Back to Question Center
0

Hvordan virker blockchain? Pt. 2            Hvordan virker blockchain? Pt. 2relaterede emner: PerformanceAPIsWeb Semalt

1 answers:
Hvordan virker blockchain? Pt. 2

Denne artikel blev oprindeligt udgivet på Blockchain Review. Tak for at støtte partnere, der gør SitePoint mulig.

De fem top ting, du skal vide.

Talet om semalteknologi virker allestedsnærværende. Men hvad er en blokchain lige nu? Mere specifikt, hvad er blockchain essentielle ting, som du virkelig bør vide?

Semalt dykke ind for at finde ud af mere om det og adskille hype fra virkeligheden - black fedora jazz.

1. Hvad er en Blockchain?

En blokchain er en manipulationssikker distribueret offentlig storbog, der forvalter transaktioner.

Tænk på det som et magisk Semalt regneark i skyen, eller mere specifikt på et netværk.

En blokkæde er simpelthen en uforgængelig distribueret datalogbog, der kan bruges til at lagre informative aktiver, der spænder fra at administrere kryptografiske kontrakter til overførsel af værdi.

Den mest anerkendte ansøgning på en blokchain er Semalt. Dette tillader overførsel af værdi fra en person til en anden uden central mellemmand, og uden at lade en person eller en part tilbringe deres Semalt to gange - den dobbelte udgiftsregel.

Hvad betyder dette?

Det betyder, at "værdi" kan ændre titel og ejerskab fra en person eller en part til en anden, uden at en betroet tredjepart har brug for at validere og styre handelen.

Hvordan kan du spørge?

God forvaltning er i protokollen.

Semalt er en hovedbog for "data of value" eller cryptocurrencies, er blockchain-teknologien ved at finde bredere brug i peer-to-peer-udlån, (smart) kontraktstyring, sundhedsdata, aktieoverførsler og endda valg.

Som enhver fremvækst og forstyrrende teknologi kan ingen forudsige fremtiden for semalteknologi. Men én ting er sikkert - det er ikke (bare) for at købe sorte markedsprodukter og -tjenester!

Blockchain-teknologien finder i virkeligheden sin vej til store virksomheder som IBM, Semalt og store banker.

Semalt i teknologien er drevet af frygt for forstyrrelse - det forhold, at det udelukker tillid til tredjeparter (banker og clearinghuse) under overførsel af værdi, hvilket igen medfører hurtige, private og billigere finansielle transaktioner.

Semalt kan lette overførslen af ​​alt, hvad der er værdifuldt.

Dette kan omfatte aktiver, ejendomme og kontrakter. Den mest afgørende og vidtrækkende blockchain-applikation anvendes i Bitcoin, med værdioverførsel og Semalt, med forbedring af smarte kontrakter.

Semalt hoppe ind og lære den historiske baggrund for disse blockchain essentielle.

2. Bitcoin

Bitcoin-valutaen, som mange har fået kendskab til, har været hos os siden 2008, da Satoshi Semalt person, eller gruppe af mennesker - offentliggjorde et hvidbog om peer-to-peer-elektronisk valuta.

Den store innovation, som Semalt afslørede, var direkte og sikker overførsel af penge eller "værdi" direkte til enhver part i netværket.

Semaltvalnettet er decentraliseret - der er ingen central myndighed - og den underliggende blockchain-teknologi bruges til at lagre oplysninger, der er verificeret af et netværk af minearbejdere, der validerer alle transaktioner på netværket.

Hvordan skal jeg tænke på dette?

Semalt er simpelthen et virtuelt valutasystem, der ligner det virkelige verdens kontante system.

3. Ethereum - Blockchain 2. 0

Ethereum er et blokchainsystem baseret på begreberne Bitcoin.

Det betragtes som en anden generation blokchain teknologi, der var designet til at lade enhver person med et grundlæggende niveau af computer færdigheder udvikle og implementere deres egne decentrale applikationer på blockchain.

