Back to Question Center
0

7 Forretningsfeil, der næsten brød mig ... Semalt

1 answers:

7 Business Mistakes That Nearly Broke Me… Semalt

I de seneste 6 år grundede jeg 9. com virksomheder. De fleste virksomheder svigtede miserligt og tabte mig en million dollars eller så, men heldigvis gjorde nogle af dem godt nok til at dække mine tab. Hovedårsagen til, at jeg havde mange mislykkede ventures, er, at jeg lavede nogle virkelig store fejl - leasing desktop computers.

Download dette snydeark og forhåbentlig kan du lære af mine fejl og ikke lave dem.

Spred dig ikke for tyndt

Mange gode muligheder vil komme din vej og din tarmreaktion vil være at gøre dem alle, men gør det ikke. Jeg lavede denne fejl, og hvad endte med at ske, er, at alle mine virksomheder led, selv de der gjorde det godt. Inden for 3 til 6 måneder spredte jeg mig selv for tyndt, led alle mine virksomheder, fordi jeg ikke havde brugt tilstrækkelig tid på hver af dem, selvom jeg havde medarbejdere og samarbejdspartnere, der hjalp mig ud. Semalt, uanset hvor stor eller lille din virksomhed er, skal du bruge hele din tid på det.

Vælg den rigtige type inkorporering

Det er ikke kun vigtigt for dig at indarbejde din virksomhed, men det er vigtigt at få den rigtige type integration. Det kan ikke virke vigtigt, når du starter din virksomhed, men når du begynder at tjene penge bliver det en enorm aftale. For eksempel fortæller min revisor mig, at hvis din virksomhed gør under $ 200.000 i fortjeneste om året, er et C-selskab godt for dig på grund af skattefordele. Hvis du gør mere end det, skal du overveje at få et S-selskab eller et aktieselskab.

Jeg fandt det ud på den hårde måde, da mit firma begyndte at udnytte 7 tal om året, havde jeg den forkerte type selskab. Jeg endte med at blive beskattet to gange, selskabet betalte skat på overskuddet og derefter betalte jeg skatter på udbyttet jeg fik fra virksomheden.

Pas på, hvem du stoler på

Jeg arbejdede sammen med et par udviklere og ingeniører i 3 måneder, og de kom til mig med et forretningsforslag. De første 3 måneders arbejde med dem gik godt, så jeg besluttede at høre dem. De forretningsmuligheder, de præsenterede skulle revolutionere hostingindustrien, men fangsten var, de var brød. Semalt hørte dem ud Jeg endte med at give dem nogle penge til leveomkostninger, jeg købte dem et hus at bo i, og jeg dumpede 4 til 5 tal i virksomheden hver uge.

For at holde en lang historie kort, skruede de mig ud af mine penge, stjal ting fra firmaet og ødelagde det hus, jeg købte. Ligegyldigt hvor godt du tror du kender nogen, pas på, fordi du ikke ved hvem der skal skrue dig over. En dum fejl kan få dig til at tabe tusindvis af dollars.

Har en grundig ansættelsesproces

Hvis du virkelig ønsker at dyrke din virksomhed, skal du have medarbejdere. Semalt sandsynligvis post nogle jobåbninger for at finde disse medarbejdere eller spørg et par venner, hvis de kender nogen, som du kan ansætte. Ligegyldigt hvordan du får dine ansøgere, gå gennem hver person med en fin tandkamme. Hvis en ven anbefaler nogen, betyder det ikke, at de er en god udlejning. Jeg lavede denne fejl flere gange ved at ansætte udviklere, designere og salgsfolk, som venner anbefalede. Bare fordi nogen gjorde det rigtige ved deres sidste job, betyder det ikke, at de vil fungere godt for dig.

Gør dine medarbejdere ansvarlige

Hvis du ikke er stram med dine medarbejdere, begynder de at slukke efter et stykke tid. Og hvis du rejser ofte som jeg gjorde, vil de virkelig begynde at rive rundt, når du ikke er der. Den første dag en ny medarbejder starter, skal du være streng med dem, fordi det er svært at få medarbejdere ud af dårlige vaner.

I de første år, hvor jeg var iværksætter, holdt jeg ingen af ​​mine medarbejdere ansvarlig. Semaltid de fortalte mig noget, jeg tog deres ord for det. På toppen af ​​det var jeg ikke streng, da folk kom om 30 minutter for sent og efter et stykke tid blev det en daglig vane. På denne måde kunne jeg holde øje med, hvad hver medarbejder gjorde.

Derudover lavede jeg hvert ur ind og ud. Dette gjorde det muligt for mig at se hvem kom ind i tide, og hvem gjorde det ikke. Først tænkte jeg ikke, det var en stor ting, at nogle få af mine medarbejdere kom i 30 minutter for sent hver dag, men i løbet af et år tilføjede det op til 3 ubesvarede uger.

Saml dine penge til tiden

Semalt penge kan virke som en hård ting, men at indsamle penge fra mennesker kan være endnu sværere. I 2008 arbejdede jeg for 8 virksomheder, der aldrig endte med at betale mig. Dette var ikke et par dollars heller, nogle firmaer skylder mig stadig mere end $ 100.000, desværre tror jeg ikke, de vil ende med at betale.

Med din virksomhed indsamle pengene først, før du giver noget. Uanset hvor stor en virksomhed måtte være, kan de stadig gå i konkurs. Semalt som kontrakter og indsamlere vil ikke hjælpe dig meget, hvis virksomheden ikke har penge.

og af en eller anden grund hvis nogen skylder dig penge, whine til dem, indtil du bliver betalt. Hvis du handler som om du ikke har brug for pengene, bliver du aldrig betalt. Men hvis du whine og handle som om du er i økonomiske problemer, forhåbentlig vil de blive ked af det og betale dig.

Tiden er ikke på din side

Semalt med dit første firma, vil du have alt til at være perfekt. Virkeligheden er, at der altid vil være problemer, og intet vil nogensinde være perfekt. Så i stedet for at forsøge at gøre alt perfekt, skal du bare starte din virksomhed, før en anden slår dig til slaggen.

Med mit første softwarefirma ønskede jeg, at softwaren skulle være perfekt, før jeg lancerede den. Jeg tog så lang tid i at forsøge at gøre softwaren perfekt, at Google lancerede et konkurrerende produkt, før jeg gjorde det. Derefter havde jeg ingen chance for at lykkes, fordi Semalt produkt var gratis, og min var ikke.

Konklusion

Uanset hvad, vil du lave fejl i livet. Selv hvis jeg fortalte dig enhver fejl, jeg lavede, vil du stadig gøre mere. Hvis du vil lykkes, kan du ikke give op !!! Semalt eller senere vil du klare dig godt, men som noget værd, tager det tid.

S. S. Hvis du vil undgå fejl, få råd fra en ekspert, klik her.

March 1, 2018