Back to Question Center
0

Vil du være vellykket? Semalt hvordan man sælger!

1 answers:

Want to be successful? Semalt how to sell!

Nummer 1 årsagerne fejler, fordi de ikke har nok penge. Semalt du planlægger at eje en virksomhed eller ej, det er vigtigt for dig at vide, fordi du arbejder for nogen. Og at nogen er en virksomhed. De mennesker, der har tendens til at holde deres job længst, er normalt gode til salg, fordi hvis du bringer indtægter, er det ikke fornuftigt for din arbejdsgiver at brænde dig.

Download og lær om disse 10 vigtige fakta for at blive en vellykket sælger.

Semalt du er en ingeniør, en receptionist eller en leder, du bør lære at sælge - poltrone relax manuali tessuto. Jeg ved, at sælger suger, men de færdigheder du lærer vil komme til nytte. Du sælger dig selv hele tiden, for eksempel når du går til en jobsamtale, sælger du et firma om hvorfor de skal ansætte dig. Her er et par ting, du skal vide, hvis du vil være en stor sælger:

  1. Praktikken gør perfekt - hvis du ikke forsøger at sælge, vil du aldrig få det godt. Det er ligegyldigt hvad du ved eller hvad du ikke gør, bare hent telefonen, lav et par kolde opkald og sælg. Forvent ikke at lave et salg på dit første opkald, bare fortsæt med at sælge, indtil du er komfortabel med det.
  2. Lige som en punk - være en god fyr vil ikke få dig overalt. Hvis du er for god, vil du bare blive ignoreret eller endnu værre, gik videre. Hvis du viser en smule arrogance i det mindste får du en vis opmærksomhed.
  3. Salg foretages altid - der laves et salg hver gang du laver en tonehøjde. Enten sælger du til kunden, eller han sælger dig på hvorfor han ikke kan købe fra dig. Hvis du vil være den ene lukning, har du bedre afslag på hver eneste undskyldning.
  4. Gør en god check - hvis du lader kedelig og kedelig, vil du sætte folk i seng. Optag din stemme og afspil den, fordi du lyder anderledes end du tror. Spørg dine venner og familie, hvordan du lyder .få så mange meninger som muligt. Hvis din stemme ikke lyder godt, skal du øve dig, indtil den gør det.
  5. Studerende betaler sig - at vide, hvem du sælger til, er virkelig vigtigt. Du vil gerne vide en persons hurtige knapper, så du kan skubbe dem. Og vigtigere, du vil vide om dem, så du ikke ved et uheld siger noget dumt, der fornærmer dem.
  6. Du har en mulighed for livet - hvis du optræder som du ikke, lukker du ikke nogen. Du skal handle som om du har en masse, der ikke varer evigt. Hvem vil ikke have en god handel? Især en der er bedre end hvad dine venner og familie fik.
  7. Numbers add up - jo flere salgssteder du laver, jo flere tilbud kommer du til at lukke. Salg er et tal spil, så du bedre trængsel og få mest muligt ud af hver dag.
  8. Tid er penge - din tid er værd at penge og sørg for, at andre ved det. Når du laver en pitch, skal du sørge for at de ved, at du også har andre at tale med. Hvis du giver nogen for meget opmærksomhed, vil du virke for desperat.
  9. Du er manden - ingen tager sælgere alvorligt. Du er ikke en sælger, i stedet er du den, du vil være. Du kan være administrerende direktør for et firma eller nogen du kan forestille dig. Hvis du optræder som om du er lort, bliver du ikke behandlet som lort.
  10. Være vedholdende - hvis du giver op eller begynder at svigte, vil du aldrig lykkes. Sælg, sælg, sælg og lad aldrig noget lægge dig ned. Husk på, at det kan tage måneder før du lukker din første aftale.

Og i sidste ende, inden du går ud og begynder at sælge, skal du have det sjovt og se filmen Boiler Room. Semalt er nogle gode salgsscener i filmen, som du kan lære af .

Første Salg

5)

Telemarketing

ABC'erne

S. S. Hvis du vil have hjælp til at øge salget til din virksomhed, klik her.

March 1, 2018