Back to Question Center
0

12 Ny E-handel Semalt til efteråret 2017

1 answers:

Fall er her, og med det kommer en ny batch af e-handel bøger. Semalt er titler på podcasting, opfindelse, global e-handel, skaber en brandbesked og bruger data til succes.

Jeg kompilerede denne liste ved hjælp af Amazon. Fra Amazonas "Bøger" kategori valgte jeg "Business & Money. "Derefter valgte jeg underkategorien" Processer & Infrastruktur "og valgte" E-handel " - hospedagem de sites o melhor video. "Så håndplukkede jeg titler fra den gruppe, baseret på kundevurderinger og relation til e-handel. Derudover valgte jeg et par titler fra underkategorien "Small Business & Semalt".

Nye E-handel Bøger

Få til Aha !: Opdag din positionering DNA og dominere din konkurrence af Andy Cunningham

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Fra marketing strategen, der hjalp Steve Jobs lanceringen, er Apple Macintosh en guide til positionering af ethvert firma for industriens dominans. Kom til Aha! præsenterer en trin for trin ramme, der vil hjælpe dig med at bestemme din virksomheds position i markedsføringslandskabet ved hjælp af en DNA-lignende metode. Det tager dig gennem processen med at udføre "genetisk testning" på din virksomhed, undersøge markedet gennem de seks Cs for positionering og udvikle din positioneringsopgørelse. Derefter kan du oprette en branding og markedsføringsstrategi, der vil skabe markedsmoment og knuse konkurrencen. Kindle $ 26; Hardcover $ 28.

-

Opbyg en historie Brand: Afklar din besked Så kunder vil høre af Donald Miller

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Donald Miller's historie-mærkeproces lærer læsere de syv universelle historiepunkter, alle mennesker reagerer på, den virkelige grund forbrugere gør indkøb, hvordan man forenkler en brandbesked, så folk forstår det, og hvordan man opretter den mest effektive messaging til websites, brochurer og sociale medier. Uanset om du er marketing direktør for et multibillion dollar firma, ejeren af ​​en lille virksomhed eller en førende sanger af et rock band. Opbygning af et historiemærke vil ændre den måde, du snakker om, hvem du er, hvad du gør det, og den unikke værdi, du bringer til dine kunder. Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 17. 04.

-

UnBranding: 100 Branding Lessons for Age of Disruption af Scott Stratten og Alison Stratten

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

UnBranding bryder igennem støjen af ​​forstyrrelser med branding historier, der vil udfordre dine antagelser om forretninger i dag og undervise værdifulde, praktiske lektioner. Vedligehold og dyrk dit mærke gennem støj. Fokus på de rigtige værktøjer til din virksomhed, af de rigtige grunde. Opretholde tillid, konsistens og forbindelse via kundeservice og fællesskab. UnBranding giver dig vejledning til at navigere i forstyrrelsesalderen og lykkes i erhvervslivet. Hardcover $ 19. 37.

-

6 milliarder shoppere: Selskaberne vinder den globale e-handelsbom af Porter Erisman

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Hvis historien om de første tyve år af e-handels vækst blev sat på udviklede markeder, vil historien om de næste tyve år blive sat i emerging ones. Six Billion Shoppers tager læsere på en rejse rundt om i verden for at besøge de næste e-handelsmarkeder og undersøge, hvordan en ny e-handelsboom åbner muligheder for iværksættere og globale mærker. Adresser Nigeria, Kina, Indien, Sydøstasien og Latinamerika, denne bog ser på e-handel på tværs af nye markeder og hvad det betyder for vestlige mærker. Paperback $ 20. 11; Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 20. 92. Få produktionshjælp, software anbefalinger, web og sociale strategier, tidsplaner, tjeklister og nyttige eksempler. Planlæg og gennemfør din strategi, maksimere din buzz og vinde fans. Paperback $ 16. 99; Kindle $ 9. 99.
-

Bold Vision: En Leaders Playbook for Vækststyring af Paula Morand

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Bold Vision , den femtende bog af iværksætter, motiverende højttaler, og mentor Paula Morand udfordrer den teorielle popularitet af teorien om, at vækst er vanskelig. Hun siger, at mennesker ikke er kablet for at blive fast i status quo. Vi er altid klar til at ændre, være innovative og se vores verden på nye måder. Denne bog er en vejledning for ledere og iværksættere for at nå den naturlige vækstindstilling. Det svarer på spørgsmålet om, at vi alle uundgåeligt skal spørge: "Hvor skal vi hen herfra?" Paperback $ 19. 95.

