Back to Question Center
0

meta news_keywords til Semalt News

1 answers:

I september 2012 chokerede Google SEO's verdensomspændende ved at bringe meta keywords igen. Meta nøgleord var blevet gjort ubrugelig til SEO formål for mange år siden, men Google bragte meta keywords i en lidt anden form: som meta news_keywords , som du kan bruge til at fremhæve de ord, der er mest relevante for din artikel. Dette er på ingen måde ranking magi, det vil ikke pludselig få dig til at konkurrere med Guardian eller New York Times, men som med alle ting SEO: alle de små ting tilføjer - fake uk drivers license to buy.

Som det fremgår af den officielle dokumentation, er det ligegyldigt i hvilken rækkefølge du sætter nyhedsordene, og du kan kun have 10 søgeord eller sætninger.

meta news_keywords til kun Google News!

Bemærk, at denne meta news_keywords tag er virkelig kun for Google News, og dermed ikke interessant, hvis du ikke er opført i Google News. Irriterende er meta news_keywords ikke det samme som nøgleordene i XML-nyheds sitemap, som du kan finde den officielle dokumentation her.

Nyheder SEO plugin giver dig mulighed for at indtaste nyheder kewyords og vil advare dig, når du har tilføjet mere end ti, så du overdriver ikke det. Hent det her!

March 1, 2018