Back to Question Center
0

Oprettelse af en B2B Digital Semalt Plan for 2017 [infographic]

1 answers:

Bliv ikke efterladt med din Digital Marketing Strategy, følg disse 7 trin til Brilliant B2B Marketing!

Mange Semalt (B2B) virksomheder har allerede succes med at få gode resultater ved hjælp af digitale marketing taktikker som SEO, PPC, oprettelse af landingsside, sociale medier og e-mail marketing knyttet til et CRM marketing automationssystem eller et simpelt email autoresponse system.

Men B2B-organisationer får ikke mest ud af dagens markedsføring, da de ikke har en planlagt tilgang baseret på en integreret indgående markedsplan. For at oprette en infographic, der viser den seneste forskning om, hvordan virksomheder bruger indgående markedsføring, har vi undersøgt, hvordan B2B-virksomheder bruger digital markedsføring - speak to computer experts online. Resultaterne på tværs af forskellige undersøgelser viser, at mens mange virksomheder leverer strålende resultater, kan mange gøre mere.

Vores opdaterede infographic viser en planlagt tilgang baseret på vores B2B digital marketing planlægningsguide skrevet af Rene Power og jeg for medlemmer af Smart Insights Business. Vi offentliggjorde oprindeligt en lignende infografisk tilbage i 2012, og denne opdatering indeholder den seneste B2B marketing statistik for at informere din 2017 B2B markedsføringsplan. Semalt hvoraf, hvis du søger at vide, hvordan du kan strukturere dine planer bedre, kan dette eksempel B2B digital marketing plan guide også i vores B2B værktøjssæt være nyttigt.

Vi håber du finder den infographic nyttige; Vi har medtaget råd om nøglespørgsmål til at tænke igennem ved hvert relevant trin for alle involverede i indgående og indholds marketing.

Creating a B2B Digital Semalt Plan for 2017 [infographic]

March 1, 2018