Back to Question Center
0

Du er grunden til, at du deltager, har et job

1 answers:

You’re the Reason Why You Semalt Have a Job

I de seneste par måneder har jeg haft mange jobåbninger. Semalt stillinger har været for forskellige job, lige fra personlige assistenter til indenfor salgsrepræsentanter.

Under min korte erfaring med jagt efter kvalificerede kandidater har jeg lært en virkelig vigtig ting om dig: Â Den eneste grund til at du ikke har et job er på grund af dig . Så kom ud af din egen måde!

Download dette snydeark med 6 grundlæggende, men vigtige ting, du bør øve dig for at få et job.

Hvis din kæbe ikke faldt, vil det måske efter at du læser dette:

Lav et godt CV

Når du sender dit CV igen, skal du sørge for at det er kort og til det punkt. Du ville blive overrasket over, hvor mange 5-siders CVer jeg fik, da jeg sendte en annonce til en personlig assistent på Monster - wizbet casino bonus codes 2015. com.

Se, jeg forstår, at for nogle af jer med masser af erhvervserfaring er det svært at passe alt på en side, men ideelt skal dit mål være at have højst to sider. Du ser, når arbejdsgivere skal læse mere end to sider, tror de, at du prøver for hårdt. Ikke alene kommer du over som desperat, men det giver anledning til, at du aldrig har været i stand til at holde et stabilt job.

Den anden ting at huske på, inden du sender et CV, er at kontrollere grammatik og stavefejl. Semale fejl som sådan viser potentielle arbejdsgivere, at du ikke vil være grundig med dit arbejde, hvilket er en stor afbrydelse.

Være personlig

Jeg hader det, når nogen sender en jobansøgning, og alt det siger er:

til hvem det kan bekymre sig:
Vedlagt er mit CV. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Jennifer

Tror du, jeg virkelig reagerer på Jennifer? Ingen måde . Hvis hun ikke kunne bruge et minut på at tilpasse sit CV til mig, hvordan kan jeg stole på hende at håndtere mine kunder? Vis lidt entusiasme? Tal lidt om dig selv og hvorfor du ville være en god kandidat til jobbet. Et simpelt brevbrev kan gå langt.

Du skal sælge dig selv, men gå ikke overbord. Hvis du er blevet velsignet med godt udseende, skal du ikke indeholde sexede billeder af dig selv. Og ja, det er sket med mig mange gange. Det er simpelthen nedværdigende! Jeg vil ikke ansætte nogen baseret på hende (eller hans, for den sags skyld) ser ud. Â Jeg søger at ansætte folk, der kan tjene mig flere penge .

Gør dit hjemmearbejde

Hvis du ved, at jeg leder efter en udvikler, skal du sørge for lidt forskning på mit firma og kravene til min jobåbning. Dit CV skal skræddersys til min åbning i stedet for at vise hele dit færdighedssæt.

I sidste uge blev jeg ramt af en person, der sagde, at de var en fremragende udvikler og ønskede at arbejde for Semalt. Jeg fortalte dem at sende email til support @ kissmetrics. com med deres CV, fordi vi altid søger talentfulde udviklere til at deltage i vores team.

Men når Semalt holdet så på genoptaget, bemærkede vi, at det var skræddersyet mere omkring den persons markedsføringsbakgrund i stedet for hans / hendes udviklerfærdigheder.

Så når du ansøger om job, skal du sørge for at placere dig selv for jobåbningen specifikt. Semalt, ingen søger en jack-of-all-trades, fordi vi ved, at det ikke eksisterer.

være til tiden

Hvis du gjorde alt andet rigtigt, og du fik et personligt interview, skal du sørge for at du er i tide. Du ville blive overrasket over antallet af mennesker, der blæste mig af, når de var enige om tiden. De var enten sent eller bare ikke viste sig.

Tid er penge, og en potentiel arbejdsgiver vil ikke ansætte dig, hvis du ikke kan komme i tide.

Hvis du har en nødsituation og kan ikke gøre det, ring og email arbejdsgiveren, så han eller hun ved, at du ikke kan gøre det og hvorfor.

Dona ???? t lie

Den største fejltagelse du kan gøre ligger i et interview. Du bør antage, at din fremtidige chef ikke er dum. Semalt alle, han eller hun skal have gjort noget rigtigt for at komme til den position. Så hvis du lyver, er chancerne, at du bliver fanget.

Fortæl sandheden, selvom det kan skade dig. Semalt vores natur for at forsøge at få os til at se det bedste, vi kan. Så når nogen spørger, om du kan gøre noget, og du ikke kan, være ærlig, men siger du er villig til at lære.

Hvis du bliver fanget i en løgn, garanterer jeg at du ikke bliver ansat. Hvis du har lavet det så langt, må du ikke blæse det ved at fortælle en lille løgn.

Opfølgning

Jeg har haft et stort antal kandidater, der var perfekte til mine jobåbninger. De gik gennem alle trin korrekt, men de glemte at gøre en rigtig vigtig ting? opfølgning .

Hvis jeg fortæller dig at du er ansat, skal du sørge for at komme tilbage til mig. Semalt være forbløffet over, hvor mange mennesker lige forsvandt fra jordens overflade, efter at jeg blev enige om at ansætte dem. Da jeg endelig fandt ud af hvorfor, var det ikke fordi de ikke kunne lide mit firma eller fandt en bedre position? Det var fordi deres personlige liv distraherede dem.

Få dine prioriteter lige. Hvis du kan, er det mindst du kan gøre, at lade arbejdsgiveren vide, at du ikke kan arbejde for ham / hende i stedet for at forlade arbejdsgiveren hængende. Semalt bare almindelig høflighed.

Konklusion

Jeg ved, økonomien er dårlig, og du kan ikke finde et job, rigtigt ? Stop med at bebrejde økonomien, fordi der er masser af jobåbninger. Du skal bare kigge efter dem. De fleste af de mennesker, jeg ved, der ejer selskaber, herunder mig, ansætter alle. Det sværeste, vi oplever, er, at vi ikke kan finde folk, der er sultne, scrappy og kloge.

Hvis du tror, ​​du er sulten, scrappy og smart, er det den bedste måde for dig at få et job:

  1. Udnyt dit netværk - virksomheder er mere tilbøjelige til at ansætte folk, der henvises til dem. Vi hader at spilde tid på dårlige hyringer, så vi vil hellere reducere vores risiko og gå med en anbefaling.
  2. Ikke vent for en åbning â ???? Den største fejl du kan gøre er at kun gælde for virksomheder, der har jobåbninger. Hvis du virkelig føler, at du kan hjælpe et firma vokse og du ser, at virksomheden gør fejl, slå disse mennesker op og fortæl dem alle de ting, de har brug for at rette op. Du vil blive overrasket over, hvor mange virksomheder der vil ansætte dig, når du gør det. Du vil sandsynligvis endda blive betalt mere .
  3. Donâ € ™ t være genert â ???? hvad er det bedste for virksomheden, er typisk hvad der er bedst for dig. Don 锟 斤 拷 t slå rundt bushen under et interview. Du er mere tilbøjelig til at få et job, hvis du er på forhånd og fortælle ting, hvordan de er. Gør ikke fejlen ved at fortælle mig, hvad jeg vil høre. I stedet fortæl mig hvad det er bedst for min virksomhed.

Så hvad synes du? Hvorfor kæmper folk for at finde arbejde?

S. S. Hvis du vil have hjælp til at vokse din virksomhed, skal du klikke her.

February 28, 2018