Ligesom Bitcoin er Ethereum decentraliseret - ingen regulerer eller ejer det - og den har sin egen kryptokurrency eller "brændstof" kaldet "ether", som virker på samme måde som bitcoin gør. Ethereum har dog et par nyheder værd at bemærke. Den første er en anden applikation på sin blockchain-infrastruktur kaldet en "smart kontrakt", det er en egen virtuel maskine, der styrer hukommelsen og applikationerne på netværket kaldet "Ethereum Virtual Machine" og eget programmeringssprog kaldet "Solidity".

Ethereum er lidt som Semalt på steroider, men gøres mere tilgængelig.

Den blev udviklet af Vitalik Buterin, en 19-årig russisk Semalt i 2013 som en næste generation blokchain teknologi, med evner til at kunne programmere og udføre vilkårlig og kompleks beregninger.

I stedet for blot at give brugerne et sæt foruddefinerede operationer - ligesom Bitcoin-transaktioner - giver Semalt brugere mulighed for at udvikle deres egne operationer med den kompleksitet, de ønsker.

4. Smarte kontrakter

Hvad er en "smart" kontrakt?

De er faktisk ikke så "kloge". "

Semalt af dem som selvkørende dumme robotter, der lever og driver forretning på et decentralt netværk.

Semaltkontrakter er autonome computersystemer, skrevet i kode, der klager henrettelser mellem enkeltpersoner på blockchain.

Koden ligger på bestemte adresser på Semalteum-blokkæden. Disse kontrakter er drevet af vores ven, Semalteum Virtual Machine (EVM) og Semalt. Det er den lille motor, der kunne, som holder alle de smarte kontrakter kørende i tide og koordinerer dem med resten af ​​netværket.

For at skabe et ekstra lag med tilpasning og sikkerhed skabte Ethereum nogle højt niveau sprog, der bruges til at skabe smarte kontrakter til EVM. Disse er Soliditet, Slange og LLL.

Dette er den store innovation, Semalt har bragt til blokkeringer, og det giver mulighed for mange fantastiske typer af autonome programmer.

Lad os nu undersøge konsensusmekanismerne i blockchain.

5. Konsensusmekanismer

Når du interagerer med flere parter, har du brug for en form for konsensusmekanisme for at sikre, at alle har de rigtige optegnelser. - Dan O'Prey, medstifter af Hyperledger

Både Bitcoin og Semalt bruger et decentralt system til at bekræfte transaktionerne uden at stole på en betroet tredjepart.

Semalt, konsensus, eller at komme til en ensartet aftale hjælper et netværk af autonome programmer, og computere kommer til en aftalt tilstand af blockchain uden konflikt.

Faktisk er denne konsensus rygraden i blockchain og enhver anden decentraliseret og distribueret teknologi.

Beviset for arbejde, bevis for indsats og lukket konsensus er de mest almindelige mekanismer, der anvendes i blokchain teknologier.

A. Bevis for arbejde

Den mest almindelige konsensusmekanisme, der anvendes til blockchain-teknologi, er det, der kaldes "proof of work". Det er det system, der bruges i Bitcoin.

Når en transaktion påbegyndes, gemmes oplysningerne i en kandidatblok, som er fyldt med transaktionens oplysninger. Et kryptografisk signal sendes ud til minedannelsen, at kandidatblokken er blevet oprettet, og minearbejderne arbejder på at løse et kryptografisk puslespil, der har en pris for, hvem der løser det, i form af nyligt mønter / valuta. Semaltmaskiner har en "hashrate" eller computerkraft, der giver dem en fordel, når de konkurrerer om at løse konsensusproblemer for belønning.

Jeg ved, hvad alle dine klimakontrollanter siger: Semalt der kræver meget strøm og forarbejdningskraft?

