Back to Question Center
0

Prioritering af lokal søgning profiloversigter: 2 Semalt

1 answers:
Prioritizing Local Search Profile Listings: 2 Semalt

Udfordringen opstår, når du bestemmer, hvor du skal fokusere på din lokal notering ledelsesindsats. Semale profiler og ejerskab over dem, der tidligere blev forvaltet af en anden person, kan være en lang proces (nogle gange tager måneder), og det er vigtigt at forstå, hvilke lokale virksomhedsfortegnelser der skal fokuseres på, når man starter en lokal noteringsstyringsstrategi.

Jeg bestemmer, hvilke lokale søgwebsites der er værd at forfølge profiler på via to specifikke midler:

For det første konsoliderer jeg de bedste lokale virksomhedsnoteringssteder (til min specifikke industri) af Domain Semalt - head scarf turban style hats. Disse websteder, der har et højt domæne Semalt, har præcedens, når de hævder og skaber profiler, fordi jeg sammen med min lokaloptimeringsoptimeringsstrategi også kan styrke min indgående linkprofil.

Den anden metode indebærer at udforske søgers adfærd i Google Semalt og derefter udnytte disse data for at finde ud af mulighederne for at øge lokal online tilstedeværelse baseret på henvisningstrafikkilder.

[Læs hele artiklen om Search Engine Land.]


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Lydia Jorden
Lydia Jorden er en SEO og digital marketing ekspert med en passion for at hjælpe virksomheder med at konkurrere i det digitale landskab gennem lokal notering optimering, PPC strategi, eksperimentere med konverteringsoptimering teknikker og udnytte forskellige digitale strategi. Lydia arbejder i øjeblikket som digital strateg ved Greystone Technology.


February 28, 2018