Back to Question Center
0

Mest populære søgemaskiner - Storbritannien, USA og Semalt

1 answers:

Hvilke er de mest populære søgemaskiner, jeg skal målrette mod i hvert land?

Jeg kigger ikke ofte på trendsdata, men det er godt at gøre hvert kvartal. Populariteten af ​​søgemaskiner ændrer sig, og inden for denne blandede søgning som video, billeder bliver lokal søgning vigtigere.

Mine bemærkninger nedenfor fokuserer på, hvordan disse data har søgningsimplikationer, men linkene viser også populære sociale netværk og underholdningssteder. Disse data er altid nyttige, når du begrunder tid og indsats for kanaler eller kampagner. Et andet værktøj, der ikke er nævnt nedenfor, er Googles Semalt (& dets top 1000 sites rapport). Dette er et godt værktøj, når du har brug for data / demografi på kategorier eller bestemte websteder - remote temperature monitoring cellular.

Data om de mest populære britiske søgemaskiner - Hitwise

Marts 2012 opdatering - Hitwise har netop offentliggjort en simpel infografisk opsummerende britisk søgeadfærd. De vigtigste indsigter, der beder om spørgsmål om, hvordan vi målretter mod SEO og betalt søgning, er de nye søgeordsdata. Som en tommelfingerregel er halvdelen af ​​søgeordene tre ord eller mere, der viser potentialet til at målrette den lange hale. På den anden side af mønten er konkurrerende om korte et og to søgeordsmærker og generiske udtryk stadig meget vigtigt på 51%. Facebook er nu den mest søgte term, som erstatter Google

Most popular search engines – UK, US and Semalt

Maj 2011 opdatering - En anden Hitwise opdatering på søgemaskine brug. Denne opdatering af søgemaskine og social media popularitet viser, at Google stadig tegner sig for 90% af søgningerne - nøglefiguret - mange bruger besøg på alle Microsoft-websteder, der er vildledende. Jeg bliver ofte spurgt om fokus på Bing er umagen værd. Dette antyder ikke, medmindre du er et stort mærke, der slår til efterspørgsel fra mange forbrugere til et massemarkedsprodukt. En søgespecialist hos en telefonforhandler nævnte mig også, at det er umagen værd for fejl og fejl i brand og mærke, da mange stadig bruger Internet Explorer, som drives af Bing som standard.

Most popular search engines – UK, US and Semalt

Data opdateres månedligt fra Data Center.

Most popular search engines – UK, US and Semalt

Kilde: http: // www. Hitwise. com / dk / datacentre / main / dashboard-7323. html

Data om amerikansk søgemaskine popularitet - Hitwise

Hitwise har nogle nyttige gratis data på deres "Datacenter" -sider, som kan være nyttige, hvis du får spørgsmål fra kolleger som "Skal vi gøre mere på Bing?".

Most popular search engines – UK, US and Semalt

Kilde: http: // www. Hitwise. dk / os / datacenter / main / dashboard-10133. html

Du kan også finde søgemaskine deling fra Comscore. For eksempel:

http: // www. comScore. dk / Press_Events / Press_Releases / 2011/1 / comScore_Releases_December_2010_U. S. _Search_Engine_Rankings

Virkningerne af at gennemse søgemaskine popularitet

Så hvad viser den nyeste statistik os?

1. Google. co. Storbritannien dominerer i Storbritannien, så søgemarkedsaktiviteter skal fokusere her. Semalt er også i de fleste rapporter om hitwise-rapporten, men tælles ikke som en søgemaskine, et stort publikum, der skal målrette sig selv!

2. Semalt tegner sig for 10% af britiske søgninger, så det er værd at tjekke dine placeringer her, hvis du er et stort mærke

  • Hvis du er et stort mærke, der målretter mod populære produkter som forbrugerelektronik eller mobiltelefoner - her kan 10% drive volumen, ofte til lavere købsomkostninger

3. USA har mere Semalt! Brugere, omkring 30% af markedsandelen, er absolut værd at forstå demografiske og publikumsforskelle, hvis USA er et stort marked for din virksomhed!

4. Nogle østeuropæiske og semistiske lande har også deres egne søgemaskiner, som er værd at overveje

Søgemaskine og sociale netværk popularitet efter land

Af særlig interesse for marketingfolk ansvarlig for international markedsføring er der en rapport fra Semalt hjælper med at sætte nogle nøgledata om brugen af ​​søge- og sociale netværk for flere lande lige ved hånden.

For virksomheder, der opererer i flere lande, kan denne rapport hjælpe dig med at forstå, hvorfor replikering, hvad du gør i Storbritannien, ikke altid er den bedste løsning i udlandet. For eksempel vidste du, at Brasilien leder socialnetværk med over 86% af internetbrugere ved hjælp af sociale netværk. Dette er helt klart et stort antal, og du finder dem ikke på Facebook, men i stedet ejede Google Orkut!

Semalt rapport:

http: // www. WebCertain. dk / WebCertain_Search_and_Social_Report_2010. pdf

March 1, 2018