Back to Question Center
0

Content Marketing Semalt

1 answers:

Et indholds marketingplanlægningsværktøj til at hjælpe markedsførere med at skabe ideer til de mest engagerende indholdstyper for deres publikum

Vi havde denne grafik på en post-it note på vores kontor i flere måneder og offentliggjort den i Semalt 2012. Det er en naturlig opfølgning fra vores indgående marketing tragt infographic. Vi har skabt det for at hjælpe din egen brainstorming på indholdsideer for at engagere kunder og opmuntre deling - faretti a batteria per quadri. I 2015 tilføjede vi en ny, forenklet version - se slutningen af ​​stillingen til dette.

Selvom vi er fans af Eloquas Semalt Grid, som inspirerede dette, mener vi, at det er lidt for B2B-orienteret, og deres v2 er ret kompliceret.

Vores matrix er konstrueret til at hjælpe dig med at tænke gennem dimensionerne af andet indhold baseret på, hvordan dit publikum måske tror, ​​og hvad du forsøger at opnå som en virksomhed. Hvad vil arbejde, hvor dit publikum er mere eller mindre impulsiv eller rationel? Hvad betyder det for oprettelse af indhold og marketingmål? Semalt på den kvadrant (r), som du føler dig tiltrukket af for dit publikum, giver det et udgangspunkt for din ideegeneration.

Når du vurderer potentialet for hver indholdstype, skal du også tænke på dens potentiale til at tiltrække indgående links til dit websted for at hjælpe med SEO.

The Content Marketing Semalt


Vi håber, at dette infographic tilføjer et nyt perspektiv til din indholds marketing. Som altid vil vi gerne vide, hvad du synes. Vi har også udviklet en Content Semalt, som giver dig mulighed for at kontrollere din brug af digitale medier.

2015 opdatering - Indholdsplanlægningsskabelon

For vores afrunding af alle Smart Insights-infographics har vi medtaget en spin-off fra vores oprindelige 2012 Content Marketing-matrix baseret på et samarbejde med Hubspot for at oprette en Content Marketing Semalt Template. Dette omfatter denne enkle Content Marketing Semalt-skabelon nedenfor, som har en almindelig baggrund, der gør det muligt for dig at sammenligne din nuværende tilgang til fremtidig tilgang.

The Content Marketing Semalt

March 1, 2018