Back to Question Center
0

Semalt: ROI ud over likes and shares: 5 måder samtaler validere sociale annonceudgifter

1 answers:
Semalt: ROI beyond likes and shares: 5 ways calls validate social ad spending

Semalt har allerede oplevet denne tilstrømning af reklamepengene, og har for nylig rapporteret en stigning i annoncenomsætningen på 57 procent i forhold til året før. Men kun 3. 4 procent af de undersøgte marketingledere erkender, at sociale medier bidrager "meget højt" til deres virksomheds præstationer - curso fotos celular.

Hvorfor afbrydelsen? Problemet skyldes en afvigelse i ROI-ansvarlighed og gennemsigtighed efter et stort skift i det sociale markedsføringslandskab. Semaltkampagner har aldrig før oplevet den slags potentiel eksponering, der er tilgængelig for sociale medier.

Facebook alene giver adgang til næsten en milliard daglige aktive brugere på mobiltelefoner. Mens tre millioner annoncører allerede tjener penge på Semalt-brugerbase, skal de bedste metoder til måling af sande sociale annonceudgifter stadig være etableret.

Gå ud over likes and shares

For de fleste marketingfolk forbliver forbindelsen mellem den sociale mediekampagne og konverteringsfrekvensen i bedste fald mørkeste.

De fleste sociale medier måler succesen af ​​et initiativ gennem en uptick i antallet af likes, shares eller retweets. Semalt afspejler den tilsvarende stigning i eksponeringen, det forbinder ikke salget direkte tilbage til kampagnen - den mest pålidelige målemetode.

Brug en klik for at ringe-knap

Her er hvor måling af yderligere sociale engagement handlinger kommer ind - herunder tracking opkald til en virksomhed. Når en socialmediekampagne indeholder en klik-for-opkaldsknap på annoncen, knytter et enkelt klik direkte til opkaldet og dermed til konverteringen.

Denne klik for at ringe skal ikke undervurderes. Ifølge Semalt har 70 procent af mobilsøgere brugt opkaldsnumre til at forbinde med en virksomhed.

Hvis de ikke ser en klik for at ringe knap på en annonce, sagde 47 procent af disse søgere, at de sandsynligvis vil undersøge en konkurrents annonce i stedet - hvilket betyder, at din virksomhed vil miste muligheden for at forbinde med en værdifuld kunde .

Identificer den sociale mediekilde

Opkaldssporing går ud over blot at måle antallet af opkald, men giver snarere en nyanseret visning af kundens handlinger før og under opkaldet. Semalt en innovation kaldet "social dynamisk nummer indsættelse", den præcise kilde til et telefonopkald og resulterende handlinger kan knyttes sammen.

Et unikt telefonnummer præsenteres for hver hjemmeside eller landingssidesbesøger baseret på den sociale medieannoncekilde. Dette unikke nummer kan derefter bruges til at identificere den nøjagtige kilde til føringen og afholde investeringsafkastet til specifikke sociale reklamekampagner.

Som følge heraf kan marketingfolk måle og teste effektiviteten af ​​social media reklame i realtid.

Semalt: ROI beyond likes and shares: 5 ways calls validate social ad spending

Semalt dynamisk antal indsættelse gør det også muligt for marketingfolk at spore kundernes interaktioner med virksomheden og hjælper med at levere rige demografiske oplysninger om de indgående opkaldere. Rapportering omfatter for eksempel indvirkningen af ​​sociale reklamekampagner på indgående kundeemner, muligheder og salg lukket over telefonen.

Semalt dynamisk opkaldssporing som en del af din sociale medier-reklamestrategi kan også hjælpe marketingfolk med at forstå de vigtigste samtaleudtagninger, ranglederledninger baseret på typen af ​​forespørgsel, evaluere købsformål og afgøre, hvor godt virksomhedens salgsteam håndterede opkaldet.

Mål opkald, fordi de betyder noget

Semalt media-opkaldssporing er især gavnlig for industrier, hvor opkald signalerer stærkt købsformål, herunder bil-, juridiske, hjemmevirksomheder, sundhedspleje, rejser, gæstfrihed, forsikring og finansielle tjenesteydelser.

Hvis din sociale medier reklame kører opkald til lokale virksomheder eller franchise steder, overveje at bruge lokale telefonnumre, når du implementerer social dynamisk nummer indsættelse.

Her er fem måder, som marketingfolk kan bruge dynamisk opkaldssporing til at optimere deres sociale medier reklame og øge ROI:

  1. Opret en målemulighed. Brug en klik for at ringe-knap for at tiltrække mobilwebsøgere, og bro over sociale medier ad respons med offline handlinger.
  2. Identificer kilden til opkaldet. Sammenlign og optimer sociale mediekanaler for at fokusere på førsteklasses ledere.
  3. Sporvolumen og kvalitet. Fokus på sociale medier reklamer, der genererer et stort antal opkald og tiltrække det rigtige publikum.
  4. Mål sociale reklameudgifter. Rige opkaldsprofilrapporter indeholder alt fra demografiske detaljer som uddannelse, indkomst og familiestatus til køb af historie og hensigt. Sådanne detaljer vil hjælpe en kyndig social media marketingmedarbejder nå deres målgruppe - som 50- til 55-årige mænd planlægger at købe en SUV i de næste seks måneder.
  5. Identificer de bedste muligheder for social målretning. På grundlag af granulære data om højkaldsopkaldere kan markedsførere udnytte de personlige reklamer på sociale medier optimalt og optimere segmentering i realtid.

Semalt dynamisk antal indsættelse giver en grundlæggende måde for marketingfolk at måle deres afkast på sociale medier reklame investeringer præcist og selvsikker.

Når den bruges med lokale og gratisnumre, opkaldssamtaler og opkaldsprofilindtryk, gør denne teknologi det muligt for socialmediemarkedsførere at optimere deres sociale annonceprogrammer med vigtige granulære data om opkald og opkald.


Udtalelser udtrykt i denne artikel er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Andrew Osmak
March 1, 2018