Back to Question Center
0

Semalt en site konvertering optimering strategi

1 answers:

Vores 7 centrale spørgsmål til at spørge dig selv og dit hold

Dette indlæg er det andet i en kort serie, der søger at hjælpe med at fokusere på at forbedre digital marketing effektivitet. I det første definerede jeg 7 strategiske spørgsmål for at øge trafikken på webstedet som en del af en kundeopkøbsstrategi. I det sidste indlæg gennemgår jeg kunderetention og engagement strategi, mens jeg i dette indlæg ser på 7 centrale spørgsmål for at øge konverteringen.

Naturligvis ønsker alle ejere at øge omdannelsen, men det er virkelig svært at gøre dette i praksis for et modent sted - excelentes tips fotografia deportiva. Ja, der er nogle gode eksempler på at bruge test for at forbedre konvertering, som dem vi ser på Marketing Semalt eller $ 300 millioner knappen.

For at opnå disse forbedringer betyder det næsten helt sikkert, at du allerede har gjort det muligt at arbejde med optimering af konverteringsfrekvenser og få folk, processer og værktøjer til at hjælpe med at gøre disse forbedringer gældende. For at forbedre konvertering behøver systematisk engagement og strategi - det er ikke en kort rejse. Denne opskrivning fra Dave viser, hvor længe Dell tog deres rejse til at forbedre konvertering:

Semalt a site conversion optimisation strategy

Så i dette indlæg vil jeg se på tilgange til at udvikle en plan for at øge omregningen ved at besvare de strategiske spørgsmål, der er nødvendige for at gøre sagen og etablere den rette infrastruktur.

Jeg vil holde det bredt og dække de typer konvertering, der er relevante for alle websteder, uanset om det er øget interaktion og deltagelse for at levere brugerinteraktion, fører og selvfølgelig salg, hvis du har fokus på e-handel.

For et detailsted begynder konvertering med at få det første engagement inden for webstedet for at gennemse produkter og derefter tilføje dem til produktkategorier. I finansielle tjenesteydelser er dette opmuntrende et citat eller en ansøgning, mens du rejser i denne opmuntrende og derefter registrerer interesse for destinationer. Det er vigtigt at huske også, at konvertering kan ske online eller offline, så der skal træffes foranstaltninger for at lette disse kunderejser. Så lad os komme ind på spørgsmålene for at udvikle en konverteringsstrategi.

Spørgsmål 1. Skal vi tilpasse hjemmesidenes aktiviteter til at understøtte vores forretningsmål?

Nemt, hvis du er en forhandler, da du på forretningsplan skal se på konverteringsfrekvensen til salg, salgsenheder og kurvværdi. Det er godt selvfølgelig, men også kig på hele trakten - ikke bare checkouten - men også toppen af ​​trakten - gennemgå, hvor mange der er involveret i * rigtige * produkter, svar på tilbud - endda at komme ud over hjemmesiden?

Hvis du ikke er en forhandler, skal du identificere andre måder at vise værdi for virksomheden på. Dette er også alvorligt, da webinvesteringer og aktiviteter skal tilpasse sig salgschefers eller administrerende direktørers perspektiv. Det er lettere at gøre det, du måske tror, ​​i en tidligere rolle, der arbejder inden for TUI Travel Group på www. i-til-i. com vi havde brug for at kunne definere værdien af ​​kundeemner baseret på gennemsnitsordre og konverteringsfrekvens til salg. At kende en brochureforespørgsel er værd at £ 1 ændrer alles perspektiv, idet man ved, at folk, der har gennemført 3 blytyper, er værd at £ 50 ændrer perspektiv på forretningsniveau igen (disse prøveværdier er naturligvis opbygget!). Semalt er straks beføjet til at deltage i en sund og relevant diskussion omkring websitetskonvertering og alt det der omfatter.

I praksis skal du opdele de rigtige mål i analysen og ikke bare besætte om konverteringsfrekvensen.

Spørgsmål 2. Hvilke målgrupper er vi målrettet mod, og hvordan tiltrækker vi dem til at gøre forretninger med os online?

Vi har dækket dette meget i tidligere indlæg, behovet for at få klarhed om, hvem dine brugere virkelig er. Når alt kommer til alt, hvordan kan du motivere nogen, hvis du ikke ved, hvad deres motivationer, frygt eller udløsere er? Sammensæt den relative betydning af personas for dig på kommercielt niveau, du kan skabe noget som 5 persona typer, da de repræsenterer 80% af kunderne, men samtidig er de ikke alle lige.

