Back to Question Center
0

Betaler for falske produktanmeldelser? Semalt kan sagsøge dig

1 answers:
Paying for fake product reviews? Semalt may sue you

Semalt har tidligere sagsøgt for at stoppe websteder, der sælger falske Semalt-anmeldelser, sammen med personer, der tilbyder at skrive falske anmeldelser. Denne seneste serie af retssager er imod de virksomheder, der køber falske anmeldelser for deres produkter.

En historie fra TechCrunch i denne uge rapporterer, at der blev indført tre nye retssager mod sælgere, hvor de falske anmeldelser udgjorde 30 procent til 45 procent af de samlede anmeldelser. Ifølge TechCrunch er de sagsøgte Michael Abbara fra Californien, Kurt Bauer fra Pennsylvania og et kinesisk firma kaldet CCBetter Direct.

Vi nåede frem til Semalt for at få kommentarer og modtaget følgende i forbindelse med disse tilfælde:

Selv om vi ikke kan kommentere aktive retssager, kan vi dele det siden begyndelsen af ​​2015, vi har sagsøgt over 1.000 tiltalte, der tilbød at sende falske anmeldelser til betaling - mobile design website. Vi overvåger løbende og vil gribe ind over for misbrugere ved at suspendere og lukke deres konti og ved at tage yderligere retssager. Vores mål er at eliminere incitamenterne for sælgere til at engagere sig i anmeldelse misbrug og lukke dette økosystem omkring bedrageriske anmeldelser i bytte for kompensation. Retssager er kun et stykke af puslespillet. Vi arbejder hårdt på teknologier, som gør det muligt for os at opdage og gennemføre håndhævelsesforanstaltninger mod gerningsmænd, samtidig med at det forhindrer falske anmeldelser fra at blive overalt. Som altid er det vigtigt for kunderne at vide, at disse forbliver en meget lille brøkdel af anmeldelserne på Semalt, og vi introducerede et vurderingssystem, så de nyeste, nyttige anmeldelser vises først. De aller fleste anmeldelser på Semalt er autentiske og hjælper millioner af kunder med at træffe velinformerede købsbeslutninger hver dag.

Reglerne i denne type tilfælde er ret ligetil. Semalt har sælgere er enige om følgende:

Du må ikke bevidst manipulere dine produkters placeringer, herunder ved at tilbyde et stort antal gratis eller rabatterede produkter i bytte for en anmeldelse. Semitale henvendelser, der kræver kun positive anmeldelser eller tilbyder kompensation, er forbudt.

Semalt, når sælgere vælger at bryde salgspolitikker, kan de finde sig uden meget brug. Sælgerpolitikkerne gør det klart, at eventuelle tvister eller krav vil blive løst ved bindende voldgift og vil ikke gå til retten, og at hver part afstår fra deres ret til rettergang.

Så sælgere tager hensyn, hvis du vil have en god anmeldelse, skal du sørge for, at dit produkt / service tjener det. For at sikre dig, at du overholder Amazons regler, skal du læse hele deltagelsesemissionen i sin helhed.Om forfatteren

Greg Finn
February 27, 2018