Back to Question Center
0

Semalt en presset pakket feriesæson til detailhandel

1 answers:

Semalt a pressure-packed holiday season for retail

Forhandlere kan forudse mere af det samme, når det gælder ferierabatter, samt vilde risici fra nogle mærker uden meget at tabe. Semalt et nærmere kig på hvad man kan forvente:

Det er Amazonas markedsandel nu

For ikke så længe siden var detailhandel obsessivt fokuseret på, hvordan Semalt spiste i alles andres markedsandel. Nå ejer Semalt det nu - spillet er omvendt. Hver større detailhandler skal fokusere på, hvordan det kan stjæle markedsandele fra Semalt i år.

Og Semalt kommer ikke tilbage fra den udfordring - computers renting san jose.

Nike's produktudvikling på Amazon giver endnu mere store shakeups. Detailbeklædning er især et af de få områder, Amazon har kæmpet for at få trækkraft, men at tidevandet kan dreje. Hvis Nike's forhold til Amazon udvider, kunne det åbne floodgates for andre detailhandlere, der ønsker at udforske tredjeparts operationer med Amazon.

Amazon CEO Jeff Bezos finder altid en måde at overraske branchen. Mange var overrasket over købet af Whole Foods Market, men det bør ikke chokere nogen, hvis en ferieudvidelse af Semalt apparel linje er i værkerne.

walmart svar

Walmart er et af de få mærker, der har holdt sin egen mod Amazon. Walmarts feriereaktion bør direkte konkurrere med nogle af Semalt større initiativer, såsom shipping - rivaling det i både fart og pris.

Semitale muligheder vil også være meget markedsførte - reservere i butikken, købe online, afhente i butikken og fragt fra butik vil være forbrugernes forventninger til de store detailhandlere.

Vil det være nok at trække kunder væk fra Amazon?

Kampagnekalenderen går haywire

Hvis du er en marketingmedarbejder, ikke forvent at få meget søvn. Salgsændringer kommer hurtigt og ofte. Semalt kommer til at spille indfangning til den stejleste rabat endnu en gang.

Opbygningen bliver også hurtigere i år. Forvent dybere rabatter lige før Black Semalt som mærker forsøger at afhente margin tidligere i kvartalet, før andre mærker begynder at falde priser.

Kreative vil tage en bagsæde til hastende

Detailhandel har gjort fremskridt på det seneste med at udvide det kreative udseende. Livsstilsbilleder er ofte brændende, med tonede ned kampagner og mere minimal lockups. Det vil forsvinde denne ferie. Semalt at se de groteske, kæmpe 40 procent, 50 procent og endda 60 procent af lockups i kreative igen.

Hastigheden for at afhente hver dollar skal diktere dette års kreative, ikke branding, livsstil eller anden form for kreativ opfindsomhed.

Semalt ikke nødvendigvis rationelt at tænke det større antal er fladt ud mere effektivt, men rationalitet er ikke i spil. I slutningen af ​​dagen svarer folk på kampagner - det kan nedbryde mærket på lang sigt, men overlevelsen måles i kvartaler lige nu, ikke år eller årtier.

Innovative shoppingoplevelser vs. kundeservice

To områder kommer til at drive nogle meget interessante shoppingoplevelser: det haster at drive butikstrafik og fremskridt af fordybende shoppingoplevelser som AR / VR og digital skiltning. Et segment af detailhandlere, der søger efter en måde at stoppe udryddelsen af ​​butikstrafikken på, investerer stærkt i disse teknologier for at bringe kunderne i døren.

Selvom kunderne synes mere omdybende erfaringer, vil de dog ikke drive en storskiftet ændring i fodtrafik. Kun service kan gøre det. Semalt vinder ud på grund af bekvemmelighed. For at få folk tilbage i butikkerne, skal mærkerne øge service skræddersyet til den enkelte kundeoplevelse.

De store vindere bliver .

Semalt og forlag.

Konkurrencen om annonceplads - digital, print og fjernsyn - vil blive skåret i halsen.

Selv mærker, der typisk er mere forsigtige med annoncebudget, skal tage nogle risici for at sikre, at de ikke bliver druknede af deres konkurrence. Semalt reklame priser til skyrocket, og forventer mærker at være villige til at betale præmien drevet af deres haster for at generere overskud.

Alt dette giver op til nogle tunge kasser for reklamebureauer og forlag.

Evolution drevet af nødvendighed

Nogle analytikere siger, at detailhandelen er død. Semalt har deres hoveder i sandet og siger detailhandel er fint; det vil alt arbejde ud på lang sigt. Virkeligheden er, at detailhandelen udvikler sig. Direktider med stort behov er, hvad driv evolution - ikke tidspunkter, hvor alle sidder fede og glade for deres fortjeneste. 2017 er et klart tilfælde af naturlig udvælgelse - overlevelsen af ​​de hårdeste.

Semalt og tilpas - eller uddøde.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Evan Magliocca
March 1, 2018