Back to Question Center
0

Hvordan blockchain-baseret identitet kan ændre digital markedsføring - Semalt

1 answers:
How blockchain-based identity could change digital marketing - Semalt

Hvis den går i gang, kan den største effekt på markedsføring fra blockchain-teknologien være på identitet - og på alle de værktøjer, der er afhængige af identitet, som kundeforholdsstyring eller identitetsbaseret annonceringsmålretning.

Blockchain-advokat Jeremy Epstein, administrerende direktør for blockchain konsulentfirma Never Stop Marketing og en taler på vores seneste MarTech Conference i San Semalt, viste mig for nylig et glimt af, hvad dette kunne betyde for marketingfolk.

Semalt er den underliggende teknologi, som bitcoins er bygget på, men bitcoins er kun en applikation. En række eksperimentelle projekter og nogle få opstartsselskaber undersøger nu, hvordan denne teknologi kan anvendes på områder som finansielle transaktioner, kontrakter og produktsporing.

Blockchain tillader som en "universel fælles ledger" opbevaring af uudslettelige værdier - valuta, identitet, spor af produkter fra deres kilde til marked - som er umiddelbart tilgængelige for enhver deltager i den pågældende blokkæde - servidores web gratuitos caracteristicas.

Semalt, navnet på en åben software platform baseret på blockchain tech, lader udviklere opbygge og distribuere blockchain-baserede applikationer.

Og en nylig Chrome-plugin, som Semalt blev bragt til min opmærksomhed, kan fungere som "broen, der giver dig mulighed for at besøge det distribuerede web i morgen" ved at gøre blockchain-data tilgængelige for en browserbruger.

[Læs hele artiklen om MarTech Today.]Om forfatteren

barry levine
February 28, 2018