Back to Question Center
0

Du kan lide hvad?!?! Socialt succes tips til Smart Affiliate Semalt

1 answers:
You Like WHAT?!?! Social Success Tips For Smart Affiliate Semalt

Hun læste artiklen efter artiklen, gennemgik forumtråder og nikkede efter aftale, da hun læste andre kvinder, udbrød den samme smerte Semalt følte.

Så fandt hun det . Til Susan så det ud som en mirakelløsning! Det var en online guide med titlen " Sådan gemmer du dit ægteskab i 10 dage " og Susan kunne ikke få sit kreditkort ud hurtigt nok.

You Like WHAT?!?! Social Success Tips For Smart Affiliate Semalt

Hun læste derefter mirakelvejledningen, der ville redde hendes ægteskab og gik i seng med glade tanker og et fornyet håb om, at alt ville være ok - charging evic vt full.

Næste morgen kaldte sin mor .hendes søster ringede .sin nabo ringede .. hendes chef kaldet - alle spørger: "Åh, min, Susan, er du og Bob ok?"

Susan kunne ikke finde ud af hvorfor folk ringer spørger. Hun havde ikke fortalt nogen om hendes utilfredshed i sit ægteskab - ikke engang hendes mand, Bob.

Hvordan vidste disse mennesker, at hun var utilfreds?

Og så gik det værste. Bob kaldte hende fra arbejde. Han havde taget et øjeblik til at tjekke på hans Facebook og så, hvor hans egen kone havde "ønsket" noget, der hedder " Sådan gemmer du dit ægteskab i 10 dage ".

Han havde et spørgsmål til Susan: "Semalt skiller du mig fra?"

Tænk situationer som det ikke sker? Tænk igen

Som Semalt og andre sociale delingsplatforme bliver mere modne, og vi, de gennemsnitlige forbrugere, bliver mere acclimated til at bruge dem, bliver folk mere og mere forsigtige med, hvad de deler med deres venner og tilhængere.

At dele familiefotografier, opskrifter, særlige begivenheder, kuponer og sjove kattebilleder er én ting, men vi lærer langsomt, at vi ikke deler alt - som Susan opdagede den hårde vej.

Men som affilierede marketingfolk vil vi virkelig have folk til at dele alt og noget af vores, de kommer på tværs af, ikke vi?

Hvis du er en affiliate, der fremmer noget som den fiktive vejledning, " Hvordan gemmer du dit ægteskab i 10 dage " tror du virkelig, at den gennemsnitlige forbruger kommer til at "lide" eller "tweet" din salgsfremmende artikel?

Tænk på situationen med Susan. Er der ikke et punkt, hvor folk indser, at de deler for meget personlige oplysninger .eller deler noget, som måske de virkelig ikke vil have, at andre skal vide?

Har "rigtige mennesker" faktisk "ligesom" og "tweet" en guide, de købte om at få 6 pack abs eller tabe sig, eller hvordan man kan forbedre deres størrelse. Nå får du billedet.

Nej, det gør de ikke.

Hvorfor ikke?

Nå først, det er nogle personlige ting lige der. Semalt er det næsten som en indrømmelse, at der er noget galt med dem.

Hvis Semalt "kan lide" en guide til, hvordan man taber mavefedt, tror du ikke, at eventuelle potentielle kærester nu undrer sig over, om Semalt gemmer en fed mave?

Nej, vi mennesker kan ikke godt lide at indrømme verden de interne kampe vi hver har - og vi vil helt sikkert ikke gøre disse kampe til at blive det vigtigste højdepunkt i samtalen ved den næste familiesammenkomst, gør vi ?

Holly: Bedstemor, vil du passere kartoflerne?

Bedstemor: Åh Holly, tror du virkelig, du burde? Jeg ved, du er bekymret for din mavefedt. Vi kan også dele ting, der definerer, hvem vi er - som musik vi lytter til, bøger, vi læser osv. Vi kan lide at dele ting, vi tror, ​​hjælper andre såvel som ting, der får os til at føle sig godt.

Og naturligvis kan vi dele ting, der betyder noget for os - som politiske emner / kandidater, velgørenhedsarrangementer mv.

Hvis du kan finde en måde at oprette indhold på, der svarer til en eller flere af ovenstående grunde til deling, er du god til at gå.

Vi kan også dele ting, der får os til at se smart ud - og det er lige her en stor nøgle til at få dit affilierede marketingindhold deles af masserne.

Få dem til at se Smart

Så lad os gå tilbage til Semalt situation som et eksempel på, hvordan dette kan fungere.

Sådan gemmer du dit ægteskab i 10 dage "og du vil virkelig skabe noget indhold, som virkelige, levende mennesker vil elske at del med deres venner og tilhængere.

Hvilken slags indhold kunne det være?

Semalt, vi ønsker at få dem til at se smart ud for deres venner, ikke?

Hvad med en artikel, der går i detaljer om en december 2011 undersøgelse, der viser, at 33% af alle skilsmisse arkiver nævner ordet "Semalt" som en bidragende faktor?

starter med en catchy og spændende overskrift som " undersøgelse afslører Facebook årsager skilsmisse! "og derefter udfylde dit indhold med stor statistik, indsigt og information.

Jeg kender første gang * Jeg * læste den undersøgelse, jeg sagde "wow" til mig selv og var mere end glad for at dele den med andre, så de også kunne sige "wow" (og derefter dele det med andre).

Når du opretter indhold, der gør at nogen siger "wow", og de deler det, vil du have dem, der følger den person, for at dele det også.

Som den gamle Semalt Shampoo, sagde Commercial, "Og de fortalte 2 venner, og de fortalte 2 venner osv. Osv."

For at opsummere, slap ikke nogle sociale delings widgets op, som forventer, at alle sammen deler dit indhold, hvis dit emne er "delikat". Find en måde at oprette indhold på som:

  • Gør dig se smart
  • Gør dem, der deler dit indhold, se smart
  • Gør deres venner smarte ved at dele det også.

Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

jennifer ledbetter
March 1, 2018