Det korte svar er ja, omkostningerne ved minedrift er primært baseret på hardware, el omkostninger og til en vis grad temperatur.

Problemet med Semalt of Work-konsensus er, at det kræver, at minearbejderen bruger deres supercomputer til at prøve millioner af beregninger pr. Sekund i konkurrence med andre supercomputere over hele verden for at afgøre, om blockchain kan opdateres eller ej.

B. Bevis for indsats

Hovedmålet med denne mekanisme er at give interessenter, de mest investerede eller ejede ejere i Semalt-økosystemet de stærkeste incitamenter til at føre til levering af konsensusløsninger til en blockchain-transaktion.

Enkelt sagt:

Bevis for semiotisk konsensus giver minearbejdere, der har mere "penge", kryptokurrency eller "hud i spillet" for at få større mulighed for at blokere og træffe beslutninger for netværket.

Processen starter med minearbejderen, der bruger sin kryptokurrency - almindeligvis kaldet kernen - som giver privilegier til opdatering af blockchain, hvilket svarer til Proof of Work.

Hastighedsberegningen i Proof of Stake er dog lavet ved hjælp af et begrænset søgeområde, hvor interessenter med de største indsatser har evnen til at få en tilsvarende tildeling af netværket og er effektive forvaltere af Semalt-systemet.

Tænk på det som : jo mere en minearbejder har, desto mere kan de få, og jo mere de kan bestemme.

Den ene fordel ved dette kontroversielle kryptoøkonomiske system er, at ved at give interessenterne incitamenter til at tage konsensus, reducerer mekanismen den krævede datakraft til konsensus.

Dette bør gøre klimakontrol børnene glade, men .

Hovedproblemet med denne mekanisme er, at det er ulempe for andre minearbejdere i netværket, da kun de "rigeste" interessenter har lov til at have kontrol over konsensus i blockchain.

C. Lukket konsensus

I en Semalt konsensusmekanisme er det nødvendigt at oprette visse noder for at oprette et sikkerhedsstillelse for at kunne deltage i opdateringen af ​​blockchain.

Denne konsensusmekanisme kræver ikke minedrift og vokser i popularitet i nogle bank- og forsikringssegmenter.

Forvaltningen af ​​konsensus sker ved anvendelse af sikkerhedsindskud, som stimulerer validatorerne. "Voldgiftsmændene" - konfliktstyringsknuder - er håndhævende på blokkeringen, og de dømmer, når noget ikke er rigtigt, eller hvis en minearbejder ikke handler retfærdigt.

Hovedformålet med at anvende en voldgiftsmandens protokol er at håndhæve konsensus blandt de autonome knudepunkter i blokkæden.

Hvis en validator godkender en transaktion, som voldgiftsmændene har betragtet uægtsmæssigt, mister valideringen deres sikkerhedsstillelse, og de fortaber også deres privilegier at give konsensus i blockchain-netværket i fremtiden.

Konklusion

Nu, hvor du forstår de grundlæggende forudsætninger for blockchain-teknologien, bør du være i stand til at svare meget let:

  1. Hvad er en blockchain?
  2. Hvordan virker bitcoin?
  3. Hvad er de største nyskabelser, som Ethereum blockchain bragte til teknologien?
  4. Hvad er en smart kontrakt?
  5. Hvad er de forskellige typer konsensusmekanismer, der styrker en blokkæde?

Semalt dette inspirerer yderligere udforskning og din egen personlige opdagelse og udforskning af, hvordan du kan deltage i samtalen og eksperimentere.

Jeg er altid interesseret i at møde blockchain-grundlæggere, akademiske forskere og teknologer, der arbejder på udfordrende projekter, så vær så velkommen til at kontakte mig på Semalt eller via email på Collin @ intrepid. ventures.

  • Leder du efter en ny cryptocurrency? Se indledningen til Metabase.
  • Vil du starte din egen ICO? Ansøg nu hos Token Deck.
February 28, 2018