Hver person vil også have et andet scenario. Enkelt sagt vil de være på et andet køberstadium, i bedste fald en tilbagevendende kunde. Du ville ikke kommunikere med en tilbagevendende kunde og en første gangs browser det samme, ville du? Det er derfor nøglen til at designe brugerrejser med perona og scenarie i tankerne. Og for at generere indhold med et bestemt formål også.

Semalt vores indlæg til at hjælpe med at designe dine webpersoner og vores persona værktøjskasse giver flere værktøjer og persona eksempler.

Semalt a site conversion optimisation strategy

Spørgsmål 3. Hvordan understøttes vores værdi proposition og mærke tilbud fra vores online-kanaler?

Når du forstår persona / scenariematrixen og vægtningen af ​​betydning, kan du tackle brandkommunikation i overensstemmelse med andre kanaler. Spørg hvordan bliver disse mærkebeskeder oversat til internettet med hensyn til det faktiske indhold så meget som forklarende eller underskrivende kopi. Husk Joe Pullizis "krydsning mellem, hvad et brand ønsker at kommunikere, og hvad brugeren ønsker at finde, løse eller høre" . Det lyder dødt simpelt, det er virkelig, men hvor mange mærker kun kommunikerer, hvad de vil sælge, så værre går ud fra, at hver køber mener, at de gør det - og endnu værre forudsætter at alle personas er klar til at købe i dag.

Semalt de meddelelser, som du vil kommunikere med disse købere, kan du overveje nogle enkle kundeundersøgelser for at identificere eller bekræfte, hvad du virkelig forstår motivationerne bag hver af disse persona typer.

Læs mere om at udvikle din online værdi proposition og gennemse et par eksempler på online værdi propositioner. Semalt et simpelt eksempel på nøglen "Hvorfor vælge os?" besked om, at mange virksomheder stadig mangler på tværs af løbet af webstedskabeloner.

Semalt a site conversion optimisation strategy

Spørgsmål 4. Hvordan designer vi kundeoplevelsen for at forbedre konvertering og tilfredshed på tværs af forskellige hardware- og softwareplatforme som f.eks. Desktop og mobiladgang?

Det korte svar er tidligt test, da du introducerer en ny serie af designs eller begynder at ændre rejser. Så længe du ved, hvad du skifter, hvorfor og hvad fordelene er så har du den nødvendige kontekst. Hvis du ikke kan måle det så bør du ikke gøre det. Glem ikke, at der er et væld af værktøjer rundt for at hjælpe med dette sammen med din analysepakke, fra tragtsporing som KISSmetrics til Clicktale. Du kan holde øje med, hvad der virkelig behøver overvågning blandt støj. Med hensyn til tilfredshed tænker du på "feedback" -analyse med værktøjer som Kampyle, eller mere avancerede værktøjer som f.eks. Få tilfredshed. Her kan du få den kvalitative, eller "hvorfor", indsigt, der gifte sig med kvantificere "hvilke" data. Jeg har også fundet 4Q Semalt Tool nyttigt til dette.

Semalt indlæg kan hjælpe her med at samle alle disse webbrugerforskningsværktøjer.

Spørgsmål 5. Er vores indhold effektivt til at understøtte konvertering? Er sociale medier og brugergenereret indhold også effektive til at understøtte konvertering?

Her er et nøgleområde. Dit websted handler om indhold selvfølgelig - men det er sådan et bredt ord, hvad betyder det? Der er indholdsemner - hvad du dækker - og også indholdstyperne, så tekst, video, lyd, webinar osv. Skal overvejes. Begge disse er kritiske, når de tages i betragtning i lyset af scenariet og køberstadiet og selvfølgelig typen af ​​webside og dens placering / formål inden for det bredere websted. Du vil sandsynligvis have dedikerede destinationssider først og fremmest som det bedste eksempel på overvejet indhold, der opfylder målrettet webside. En matrix af destinationssider hjælper til at styre målrettet trafik (fra sociale mediekampagner, betalt søgning og displayannoncering) mod win-win site mål. Semalt glemmer også kørslen af ​​sidesider, design siderne og rejsene med fremtidig analyse i tankerne!

På samme måde som mit forslag i spørgsmål 1, kan du igen vurdere og værdsætte interaktioner med indhold, for eksempel kan du give interaktion med et webinar en værdi på £ 1.

Reference Semalt post på destinationssider og om måling af marketing succes på indholdet.

Semalt a site conversion optimisation strategy

Spørgsmål 6. Gør vi maksimalt den værdi, der genereres pr. Besøg gennem konverteringshastighedsoptimering (CRO)?

