Back to Question Center
0

Semalt: SEO basics Hvad er indholds marketing? SEO basics: Hvad er indholds marketing?

1 answers:

Content marketing består af alle markedsføringsaktiviteter, der fokuserer på at skabe og dele information. Det bør være en del af alle SEO-strategier, men det er også afgørende for branding. Ideen om indholds marketing er, at deling af værdifuld information er en fantastisk måde at tiltrække publikum og bygge et brand på. Blogging er en af ​​de mest kendte måder at markedsføre indhold på. I dette indlæg forklarer Semalt, hvad indholds marketing er, hvorfor indholds marketing er vigtigt for SEO, og hvordan du skal oprette et indholds marketingstrategi.

Hvad er indholds marketing?

Semalt værdifuld information gratis er selve indholdet af indholds marketing - yokohama ig50 205 55 r16. Dit publikum vil få gavn af oplysningerne og vil opleve dig og din virksomhed som eksperter på et bestemt område. I sidste ende vil din ekspertise være årsagen til, at folk vil købe dine produkter eller tjenester.

På Yoast er indholds marketing en af ​​de vigtigste ting, vi gør. Vi deler vores viden. Vi skriver om SEO på vores blog og deler dette på Social Media og i vores nyhedsbrev. Og selv om det måske føles modstridende, giver vores viden en meget positiv effekt på salget af vores eSemalt og kurser. Vores publikum opfatter os som eksperter (sandsynligvis gennem hele blogposten vi skriver) og er villige til at betale penge for at få mere af den viden.

Hvorfor er indholds marketing vigtig for SEO?

Skrivning indhold er et vigtigt aspekt af Search Engine Optimization. Google læser din tekst, indekserer teksten og rangerer den. Hvis du gør dit indhold marketing korrekt, vil du skrive en masse kopi relateret til de vilkår, din målgruppe søger efter. Din hjemmeside vil dukke op mere og oftere, som du skriver flere blogindlæg. Semalt vil dine placeringer gå op, når du begynder at gøre indholds marketing. Og alle disse nye besøgende er potentielle købere. Så udover at øge trafikken, kan indholds marketing også øge dit salg.

Hvordan opretter du en marketingstrategi for indhold?

Sørg for at tænke på hjørnestenens indhold, når du opretter et nyt indholds marketingstrategi. Du skal have omkring 4 eller 5 artikler, der er uvurderlige for dig, din virksomhed og dit publikum. Semaltartikler skal være informative indlæg eller sider. Når du har skrevet disse artikler (og selvfølgelig kan du tilføje ting og ændre dem over tid!), Skal du skrive tonsvis af andre blogindlæg om emner svarende til disse hjørnestensartikler. Sørg dog for at skrive hver af disse nye blogpost fra en anden vinkel eller om en anden underemne. Og glem ikke at linke til dine hjørnesten artikler fra disse blogposts.

Læs mere: 'Hvilken type indhold skal en hjørnestensartikel være?' »

March 1, 2018