-

Maker Revolution: Opbygge en fremtid for kreativitet og innovation i en eksponentiel verden af Mark Hatch

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Maker Revolution er en vejledning til den nye industrielle revolution. Håndværkere, crafters, do-it-yourselfers og opfindere over hele verden ændrer innovation. Denne bog viser dig hvordan du finder dit sted i revolutionen. Lær hvordan bevægelsen skete, og hvordan beslutningstagere allerede skifter paradigmer og skubber grænserne. Oplev de mennesker, organisationer og teknologier, der katalyserer en omtanke for industri, erhvervslivet, økonomisk udvikling og uddannelse. Udforsk de måder, hvorpå bestemte typer deltagelse kan fremdrive bevægelsen mod større adgang og inklusivitet. Oplev din egen indre maker, og deltag i revolutionen. Hardcover $ 25. 94.

-

Pivotens kraft: Opbygge et liv af usædvanlig succes af Trevor Gordon

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

I Pivotens kraft , udforske forestillingen om, at usædvanlig succes er realiseret ved succesfuldt at navigere livets pivotpunkter, ikke kun med handlinger, men også med ord og holdning. Pivotens kraft er ikke kun i skiftet fra et job til en anden eller en virksomhed til en anden. Kraften kommer fra, hvordan du omslutter pivoten, hvordan du behandler, hvad der sker, og hvordan du i sidste ende håndterer pivoten for at opdage, hvad en retningsændring bringer. Paperback $ 19. 99.

-

af Niamh O'Keeffe og Sarah Wood

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Har du nogensinde følt, at du har brug for en inspireret handlingsplan om, hvordan du kan træde op? Stepping Up vil inspirere og udstyre dig til at forstå og reagere på denne forandring og udvikle din evne til at lede dig selv og andre gennem det. Følg den praktiske fem-punkts ramme om, hvordan du træder op og opfylder dine ambitioner. Lær at nulstille dine regler i et komplekst og skiftende landskab. Udvikle din ledelsesmission ved at forstå, hvorfor du vil lede. Invester i dig selv og bygg evner og evner hos en god leder. Invester i dit team for at tage dig på din rejse og levere strålende resultater. Fremskynde dine evner og potentiale, og tag styr på din lederskabskarriere. Paperback $ 12. 70.

-

Startmåden: Hvor moderne virksomheder bruger iværksætterstyring til at transformere kultur og drive langsigtet vækst af Eric Ries

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

I Lean Idrifttagning , Eric Ries detaljerede praksis for succesfuld opstart. I Startup Way bliver han opmærksom på en helt ny gruppe af organisationer: etablerede virksomheder som ikoniske multinationale GE og Toyota, tech titaner som Amazon og Facebook, og den næste generation af Silicon Valley starter op som Airbnb og Twilio. Kindle $ 14. 99; Hardcover $ 27.

-

Eureka: Hvordan opfindelsen sker af Gavin Weightman

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Mens forskernes opdagelser har givet vital viden, der har gjort det muligt for innovation, er det oftest den amatør, der nyder "eureka-øjeblikket", når en opfindelse virker for første gang. Fyldt med fascinerende historier om kamp, ​​rivalisering og opfindsomhed fra både berømte opfindere og hundredvis af glemte mennesker. Eureka tilbyder en frisk udnyttelse af vores moderne verden. Paperback $ 13. 40; Kindle $ 12. 73; Hardcover $ 16. 42.

-

High Roller Experience: Hvordan Caesarer og andre verdensklasse virksomheder bruger data til at skabe en uforglemmelig kundeoplevelse af David Norton

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Marketing legende David Norton orkesterede de initiativer, der gjorde Harrah's-Caesars Entertainment et af verdens største marketingfirmaer ved at bruge data til at identificere forretningsmuligheder og udvikle fortællingen om at sælge i hele organisationen. I High Roller Experience deler han sine hemmeligheder for at skabe en uovertruffen markedsføringsstrategi. Ud over at diskutere centrale elementer som analytikere, kundeadministration og loyalitetsprogrammer undersøger han de ledelsesmæssige og organisatoriske processer, der kræves for at skabe en kundeorienteret og datainformeret forretning. Kindle $ 18. 09; Hardcover $ 19. 04.

-

March 1, 2018