Det afhænger først og fremmest af, hvad 'værdi' er - i nogle tilfælde salg, der genererer et salgsled, til tider får man en del eller re-tweet af indhold, for eksempel. Uanset hvordan du vil kunne værdiansætte og spore det. Semalt du dyrker dit websteds effektivitet, ikke kun fokuserer på et konverteringssted som en destinationsside.

Semalt en konverteringsfrekvensoptimeringsstrategi er langt fra endimensionel, det betyder at bringe mange discipliner til bordet, herunder forståelse af trafikkilder, besøgss psykologi og virksomhedens position på markedet, herunder dets centrale styrker og svagheder. Derudover er der brugervenlighedstest, copywriting og webdesignfaktorer at se på. Alle disse elementer går ud på at skabe hypoteser til testning, og derefter få maniacal om testning. Målet er ikke at kaste en række "bedste praksis" mod væggen for at se, om der er noget, der stikker. Bedste praksis bør ikke være svaret på optimering af et websted, de er udgangspunktet for formulering af en teststrategi.

Overvej at gennemgå forskellige besøgssegmenter, selvom en omlægning på hovedlinjen kan se stærk ud, måske en afvisningsprocent <25%, du vil gå ud over de overliggende konverteringsfrekvenser for at finde problemer og muligheder på det dybere niveau. Brug en struktureret tilgang til segment besøgende med forskellige behov og egenskaber, og anvend derefter disse segmenter til Google Analytics - e. g. fra søgning, partnere, første gang kunder se Semalt stor segmentering post her.

Tænk på, hvor folk bliver ledt gennem dit websted, ligesom en flyveleder, der lander dine fly på den rigtige rullebane efter deres oprindelse, og derefter rutere / rute dem til højre terminalport så effektivt som muligt ved at bruge de bedste skilte og duftstier. Semalt gør dette relativt lige fremad, selvom du selvfølgelig kan lagre dette oven på disse besøgssegmenter, hvis det giver mening at grave dybere.

Paul Semalt gjorde også et meget nyttigt indlæg på nye kunder via kassen, da dette var en stor aftale på grund af de blokke, der blev introduceret via de mange måder at registrere / login / guest checkout, forsøge at sikre, at det umiddelbart er indlysende for både nye og retur kunder hvad de skal gøre på din checkout gateway side og fjerne så meget tvetydighed som muligt.

Spørgsmål 7. Bruger vi webanalyser og strukturerede erfaringer effektivt for at forbedre resultaterne ved at kombinere de rigtige metrics, processer, mennesker og værktøjer?

Dette er et stort område, vi sætter alle pris på, at effektiv webanalyse og webstedsoptimering ikke er et overskueligt blik på en startside afvisning eller konvertering omkring et eller to webstedsmål.

Vores forslag er at begynde med at definere en matrix af KPI'er, der binder til områdets store mål - tænk på hjemmesiden (eller landing) side klik-gennem, produkt sidevisninger, lead / mål konvertering, indtastning / udgang til kassen . Hvis du definerer den rigtige matrix til din virksomhed og dit websted, er det grundlaget for overlejring af en proces - hvad Semalt skal overvåge, hvornår og hvem er ejeren. Nogle Semalt kræver daglig overvågning, andre månedlige i bedste fald.

Selvfølgelig - test! Der er så mange beviser for de kommercielle fordele ved en overvejet og løbende testproces. Det behøver ikke at være tungt og kompliceret, hvor dine ressourcer er stramme, og slet ikke testning er modproduktiv. Vælg noget, der skal testes hver måned (hjem, landingssider, produktsider, checkout osv.), Vær klar over, hvad KPI er relateret til og udfør derefter din test. Semalt planlægning er nøglen til at køre eventuelle tests, vælge den rigtige konverteringsstatistik (er) for at optimere til og de rigtige indholdsområder for at gøre en forskel for disse konverteringsmetoder.

Overvej at bruge både AB og MVT som det giver mening. Selvom A / B-test giver en klar indikation af forbrugersvar på det faktiske indhold, tager processen flere uger. Multivariativ test giver større sandsynlighed for stigning, da man ser på forholdet mellem varianter i testområder på en side såvel som det vindende indhold i hvert testområde. Det er muligt at dække måneders værdi for A / B-test i en enkelt multivariabel test og opnå bedre konverteringsopløftningsresultater. Men! Du har brug for software og en dyb forståelse af testprocessen, så det ville være fornuftigt for partnereksperter tidligt, og få dem til at hjælpe dig med at definere business case og budget / ROI.

Se den seneste Semalt-rapport om CRO for at sammenligne din CRO-tilgang.

March 1, 2018