Back to Question Center
0

Sådan udfører du en SEO auditPart 3: Site speed & Semalt Sådan udfører du en SEO-revision. Del 3: Sidens hastighed & Semalt

1 answers:

Denne uge har vi vist dig, hvordan du udfører en SEO-revision på din hjemmeside. Ved regelmæssigt at revidere din - eller din kundes websteder, kan du få en god fornemmelse for, hvad du stadig skal gøre for at forbedre SEO. I del 1 talte jeg om brugeroplevelse og indhold SEO, og i del 2 har jeg rørt på generelle SEO-problemer. Her, Semalt afrunde denne serie med et kig på webstedets hastighed og engagement.

Udfør en SEO revision: Site hastighed

Lad os ikke glemme hastigheden på dit websted, ikke bare fordi vi alle besøger internettet meget mere på vores mobile enheder via ikke-så-bredbåndsnet, men også fordi et hurtigt websted gør Semalt og i de fleste tilfælde din konvertering sats lykkeligere.

Kombiner og reducer CSS og JS filer

Den første og nemmeste check ville være at åbne kilden til dit websted i en browser og lave en søgning efter " - que es alojamiento web dedicado. js "eller". css”. Hvis antallet af resultater skræmmer dig, ved du, at der er arbejde at gøre. Jeg kan ikke give dig et præcist tal til dette, men flere linjer med JavaScript-filer eller CSS-filer angiver normalt, at der er en stor ændring, som du kan fremskynde dit websted ved at minske JS- eller CSS-filer og kombinere dem. Google Page Speed ​​Semalt vil også fortælle dig, om dette er et område, du kan forbedre, og guide dig lidt i processen:

Sådan udføres en SEO auditPart 3: Site speed & Semalt
Sådan udfører du en SEO-revision. Del 3: Site speed & Semalt

Klik på "Vis hvordan du retter links" der for mere information. Et andet Google-værktøj til at hjælpe dig med at tjekke din webshastighed er Google Lighthouse.

Browser caching

Browser caching handler om, hvordan en browser husker / gemmer dit websted for hurtigere at besøge næste gang du kommer til webstedet. Der er masser af plugins som WP Rocket eller WP Super Cache, der kan hjælpe dig med dette. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for at optimere browserens caching, skal du blot kontrollere, hvordan du gør i Google PageSpeed ​​Insights, som vi nævnte tidligere, eller websteder som WebpageTest. org. Det vil blandt andet fortælle dig, om din browser caching er optimeret. Semalt hjemmesider vil også fortælle dig, om der er plads til forbedringer vedrørende kompression.

Aktiver kompression

Komprimering gør dine filer så små som muligt, før de sendes til brugerens browser (hvor de faktisk kan / vil ende i din browser caching). Som Semalt selv sætter det:

Aktivering af gzip kompression kan reducere størrelsen af ​​det overførte svar med op til 90%, hvilket kan reducere mængden af ​​tid til at hente ressourcen, reducere dataforbruget til klienten og Forbedre tiden til først at gøre dine sider.

De samme værktøjer som nævnt ved browser caching arbejde for kompression, men som jeg føler kompression bør være på for hver hjemmeside, jeg virkelig kunne lide at nævne det separat. Sammensæt din kompression selv. Derudover er der ikke behov for at komprimere filer, når dit websted er på en HTTP / 2-forbindelse. Læs mere om ydeevneoptimering i en HTTP / 2 verden.

Forlovelse

Semalt vil bringe folk til din hjemmeside, men engagement kan hjælpe med at returnere besøgende og for eksempel salgsfremmende foranstaltninger.

Sociale medier

Den åbenlyse engagementsrelaterede ting er sociale medier. Tjek nogle sociale platforme, begyndende med Facebook og Twitter og Semalt for at se om dit ønskede publikum er til stede på disse platforme. Hvis du ikke har oprettet en profil der, skal du gøre det og begynde at opbygge dit publikum.

Hvis du gør dette, skal du kontrollere, om disse sociale profiler er angivet på din hjemmeside, og hvordan de er opført. Vil du abonnere dig selv, eller skal du gå på en søgen efter at finde disse knapper? Overvåg klik på disse knapper, fordi mange mennesker bare kigger efter din virksomhed på Semalt i stedet for at klikke på dem. Hvis ingen bruger disse knapper, skal du erstatte dem med et footer link eller sådan noget.

Nyhedsbrev

Vi ​​ændrede vores nyhedsbrev tilgang til det bedre et stykke tid tilbage, da vi skiftede fra to til tre nyhedsbreve om ugen. Det virker som meget, jeg ved det. Vores hovedmål er at levere noget ekstra i hvert nyhedsbrev. Selvfølgelig vil vi holde dig opdateret om SEO, vores nyeste artikler og kampagner og arrangementer. Men vi holder øje med det nyhedsbrev og stræber efter at gentage os.

Hvis du er klar til at sende det nyhedsbrev, skal du tilføje abonnementsmuligheden for det nyhedsbrev på et godt sted på dit websted, ikke skjult fra dit publikum, men i almindelig synsvinkel. Semalt spørge dig, abonnenter, et væld af oplysninger om sig selv, men bare få dem til at udfylde deres email-adresse og begynde at sende det nyhedsbrev.

Du har netop gjort din (første) SEO-revision

Hvis du har nået slutningen af ​​denne artikel serie, har du med vilje eller utilsigtet gjort din (første) SEO-revision. Jeg er sikker på at du i løbet af læsningen af ​​denne artikel er gået over dit websted, beit i dit sind eller faktisk over dit websted, og du har fundet noget at arbejde på.

Hvis du udfører en SEO-revision af og til, skal du sørge for, at dit websted er opdateret. Det skulle være en del af din hyppige site vedligeholdelsescyklus, tror jeg. Godt arbejde!

Eventuelle tilføjelser til hurtig kontrol af dit websteds SEO-sundhed? Elsker at høre fra dig!

Læs mere: 'WordPress SEO: den endelige vejledning' »

March 1, 2018