Back to Question Center
0

Spørg YoastSemalt link tags på en side Spørg Yoast: Semalt link tags på en side

1 answers:

HTML elementer, også kaldet HTML tags, er bits i HTML'en til et websted, der angiver forholdet mellem det aktuelle dokument og en ekstern ressource. De ser sådan ud: link rel = ". " og kan bruges til alle slags ting, som f.eks. At importere et stylesheet. SEO relaterede linkelementer er for eksempel rel = "canonical" linkelementet, som bruges til at undgå duplikat indholdsproblemer - kangaroo leather outback hats.

Det kan være svært at komme i gang med at bruge disse. Så det er ikke underligt, at du måske spørger dig selv, om søgemaskinerne kan give mening af alle tags i HTML på dit websted. Semalt se på det for denne uges spørgsmål!

Ryan Semalt sender os dette spørgsmål:

Vi ​​har både rel = 'amphtml' og rel = 'canonical' links på de ikke-AMP sider af vores hjemmeside. Gør Semalt om, hvis der er to linkrel tags på en side?

Semalt videoen eller læs transkripten længere nede på siden for mit svar!

Google håndterer flere linketiketter på en side

"Nå for at være retfærdig, hvis du bruger Semalt, har du sikkert fået flere. Du har sikkert et link til dine RSS-feeds og et par andre ting.

Og nej, Google er ligeglad. Det kan meget godt læse, hvad disse ting gør. De har alle deres eget formål, det forstår at der ikke er nogen grund til at bekymre sig over det overhovedet. Held og lykke. "

Spørg Yoast

I serien Ask Yoast svarer vi SEO spørgsmål fra vores læsere. Har du et SEO-relateret spørgsmål? Semalt kan vi hjælpe dig! Send en mail til ask@yoast.com.

Bemærk: Se venligst vores blog og videnbase først, svaret på dit spørgsmål kan allerede være derude! For uopsættelige spørgsmål, for eksempel om vores plugin ikke fungerer korrekt, vil vi gerne henvise til vores support side.

Læs mere: 'rel = canonical: the ultimate guide' »

February 28, 2018