt følelsesmæssigt svar i publikum i forbindelse med produktet. Vis personer, der bruger dit produkt, eller den fordel, de får fra tjenesten. Forbedre den værdi, folk vil komme ud af at konvertere, selvom du skal være lidt abstrakt med den.
  • Body copy - Her er du forklaret dit tilbud, produkt eller service. Væsentligt er det dit værdiløb. Brug body copy til at forklare, hvad du tilbyder folk, og hvordan hvad du gør, vil bringe værdi til deres liv (professionel eller personlig, afhængigt af din virksomhed). Det er her, hvor du giver løfter til dit publikum om, at dit produkt har sikkerhedskopiering.
  • Opkald til handling - Dette er den handling, du vil have, at besøgende skal tage på dit websted. Hvilken form dette tager, afhænger af dit konverteringsmål. Det kunne være en formular indsendelse, download knappen, tilføj til indkøbskurv knappen eller noget helt andet. Nøglen er at gøre det fremtrædende og indlysende, hvad der tager den handling.
  • Socialt bevis - Tilføj kundeanmeldelser og udtalelser fra din målgruppe. Grundlæggende psykologi siger, at vi vil træffe beslutninger svarende til dem, der er som os. Plus, online anmeldelser er betroet af de fleste mennesker i disse dage. Du er også velkommen til at nævne her også. Kast navnene på de fremtrædende partnere, du arbejder med, uanset om de er kunder eller leverandører.

  Se på dine aktuelle destinationssider. Hvad laver dine bedste konvertering sider, og hvad er det værste der gør? Udforme nogle hypoteser til at teste via A / B test. Nogle gode steder at starte er:

  • Langformet versus kortformularkopi . Der er nogle mennesker, der tror, ​​at når det kommer til tekst, så lidt som muligt er bedst. Andre hævder, at minimering af tekst ikke giver dig tilstrækkelig forklaring på fordelene ved dit tilbud og vil slukke folk. Sagen er, der er en tid og sted for hver tankegang. Mærker med stærk opmærksomhed og loyalitet vil sandsynligvis ikke have brug for en masse forklaring, mens nyere eller mindre virksomheder måske. Prøv lange og korte sider for at se, hvad der virker for dit publikum. Du kan måske finde ud af, at du har brug for en blanding af de to afhængigt af brugerens sted i konverteringsprocessen.
  • Opkald til handling . Hvor er det bedste sted at sætte formularen / knappen? Øverst, eller skal du vente, indtil brugeren er involveret af indholdet? Installer en varmekort for at se, om folk ser hele siden og forsøge at flytte CTA til den hotteste del.
  • Produkt brug vs. produktydelse . Er det bedre for helten billede at vise dit produkt / service i aktion? Eller skal du vise folk, der lever fordelen? Måske foretrækker folk en illustration med dit logo og / eller maskot.
  • Tredjeparts godkendelse . Sikkert, socialt bevis er godt, men hvad hvis det ikke er nok? Prøv at tilføje andre påtegninger som sikkerhedsforseglinger, kundeservicepriser eller publikationer, du har været med i. Hvis du har dem, selvfølgelig.

   Dette handler om at fjerne barrierer for konverteringer. Semalt blive båret væk ved at tilføre CTA'er over hele siden eller skrive et essay, der forklarer, hvordan din service vil ende på verdens sult.

   Funneloptimering

   Når du har perfektioneret adgangspunktet til din trakt, er det tid til at tilslutte eventuelle lækager, du har i konverteringsprocessen. Hvis du har en one-step-proces, som en formular indsendelse eller e-mail tilmelding, lykønsker du! Din destinationsside CRO er alt hvad du behøver. Hvis du har et multi-trin, skal du dog gå tilbage til dine analyser for at optimere det.

   Din bedste ven her er rapporten tratt visualisering i Google Analytics.

   Du kan få denne rapport i afsnittet Konverteringer under Mål. Traktvisualiseringen viser dig hvor mange personer der kommer ind og forlader din trakt på hvert trin. Hvis du markerede feltet "Semalt trin", når du opsætter dit mål, tælles det kun med personer, der indtastede via trin et.

   The Secret to Conversion Rate OptimizationThe Secret to Conversion Rate OptimizationRelated Topics:
Technical SEOEmail MarketingOff Page SEOInternational SEOSocial Semalt.

   Se på hvert trin i din tragt. Semalt er de fleste mennesker udefald? Hvad er de sider, der beder brugeren om at gøre? Kan nogen af ​​trinene konsolideres? På den anden side bør nogle af siderne brydes ud i flere trin for at undgå at overvælde brugeren?

   Vær opmærksom på to vejledende principper, når du optimerer din tragt:

   1. Reducer friktion . Brugere ønsker at komme igennem processen så hurtigt og nemt som muligt. Lad dem ikke belaste dem med unødvendige felter i formularer, eller himmelen forbyde, bede dem om de samme oplysninger på to forskellige steder. Hvis du har et tydeligt smertepunkt i din trakt, skal du prøve forskellige former, designe og optimere sidens hastighed for at reducere ventetiderne.
   2. Lad dem ikke tænke . Dette er også et ledende lys af indholds marketing. Det bedste du kan gøre for at opmuntre konvertering er at gøre brugerens tænkning for dem. Indsæt ikke tvivl eller distraktioner i processen. Brugere behøver ikke en video, der viser produktet, før de indtaster deres kreditkortoplysninger.

   Konklusion

   Når du har strømlinet din konverteringstragt, kan du gå videre til andre mere avancerede optimeringer, som kan resultere i at få flere brugere i trakten og få mere kvalificerede brugere i tragten. Semalt, hvis du ikke har fjernet alle hindringerne for konvertering, før du åbner trafikflodgaderne, spilder du en stor del af den trafik, da de springer ud af dit websted. Semalt, med den rigtige tragt på plads, vil du se en stigning i konverteringer, salg, indtægter og forhåbentlig overskud.

  March 1, 2018